Arkadaşlar Acil Yardım! Turkcell Maxi Pro5 veya Huawei Honor için.

Sponsorlu Bağlantılar

tuzluca76

tuzluca76

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Acil Yardım! Turkcell Maxi Pro5 veya Huawei Honor için.
Arkadaşlar telefonum huawei'nin stockromu android 4.0.3 tü ve ben yine stock rom olan 2.3.6 ya çevirmek için rom attım işlemler biti ve telefon reset attı sonra Huawei logosunda kaldı bi yarım saat bende pili çıkardım ve telefon ondan sonra açılmıyor ancak usbden taktığımda yine huawei logosu görünüyor aynı şekilde kalıyor ne rocevery moduna giriyor nede fastboot moduna giriyor pili çıkarıp takıyorum ses kısma ses açma ve power tuşlarına basıyorum telefon bikere titriyor ve siyah ekranda kalıyor.. Acil yardıma ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirin..

- - - Eklendi - - -

Hala yardım bekliyorum arkadaşlar.

world78

Üye
Arkadaşın belirttiklerinin aynısını ben de yaşadım bugün. Aynı sorun bende de var arkadaşlar. Yardımlarınızı bekliyoruz. Gerçekten çok sıkıntılı bir durum. Sanırım teknik servis yolu gözüküyor. tuzluca76 arkadaşım bir gelişme oldumu telefonunda ben neyaptımsa olmuyor. Turkcellin kendi romunu sd karta attım oradan yükleyim diyorum ama pembe ekran biri türlü gelmiyor. Bu telefonlar için başka bir teknik servis programı varmı acaba. Cevaplarınızı bekliyorum. İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

kenanersin

Üye
arkadaşlar telefonun hafıza kartına ''dload'' varsa; yoksa yeni klasör oluşturup adını dload olarak değiştiriyoruz ve içine elinizde varsa stockrom, yoksa genpa'nın internet sitesinden orijinal turkcellin yeni -güncel-maxipro5 romunu atıyoruz, ardından ses açma, seskısma ve power tuşlarına basıyoruz.

• Beğen
Tepkiler: kraldost

mtncelik

Üye
aynı sorun bendede var telefon hiç açılmıyor sadece sarja bağlayınca huwaei yazıs çıkıyor o şekilde kalıyor o yüzden kenan ersin kardeşim dediklerin işimize yaramıyor telefonda tepki olsa room yükler geçeriz