Samsung Galaxy W Sensor Problemi Acil Yardım Arkadaslar..!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Bin9Yuz3

Bin9Yuz3

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy W Sensor Problemi Acil Yardım Arkadaslar..!!!
Merhaba arkadaşlar.Telefon Samsung Galaxy W ve telefonda yakınlık sensörü var ,fakat Şuan çalışmıyor.Telefon ilk Alındıgında çalışıyordu şimdi telefonda konuşmaya başlarken telefonu kulağıma götürüyorum ekran kapanıyor.Ama dahada açılmıyor. Acaba Nasıl Bir Problemle Karsı karsıyayım Acil Yardımcı olursanız Cok Sevinirim Simdiden Yardımcı olan arkadaslara Cok Tesekkür Ederim..!!

- - - Eklendi - - -

Arkadaslar Konu iLe aLakalı Kimse Yokmu Acil Yardım Lütfen..!!!

Bin9Yuz3

Bin9Yuz3

Üye
    Konu Sahibi
Konu Güncel Lütfen Yardımcı Olunuz..!!!

-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
Merhaba arkadaşlar.Telefon Samsung Galaxy W ve telefonda yakınlık sensörü var ,fakat Şuan çalışmıyor.Telefon ilk Alındıgında çalışıyordu şimdi telefonda konuşmaya başlarken telefonu kulağıma götürüyorum ekran kapanıyor.Ama dahada açılmıyor. Acaba Nasıl Bir Problemle Karsı karsıyayım Acil Yardımcı olursanız Cok Sevinirim Simdiden Yardımcı olan arkadaslara Cok Tesekkür Ederim..!!

- - - Eklendi - - -

dostum sen hiç build.brop dan degişiklik yaptınmı?

bahaddin53

bahaddin53

Üye
Kardeş sensor bozulmuştur yada jelatin taktiysan jelatin öndeki sensor noktalarını kapamıştır.Jelatin yoksa sensor problemlidir.Arama sırasında ekranin kararmasi çok can sıkıcı bişey.

Ayarlar - arama ayarları-ilave ayarlar- yakınlık sensörünü aç kapa vardır orda oradan kapa konuşurken ekran siyah olmaz..

serhat1907

Üye

- - - Eklendi - - -

Arkadasim slm ayni telefon ve ayni sorun bendede var bir cozum bulabildinmi...

-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
Bendede ekran donuyor bir daha duzelmıyo

fatihharani

Üye
arkadaşlar bendede aynı sorun vardı servise gönderdim anakart değişimi yapıldı sorun çözüldü

Takipçi Satın Al

Üst Alt