Youtube Da Öncelikli Izlenimleriniz

Sponsorlu Bağlantılar

ozakin70

ozakin70

Üye
    Konu Sahibi
Youtube Da Öncelikli Izlenimleriniz
Merhaba arkadaşlar malum devrimiz hız devri. Zaman nakittir.
YouTube da cihaz incelemeleri (kamera,tel,tablet,TV,laptop,akilli saat vs) izlerken önceliği neye veriyorsunuz?
Yani kelimeyi arattiktan sonra videoyu açmadan onlarca video arasindan ilk neye göre aciyorsunuz.
Mesela dil Türkçe mi İngilizce mi veya video resimlerinde sadece ürün resmi mi yoksa o çekim görüntüsü mü?

Ben actigimda ilk İngilizce videolarda ve video resimlerinde direk ürün değilde inceleme yapilirken ki görüntü varken filan izliyorum. Bunlar bana göre daha çok bilgi ve daha doğrucu geliyor.

Peki siz neye göre izliyorsunuz ? Varsa iyi bi taktiğiniz bizde ona göre izleyelim. Vaktim fazla olmuyor ve teknolojiden de ayrı kalamıyorum;)

(Şimdi diceksiniz beğendiğini izle kardeşim filan ama video resmine bakiyorum super izlemek için tikliyorum 11 yaslarinda çocuk ııı laya uuu laya birşeyler saçmaliyor yanlis bilgi dolu falan filan )

Uhops

Uhops

Üye
İncelemelerde türkçe olsun yetiyor, 480p ve 720p'de video yüklenmesi sorun oluyor zaten. Normal youtubenin 6Mb/s kullanması gerekirken 600Kb/s kullanıyor bazen 360p bile açılmıyor.

ozakin70

ozakin70

Üye
    Konu Sahibi
Bende net sıkıntısı yok da zaman sıkıntısı çok ;)

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
ozakin70

ozakin70

Üye
    Konu Sahibi
Yok mu başka önerisi olan

monteboy

monteboy

Üye
doğru dürüst video izlenmiyor ki player o kadar kötü ki ***** siteleri dahi çok daha güzel playera sahip

marist

marist

Üye
Videodaki resme göre açıyorum bende :)

MaxipmaN

Üye
8mbit 360pde bile yeterli hızda değil ttnet için konuştum

Joker.

Joker.

Üye
:heyo:iPhonedo

Joker.

Joker.

Üye
İlk baktiginiz derken kanaldan bahsetmedim ;)
Apple ürünü için iPhonedo mı çekmiş diye yoksa kaannursu veya tanıdık teknoloji kanallarına , bi şarkı aradığımda ise (yabancı) vevo imzasının bulunup bulunmadığı:D kanal olarak hiç biri yoksa resim ve süre

Uhops

Uhops

Üye
yazınca biten video yeniden başlıyor. :)

Lohengram

Lohengram

Üye
1080'i açtığım an yüklüyor hemen sizin netler ne öyle ya :/

M@cros

M@cros

Üye
Videonun çözünürlük kalitesinden çok içerik kalitesi önemli.Bir ürünü sunarken tek bir kitleye göre anlatmaması gerek.Mesela ilk defa akıllı telefon alan da akıllı telefonlardan çok iyi anlayan adam da birşeyler anlayabilmeli.Benim takip ettiğim teknoseyir.

ozakin70

ozakin70

Üye
    Konu Sahibi
Videonun çözünürlük kalitesinden çok içerik kalitesi önemli.Bir ürünü sunarken tek bir kitleye göre anlatmaması gerek.Mesela ilk defa akıllı telefon alan da akıllı telefonlardan çok iyi anlayan adam da birşeyler anlayabilmeli.Benim takip ettiğim teknoseyir.
Tekniseyir bi başka alem ya normalde 5-10dk biten video teknoseyirde 20dk dan asagi değil onların gündem değerlendirmelerini indirip dinliyorum zamandan tasarruf;)

• Beğen
Tepkiler: GDDR5 ve M@cros
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye

• Beğen
ozakin70

ozakin70

Üye
    Konu Sahibi
Invoke

Invoke

Üye
Videonun adı, süresi. Bakıyon, izliyon... Başka neye bakacaksın? Anlamadım ki ne soruyorsun... :D

• Beğen
ozakin70

ozakin70

Üye
    Konu Sahibi
Videonun adı, süresi. Bakıyon, izliyon... Başka neye bakacaksın? Anlamadım ki ne soruyorsun... :D

önemi var mı:D sonuçta konu dışı maksat muhabbet olsun:kop: gereksizlerden daha gerekli olduğu için de buraya açtım
youtube da çöplüğe döndü önüne gelen video yapıyor bu yüzden bilgi alışverişi yapayım dedim
bak bayağı bilgi verdik birbirimize formlar bunun için değil mi zaten:oke:

Üst Alt