You Tube videoları açılmıyo acil yardım lütfen!..

Sponsorlu Bağlantılar

evilkid

Üye
    Konu Sahibi
You Tube videoları açılmıyo acil yardım lütfen!..
YouTubeye giriyorum videoyu seçiyorum start streaming diyor daha sonra desteklenmeyen şema diyor öyle kalıyor!.. Bu flv dosyalarını açabilen varmı yardımcı olursanız sevinirim!.. Bu arada telefonum W-T7 wifi ile bağlanıyorum nete

diegoForlan12

diegoForlan12

Üye
telefon için adobe flas playeri yükle açılır vbende wt1 kullanıyorm izleyebiliyorum flas player sayesinde :D

gs_tayfun

Üye
flash player jar. uzantili olmasi lazim ben bulamadim link varsa eklrmisin :)

diegoForlan12

diegoForlan12

Üye
programı arkiden aldım alırsam yollarım sana oke

popıc

Üye
LIK IR

bakü43

Üye
kardeş indirdim bilgisayara ve ortan telefonuma attım ama bir türlü yüklüyemiyorum lütfenn.. yardım edin benim tel w-t3 bir türlü video izleyemiyorum neden yeterli hafıza yok diyor nasıl hafızayı deişdirebilirimnşimdiden herkese saygılar..

ceza96

Üye
diegoforlan kardeş lütfen o programı (adobe flash player) bi şekilde bulup eklermisin banada çok lazım.popic verdiği linkteki şeyi de indirdim ama hiçbirşey anlamadım.telefonada kuramadım.nolur yardım et
trident kardeşliği...

diegoForlan12

diegoForlan12

Üye
arkadaşlar üzgünüm arkadaşım yutdışına çıktı alamadım malesef.

ceza96

Üye
program senin tel.de varsa pc ye atsana

persistenty

Üye
bu konuda kac gundur ugrasıyorum bende w-t10 var. flash player yukleyemedim bi turlu yardımıc olabilecek biri yokmu ?

diegoForlan12

diegoForlan12

Üye
kur dosyasını sildim sadece java uygulamalarında gözükü malesef pc ye atamıyom

Ser13lood

Üye
arkadaşlar ben indirdim attım telefona olmuyor yukleyemedım acaba baska bırseymı yuklemek gerekıyo ama olmaz bence flash lazım onuda yardım etmenız lazım lutfen yardım edın.. dosyayı atıyorum telefona ama dosyanın uzerıne gelıp seceneklere basıyorum gonder cıkıyo falana fılan yanıı kur yazısı cıkmıyor onu cozemedım sımdıden saygılarRR:.

ceza96

Üye
ben baya araştırdım ama bu trident vb. telefonlar için flash player yokmuş yani int.ten video izlenmiyormuş.diegoforlan kardeş sen emin misin böle bi program olduğuna yoksa bizi mi kandırıyon :allalla:

kasem44

Üye
bendede aynı sorun var w-t1 kulanıyorum ve nette videoları açmıyor henüz açan proğramda yokmuş açıyo diyen varsa buyursun

kostaklı

Üye
yardımmmm

diegoForlan12

diegoForlan12

Üye
opera mini 5 beta da izleme olanağı var

--------------- Ekleme ---------------

benim aldğım arkdaşta nokia nın simbyan ve java uzantılı programları vardı be ordan aldım.tridentin öyle dediğine bakmayın inanmayan varsa resmini çekip koyarım hertürlü :box:naughty:

theyureklicocuk

Üye
buyrun

gs_tayfun

Üye
skyfrire programı arıyorum:aha:

theyureklicocuk

Üye
ne programı bu kardes

gs_tayfun

Üye
skyfire tarayıcı jar olarak arıyordum ama jar olarak yokmuş kardes