Telefon Tavsiyesi Yurt Dışına Çıkıcam Yardımcı Olurmusunuz ?

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Valla gm5 plus da bide android one olunca ki yakındada nougat güncellemesi gelicek. 2,3 yıl götürür diye düşünüyorum arka kamerasını çok merak ediyorum sadece geri kalan şeyde sıkıntı yok birde çok basit görünüyo telefon tabi bunu launcher gibi şeylerle halledilir. 1000 tl ye bence çok makul bir cihaz wp ise sıkıntı bence ya uygulamalar kendinin değil diyor resmi değiller microsoftun koyduğu yaptıgı uygulamalarmış mesela messenger uygulaması yok sanırsam facebook için görüntülü arama bana şart. Tek kafamdaki şey suan gm 5 plusun arka kamerası saat 5 gibi telefon almaya cıkıcam

furyzer0

Üye
Messenger var ama bildiğim kadarıyla arama şu an Türkiye bölgesinde aktif değil bence sen gm5plus al çünkü uygulamadan yakınırsın gibi geliyor bana wp alırsan ara yüz konusunu launcher ile halledersin mesela sony ve htc nin resmi launcherları herkese açık bunları kullanabilirsin

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Valla bu gidişle öyle duruyor beyazmı siyahmı alsam birde 2.partlarda sorun yok diyorlar bu 2.part dedikleri çift sim kartlılarmı
Hocam gittim lg g4 aldım h815tr modeli 1.5 yıllık garantisi var 2.el tanıdık yerden aldım tertemiz cihaz darbesi ciziği hiçbirşeyi yok bayan kullanmış zaten 900 tl ye aldım

hocam zaten sony nin satışları düşük piyasadan niye kaldırsın ? sony amiral gemilerini z değilde x ismi ile satıcak bukadar basit

mcnpl4

Üye
Kulaklık kötü çıkıyor olabilir ama en azından 30 liralık kulaklık alırsan keyifle dinliyorsun. Ben aceleyle mecbur aldım ama daha üst modellerinden bulsam alacaktım fiyatına göre çok iyi kulaklıkları var. Ve gm arkadaşımda var güzel telefon. Kulaklıkla dinlemedim de hoparlör sesi baya yüksek ama kalite yok. Tasarımı falan da hoş

man20

Üye
Hayırlı olsun. Evden ne için çıktın ne aldın umarın g4'ün kronik sorunlarıyla karşılaşmazsın bide şarj performansı memnun eder umarım.

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Hocam dün aldıkda ghostscreen çıktı sarj sorunu cıktı içiyo benzin gibi sarjı. Gittim abiyle konuştum abi böyle böyle sağolsun anladı beni gm5plus vericek birazdan gidicem almaya değiştircek yani allah korusun bidaha lg aman aman

man20

Üye
İyi bari anlayışlı biri çıkmış. Almayadabilirdi ya da senin zararına da alabilirdi.

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Aynen saolsun Tek bir sorunum var bu bildirim ışığı bildirim gelince niye yanmıyo ?