750 800 civarı bir fiyata aldım,nokia 603 den bişey gönderiyorum bağlanılamiyor veya uyuşmadi gibi bisey yaziyor
Teşekkür ederim
Nasil uygulama yükleyerek pek anliyamadm
geliştiriciler tarafından yapılan üçüncü parti uygulamalar bluetooth üzerinden veri paylaşımı yapabiliyor bu iphone dada böyledir telif hakkı koruması amacıyla aslında hiç aklıma gelmemişti bluetooth olayı biraz araştırayım uygulamasını bulabilirsem paylaşırım

geliştiriciler tarafından yapılan üçüncü parti uygulamalar bluetooth üzerinden veri paylaşımı yapabiliyor bu iphone dada böyledir telif hakkı koruması amacıyla aslında hiç aklıma gelmemişti bluetooth olayı biraz araştırayım uygulamasını bulabilirsem paylaşırım
bulupta paylasirsan cok iyi olur arkadas cünkü abimde lumia 800 var ondada aynisi birsey gönderemiyorsun.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
---------- Eklendi @ 21:17:30 ---------- Yazıldı @ 21:16:50 ----------[/ bundan mı bahsediyorsun
evet ama yine indiremedimmm
hayır biraz bekliyorum yükleme linki çıksın diye sonra kenara kaydırıyorum resimlere bakma için uzum bi hata veriyor xbox un penceresi kapanıyor ama market açık kalıyor diğer uygulamaları indire biliyorumşöyle bir uyarı çıkıyor mu
Edit or create Zune account
hayır biraz bekliyorum yükleme linki çıksın diye sonra kenara kaydırıyorum resimlere bakma için uzum bi hata veriyor xbox un penceresi kapanıyor ama market açık kalıyor diğer uygulamaları indire biliyorum
işte şöyle bi hata veriyor bunu da başka bi uygulama da verdi we're sorry,but we can't complete your request right now. try launching marketplace again.İf the problem continues,check back in a little while,or try restarting your phone.error code:80a0194
bende çözemedim tam olarak belki xbox konsoluyla alakalı bişeydir