blackland
Üye
-
Konu Sahibi
-
kardeş cute tube yabancı program olduğu için aramada yabancı içeriğe öncelik veriyo yapman gereken cutetubeye google hesabınla giriş yap sonra cutetubenin ayarlarına gir orada mediacontent diye birşey olacak ona gir monitor clipboard for url diye birşey olacak onu aç sonra programı kapa aç ve arayacağın şeyi cutetube de değil opera dan ara sonra linki kopyala searc a gir yazma yerine basılı tut 3 şey çıkacak en soldakine bas url yi oraya yapıştıracak sonra ara video info derse tamam olmuştur oradan izle yada bunla uğraşmak istemessen opera mobil 12 yi indir ama fazla tavsiye etmem çünkü ses kayması ve görüntü bozukluğu oluyo görüntü eklemek isterdim ama mobilden giriyom ve nasıl olduğunu bilmiyom kusura bakma ;DÇok teşekkür ederim ama bu uygulamada istediklerimi bulamıyorum ve aramada hata veriyor sonuç gelmiyor.Wifi ve mobil veri ile de denedim.Başka çözümü varsa iyi olur ya internet paketi var boşa gidiyor.İlgilendiğin için sağol.
harbiden şu cutetubeyi yapanlardan ALLAH RAZI OLSUN telefonu yere atıp parçalamamın tek nedenidir o programPlash Player Filan Diyorlar Ama Fayda Edermi Bilmem Cute Tube İyi Bence Onuda Kullanabilirsin
Yada Operadanda Açıyor Ama Kalitesi Düşük
Müslüman Olmayabilirlerharbiden şu cutetubeyi yapanlardan ALLAH RAZI OLSUN telefonu yere atıp parçalamamın tek nedenidir o program
olsun bize bundan ders çıkarmak gerekir elin oğulları neler yapıyo diyeMüslüman Olmayabilirler
Müslüman Olmayan Birisine Allah Razı Olsun Denmez Olsunda Denmezolsun bize bundan ders çıkarmak gerekir elin oğulları neler yapıyo diye
Eyw. sağolasın ama çok uzun bir yöntem her video izlemeye böyle yapacak isek işimiz varkardeş cute tube yabancı program olduğu için aramada yabancı içeriğe öncelik veriyo yapman gereken cutetubeye google hesabınla giriş yap sonra cutetubenin ayarlarına gir orada mediacontent diye birşey olacak ona gir monitor clipboard for url diye birşey olacak onu aç sonra programı kapa aç ve arayacağın şeyi cutetube de değil opera dan ara sonra linki kopyala searc a gir yazma yerine basılı tut 3 şey çıkacak en soldakine bas url yi oraya yapıştıracak sonra ara video info derse tamam olmuştur oradan izle yada bunla uğraşmak istemessen opera mobil 12 yi indir ama fazla tavsiye etmem çünkü ses kayması ve görüntü bozukluğu oluyo görüntü eklemek isterdim ama mobilden giriyom ve nasıl olduğunu bilmiyom kusura bakma ;D
orjinal youtube programıasigsasi hocam sen nediyon bu işe arkadaş operayımı kullansın cutetubeyimi
olmadı şu I gibi birşey yanıp sönuyoya ana tıkla ota yapiştırıyo olmadı enable safe seach ıda aktif edebilirsinSevgili @asigsasi Bey.Arkadaş yazmış yukarıda fakat operadan linki kopyalayıp programa yapıştırmaya çalıştığım zaman büyüteç işareti çıkıyor.Kaç sn bekletirsem bekleteyim bu böyle bunu nasıl yapıştıracağım ?Bende mi sıkıntı var acaba arkadaşın dediği gibi yaptım.
basılı tutup bıraktığın zaman yapıştır simgesi gelecekSevgili @asigsasi Bey.Arkadaş yazmış yukarıda fakat operadan linki kopyalayıp programa yapıştırmaya çalıştığım zaman büyüteç işareti çıkıyor.Kaç sn bekletirsem bekleteyim bu böyle bunu nasıl yapıştıracağım ?Bende mi sıkıntı var acaba arkadaşın dediği gibi yaptım.
Rica ederim
kardeş yeni gördüm kusura bakma telefonun flash playerrinden kaynaklanıyor ayrica microsoft symbiana önem vermiyor telefonun kendi tarayıcısına güncelleme getirseler ve bir flash player çıkarsalar böyle uğraşmayacaz ama bence ilk tarayıcıya getirseler iyi olur o tarayıcıda gezerken tel kasım kasım kasılıyor ama bundan sonra ne flash güncellemesi nede tarayıcı güncellemesi geleceğini sanmıyorum baksana telefonun kendi güncelleme desteğini bile kesti microsoftEyw. sağolasın ama çok uzun bir yöntem her video izlemeye böyle yapacak isek işimiz varYinede çok sağol Ya peki neden açmıyor artık tarayıcı Youtube den video bununla ilgili bir şeyler yapamazmıyız ?
kardeş yeni gördüm kusura bakma telefonun flash playerrinden kaynaklanıyor ayrica microsoft symbiana önem vermiyor telefonun kendi tarayıcısına güncelleme getirseler ve bir flash player çıkarsalar böyle uğraşmayacaz ama bence ilk tarayıcıya getirseler iyi olur o tarayıcıda gezerken tel kasım kasım kasılıyor ama bundan sonra ne flash güncellemesi nede tarayıcı güncellemesi geleceğini sanmıyorum baksana telefonun kendi güncelleme desteğini bile kesti microsoftEyw. sağolasın ama çok uzun bir yöntem her video izlemeye böyle yapacak isek işimiz varYinede çok sağol Ya peki neden açmıyor artık tarayıcı Youtube den video bununla ilgili bir şeyler yapamazmıyız ?
Anladım eyw. yapacak bir şey yok o zaman.Cutetube ile devamRica ederim
kardeş yeni gördüm kusura bakma telefonun flash playerrinden kaynaklanıyor ayrica microsoft symbiana önem vermiyor telefonun kendi tarayıcısına güncelleme getirseler ve bir flash player çıkarsalar böyle uğraşmayacaz ama bence ilk tarayıcıya getirseler iyi olur o tarayıcıda gezerken tel kasım kasım kasılıyor ama bundan sonra ne flash güncellemesi nede tarayıcı güncellemesi geleceğini sanmıyorum baksana telefonun kendi güncelleme desteğini bile kesti microsoft
kardeş yeni gördüm kusura bakma telefonun flash playerrinden kaynaklanıyor ayrica microsoft symbiana önem vermiyor telefonun kendi tarayıcısına güncelleme getirseler ve bir flash player çıkarsalar böyle uğraşmayacaz ama bence ilk tarayıcıya getirseler iyi olur o tarayıcıda gezerken tel kasım kasım kasılıyor ama bundan sonra ne flash güncellemesi nede tarayıcı güncellemesi geleceğini sanmıyorum baksana telefonun kendi güncelleme desteğini bile kesti microsoft
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?