yurt dışından nokia lumia 710 aldm veee acil yardım ediiiinnnn!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

ahmet_321

Üye
    Konu Sahibi
yurt dışından nokia lumia 710 aldm veee acil yardım ediiiinnnn!!!!
Telefonda türkçe dil seçeneği yok ve bluetooth dan hiç birşey alamiyorum gönderemiyorumda cok sinir oldum telefondami sorun var yoksa hepsimi böyle birde türkçe dili nasil yükliyebilirim yardim ediiiinnnn :'(

theposies

theposies

Üye
oncelikle hayırlı olsun. Türkce suan yok malesf tango guncellemesiyle gelicek bluethooth konusunda bilgim yok . Ne kadara aldın ?

---------- Eklendi @ 19:46:44 ---------- Yazıldı @ 19:43:14 ----------

şunuda ekliyim güncelleme bu ay gelcek diyolar sorunların için 1 ay beklemen gerek :\

ahmet_321

Üye
    Konu Sahibi
750 800 civarı bir fiyata aldım,nokia 603 den bişey gönderiyorum bağlanılamiyor veya uyuşmadi gibi bisey yaziyor
Teşekkür ederim

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Türkçe konusunda arkadaş belirtmiş tango güncellemesi ile türkçe dil destegi gelicek bluetooth için uygulama yükleyerek sorununu çözebilirsin

ahmet_321

Üye
    Konu Sahibi
Nasil uygulama yükleyerek pek anliyamadm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Nasil uygulama yükleyerek pek anliyamadm

geliştiriciler tarafından yapılan üçüncü parti uygulamalar bluetooth üzerinden veri paylaşımı yapabiliyor bu iphone dada böyledir telif hakkı koruması amacıyla aslında hiç aklıma gelmemişti bluetooth olayı biraz araştırayım uygulamasını bulabilirsem paylaşırım

ahmet_321

Üye
    Konu Sahibi

geliştiriciler tarafından yapılan üçüncü parti uygulamalar bluetooth üzerinden veri paylaşımı yapabiliyor bu iphone dada böyledir telif hakkı koruması amacıyla aslında hiç aklıma gelmemişti bluetooth olayı biraz araştırayım uygulamasını bulabilirsem paylaşırım

cok tesekkur ederim umarim bulursunn :):):):)

mesut1979

Üye

bulupta paylasirsan cok iyi olur arkadas cünkü abimde lumia 800 var ondada aynisi birsey gönderemiyorsun.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bulupta paylasirsan cok iyi olur arkadas cünkü abimde lumia 800 var ondada aynisi birsey gönderemiyorsun.

eger yapılmışsa kesin bulurum bu gece geç saatlerde veya yarın paylaşabilirim bulursam

• Beğen
Tepkiler: mesut1979

ahmet_321

Üye
    Konu Sahibi
Birde xboxlives ı indiremiyorum yükleme seçenegi gelmiyorrrrrrr:(:(:(:(:(:(:'(

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

---------- Eklendi @ 21:17:30 ---------- Yazıldı @ 21:16:50 ----------

bundan mı bahsediyorsun

ahmet_321

Üye
    Konu Sahibi

ahmet_321

Üye
    Konu Sahibi
Sadece live id imi yazdm baska bisey istemedi baska uygulama indirebiliyorum ama onu indiremiyorum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
şöyle bir uyarı çıkıyor mu

Edit or create Zune account

ahmet_321

Üye
    Konu Sahibi
şöyle bir uyarı çıkıyor mu

Edit or create Zune account
hayır biraz bekliyorum yükleme linki çıksın diye sonra kenara kaydırıyorum resimlere bakma için uzum bi hata veriyor xbox un penceresi kapanıyor ama market açık kalıyor diğer uygulamaları indire biliyorum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hayır biraz bekliyorum yükleme linki çıksın diye sonra kenara kaydırıyorum resimlere bakma için uzum bi hata veriyor xbox un penceresi kapanıyor ama market açık kalıyor diğer uygulamaları indire biliyorum

bende çözemedim tam olarak belki xbox konsoluyla alakalı bişeydir

ahmet_321

Üye
    Konu Sahibi

bende çözemedim tam olarak belki xbox konsoluyla alakalı bişeydir
işte şöyle bi hata veriyor bunu da başka bi uygulama da verdi we're sorry,but we can't complete your request right now. try launching marketplace again.İf the problem continues,check back in a little while,or try restarting your phone.error code:80a0194

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ya senin cihaz kilitli mi degilse ugraşma marketle

---------- Eklendi @ 09:39:39 ---------- Yazıldı @ 09:30:22 ----------

bu arada yükledigin b.r uygulamadan kaynaklı olabilir hata vermesi eger yükledigin uygulama yeniden başlatma istiyorsa ve sen restart yapmadıysan yükledikten sonra o yüzzden hata verebilir cihazı restart yapıp tekrar dene ayrıca 3g ile baglanıyorsan wifi ile dene çünkü 3g de download limiti var

Üst Alt