Youtube Flash Player Geri Getirme [ÇÖZÜLDÜ]

Sponsorlu Bağlantılar

deryazengin

Üye
aylardır sinir oluyordum, gerçekten helal olsun..:oke:

thenumber23

Üye
ya bunu arayıp duruyodum çözümün bu kadar basit olması şaşırttı, Allah razı olsun...

bduger

Üye
çok teşekkürler çok yardımcı oldun.

aga_0074

aga_0074

Üye
allah binlerce kez razı olsun dostum vallaha oldu :tşk: :tşk: :tşk: :tşk: :tşk: :tşk: :tşk: :tşk: :tşk: :tşk: :tşk: :tşk: :tşk: :tşk: :tşk: :tşk: :tşk: :tşk: yani nekada :tşk: etsem yetmez

fenasi71

Üye
mirim peki flash player tlf kalıcımı geçicimi yoğusam her seferinde aynı eklentiyi girmemizmi gerekiy acil cevap bekşiyom

- - - Eklendi - - -

emek için teşekkür ederim onuda söuleyim

- - - Eklendi - - -

mirim peki flash player tlf kalıcımı geçicimi yoğusam her seferinde aynı eklentiyi girmemizmi gerekiy acil cevap bekşiyom

aga_0074

aga_0074

Üye
ama bir sorun var bu şekilde yaptım ama videoları açmıyor onuda belirtmek isterim..nerdeyse 7 dakika bekledim ama hiç bir video yu açmadı sebebi nedır

dede147

dede147

Üye
cok sağolun muhteşem paylasım

acuxx

acuxx

Üye
:tşk:

cano1212

Üye
nerden ındırcez ,

vanhelsing_fb

Üye
flash player nasıl kayboldu diye sinir oldum sonra ha bu nokia sakin ol olum demiştim ki kısacası c5-03 de denedim oldu. Teşekkürler;)

truestar

Üye
Vallahi helal olsun süper

Silinen üye 2385857

Kapalı Hesap
Allah razı olsun :D

wolferto

Üye
youtube programında kasma olmuyor fakat bu yöntemde videoyu ileri geri alablyorsunuz youtube programında geri yada ileri aldgnzda yuklenen yer siliniyor bu yöntem daha iyi hergun aramaktan usanmıstm snunda buldum cok sagolun keşke her açtgmzda bu yöntemi uygulamadn acablsek

zekeriyanar

Üye
teşekkürler

seren01

seren01

Üye
kardeşim çok makbule geçti Allah razı olsun :)

muradalien

muradalien

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]helal olsun.cok saol.[/SIZE][/COLOR]

aga_0074

aga_0074

Üye
ama bir sorun var bu şekilde yaptım ama videoları açmıyor onuda belirtmek isterim..nerdeyse 7 dakika bekledim ama hiç bir video yu açmadı sebebi nedır

Değerli arkadaşlar bu soruma cevap yazarmısınız

Ycl4379

Üye
Aynı sorunu 1 aydır çekiyorum canım sıkıldıydı baya bir haftadır uğraşıyorum çözemedim. Bir çok program indirdim olmadıydı. Bu yöntemle C5-03 de başarılı. Allah razı olsun kardeşim Sağol

KarSıyaKa

KarSıyaKa

Üye
Uzun zamandır çözümü arıyordum konuyu daha yeni gördüm. Allah razı olsun soruna çözümü bulmuşsunuz.

sinanallah

Üye
adamın dibisiniz

Üst Alt