Youtube yükleme hızı

Sponsorlu Bağlantılar

Gulu Gulu

Gulu Gulu

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Youtube yükleme hızı
Youtube'a kendi çektiğim videoyu yüklemek istiyorum.fakat çok uzun sürüyor.görüntü kalitesinden dolayı olduğunu düşünüyorum.bi kaç dakikalık videoyu bile çok bekletiyor.sorun ne olabilir?

kralberk13

kralberk13

Üye
internet hızın ola bilirmi

kralberk13

kralberk13

Üye
internet hızın kaç megabits

Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
Videonun boyutudur

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
İnternet hızı ile alakalı
İnternet hızlı olsa video boyutu yüksek olsa bile yükler

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407
qLaMoR

qLaMoR

Üye
sanırım aynı sorunları yaşadık eğer oyun videosu çekiyosan ve bunda hiç bir render işlemi yapmıyorsan büyük ihtimalle .avi uzantılı yüklüyorsun dediğin gibi kaliteden dolayı uzun sürer sana tavsiyem eğer olay anlattığım gibiyse camtasia gibi render programlarıyla videolarını .mp4 yapıp Örn: 1.13 gb .avi 280 mb.mp4 olabiliyor ... iyi forumlar

Gulu Gulu

Gulu Gulu

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
sanırım aynı sorunları yaşadık eğer oyun videosu çekiyosan ve bunda hiç bir render işlemi yapmıyorsan büyük ihtimalle .avi uzantılı yüklüyorsun dediğin gibi kaliteden dolayı uzun sürer sana tavsiyem eğer olay anlattığım gibiyse camtasia gibi render programlarıyla videolarını .mp4 yapıp Örn: 1.13 gb .avi 280 mb.mp4 olabiliyor ... iyi forumlar
Çok sağol.bende oyun videosu çekiyodum.bi bakıyom gblara gelmiş.bu işime yarayabilir :)

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Youtube HTML Altyapısına Girdi Gireli Baya Bir Bekletir Oldu

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Ben 4.1.2 tabletimde her türlü videoyu açıyorum YouTube de kitkat tel de masaustu sürümde açmıyor mobil de açıyoruz flash yok ya

Üst Alt