yurt arkadasimdan kurtulmam gerek

Sponsorlu Bağlantılar

aleranol

aleranol

Üye
İyi ya sevindim

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___

aleranol

aleranol

Üye
Bende 12olmanın zorluğuyla çok nadir giriyorum işte. Zaten forum da çook sessizleşmiş

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
The SLayeR

The SLayeR

Üye
Bence gece gece boğazına bıçağı sapla uyurken o sonra kaç ordan tabi bıçağı eldivenle tut

BrainHacker

BrainHacker

Üye
Konusmayi denedinmi acaba?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Bizde de sıkıntı başladı. 4 kişiyiz odada. 3umuz baktık anlaşamıyoruz bununla takmamaya başladıl, dışladık. Bu sefer iyice sapıttı. Geçen gün 15 dk içerisinde 17 kez balgamını çekti. Bir tane çakacaktım suratına zor tuttum. En son vaka 3 gün önce oldu. Odada sigara içmeye kalktı. Neymiş beyefendi uşuyormuş. Biz de odada içiyoruz ama balkon kapısının onunde içiyoruz. İçerisi biraz daha az kokuyor. Bu sefer de arkadaşlardan birini zor tuttuk. Konuştuk ama dinlemiyor, vazgeçmiyor. Yakında şikayet edip odasını değiştirteceğiz. Başka yol kalmadı.

Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
ben 1 haftadir gitmiyorum suan

0MG90

0MG90

Üye
Yok artık yorumlara bak :D

Şikayet edeceğin bi yer yok mu?

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
cocuk kesin psikopat. bizim sinifdada vardi surekli teli istiyodu bende gicik kapiyodum agzima geleni bi saydim yuzsuzluk diz boyu hala istiyo

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Ben en son aynısını benim çakmağı alan çocuğa yaptım. Öyle bir konuştum ki telefonda. Gerizekalı sana vereceğim ona değil diyor. Sonuç: Victory... :nargile:

Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
hayatin gercekleri

zombaka

zombaka

Üye
Ne oldu cinayetmi planlıyosunuz parçala çatalca örencik sapağının oraya göm

MrSlime

MrSlime

Üye
kafasına kese kağıdı geçir kuyuya at açlıktan ôlsün :@

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
MrSlime

MrSlime

Üye
pardon :D dolaşıyordum yenıyim konu dışında

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
pardon :D dolaşıyordum yenıyim konu dışında
Gereksiz deneme mesajları bölümü dışında konu hortlatma kardeşim. Bazen konu çözülmüş olur ya da eskimiş bir mesele olur sonra herkes tarihe bakmadan birdaha baştan yazmaya başlar. Konu bütünlüğü tarihi ve son bulması açısından dikkat lütfen :D

Gulu Gulu

Gulu Gulu

Kapalı Hesap
attığım mesaj baya tutmuş