Yürek kavurma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
    Konu Sahibi
Yürek kavurma

Dana yüreğini kavurmazdan önce, yüreğin yağ
oranına bakın ve tencereye ilave edeceğiniz yağ
ölçüsünü ona göre ayarlayın. fazla yağlı
yürek kavurması hoş olmaz. Ayrıca yağ
içerisinde yüreği kavururken saldığı suyun
uçmasını bekleyin ve ondan sonra soğanı ilave edin.
Neler Lazım
yarım kilo kuşbaşı dana yüreği
üç kaşık zeytinyağı
iki iri domates
iki sivri biber
bir soğan karabiber, pul biber tuz
Yapılması
domatesi yemeklik, soğanı yarım ay, biberi halka
doğrayın
yağ içinde yüreği rengi dönünceye kadar
kavurun
ardından soğanı katın, kavurun üzerine biberi ilave edin kavurun
ardından domatesi, karabiberi, pul biberi ve tuzu
ilave edin
malzemeyi bir güzel karıştırın
tencereyi bir kez fokurdatın ve kapağı kapatın
ağır ateşte yemek suyunu çekinceye kadar yaklaşık 15 dakika süre bitiminde yemeği
ocaktan alın
ve gönlünüzce servis edin
Tarif bizden yapması sizden, hadi kolay gelsin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Gulu Gulu
Cevap
0
Görüntüleme
432
Gulu Gulu
Gulu Gulu
Cevap
0
Görüntüleme
385
Gulu Gulu
Gulu Gulu
Cevap
2
Görüntüleme
536
Gulu Gulu
Gulu Gulu
Cevap
2
Görüntüleme
466
Gulu Gulu
Gulu Gulu
Cevap
0
Görüntüleme
337
Gulu Gulu


Üst Alt