yok mu bu resete bir çare

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
shanol28

shanol28

Üye
    Konu Sahibi
yok mu bu resete bir çare
arkadaşlar 3 gündür gece gündüz uğraşmaktan kafayı yicem artık anna v24.1 yüklüydü telefonda herşey iyiydi reset atmaya başladı bi kaç kez hard format+flash yaptım olmadı downgrade yaptım bugün üstüne tekrar 24.1 i sıfırdan hiç hata almadan kurdum yine yok arkadaş nedir bu diğer arkadaşların bahsettiği o yüklenmiyo şunda bunda hata verio problemi hiç yaşamıyorum.flashtan sonra güncellemeler de program vs. oyunlar sorunsuz yükeleyebiliyorum ancak yok bir türlü reset olayını aşamadım gitti belle dosyaları hazır pc de bekliyor v 22.14 dosyaları da mevcut ne varsa indirdim konu açtım açılmı konulara cvp attım kimsede tık yok bilen abilerimiz bi el atsa şu işe çözemezmiyiz? şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim...

mesut1979

Üye
arkadaşlar 3 gündür gece gündüz uğraşmaktan kafayı yicem artık anna v24.1 yüklüydü telefonda herşey iyiydi reset atmaya başladı bi kaç kez hard format+flash yaptım olmadı downgrade yaptım bugün üstüne tekrar 24.1 i sıfırdan hiç hata almadan kurdum yine yok arkadaş nedir bu diğer arkadaşların bahsettiği o yüklenmiyo şunda bunda hata verio problemi hiç yaşamıyorum.flashtan sonra güncellemeler de program vs. oyunlar sorunsuz yükeleyebiliyorum ancak yok bir türlü reset olayını aşamadım gitti belle dosyaları hazır pc de bekliyor v 22.14 dosyaları da mevcut ne varsa indirdim konu açtım açılmı konulara cvp attım kimsede tık yok bilen abilerimiz bi el atsa şu işe çözemezmiyiz? şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim...

slm,arkadas biraz yükledigin programlara dikkat et,otomatik arkaplanda calisan programlari yükleme birde öyle dene.

FastBreaker

FastBreaker

Üye
antivirüs yüklediysen kaldır o tetikliyordur muhtemelen

Lenneth

Üye
Symbian bu, reset atar dogaldir. Belle ile reset yasamadim ama yasasam normal derdim.

shanol28

shanol28

Üye
    Konu Sahibi
hocam format ve ardından flash atyorum sonra telefonda çıkan anna güncellemelerini yüklemesem düzelir mi acaba en sonunda dayicam belleyi olucak o başka çare yok

mesut1979

Üye
arkadaslar 2005 den beri symbian s60 6680,6110,5800 kullandim ben birgün reset atma olayina rastlamadim suan c7 kullaniyorum 1sefer bile reset atmadi, ya yüklediginiz programlardan oluyor yadar türkiyeye cikan telefonlarda bir hata var bu 2 secenekten biri.

shanol28

shanol28

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar 2005 den beri symbian s60 6680,6110,5800 kullandim ben birgün reset atma olayina rastlamadim suan c7 kullaniyorum 1sefer bile reset atmadi, ya yüklediginiz programlardan oluyor yadar türkiyeye cikan telefonlarda bir hata var bu 2 secenekten biri.

telefonum yurtdışı usa kodlu benim de ilk defa başıma geliyor reset olayı kaç senedir symbian kullanıyorum daha önce 5800 vardı n8 den önce hiç böyle bi sorunla karşılaşmadım o telefona kaç kere flash atmıştım.n8 de de aldım alalı ilk defa yapıyor son 3 gündür telefon can çekişiyor resmen anlmadım gitti hacılar bi el atın kıracam valla değişik bi program fln da yüklemiyorum sadece flashtan sonra gelen telefona gelen anna güncellemelerini yapıyorum o kadar

mesut1979

Üye
telefonum yurtdışı usa kodlu benim de ilk defa başıma geliyor reset olayı kaç senedir symbian kullanıyorum daha önce 5800 vardı n8 den önce hiç böyle bi sorunla karşılaşmadım o telefona kaç kere flash atmıştım.n8 de de aldım alalı ilk defa yapıyor son 3 gündür telefon can çekişiyor resmen anlmadım gitti hacılar bi el atın kıracam valla değişik bi program fln da yüklemiyorum sadece flashtan sonra gelen telefona gelen anna güncellemelerini yapıyorum o kadar

telefona flash attiktan sonra programlari hemen yükleme hergün bir program yükle dene belki de iclerinden bir program reset attiriyor yoksa program ve oyunlari birden yüklersen bilemessin hangi programdan oldugunu veya telefonun kendinden mi oldugunu.

shanol28

shanol28

Üye
    Konu Sahibi
şu an downgrade yaptım sizce v24.1 mi kurayım üstüne yoksa 22.14 mü hep v24.1 kuruyordum diğerini denemedim

serinaga

serinaga

Üye
Hocam merak ettiğim downgrade yaptığında da oluyor mu bu reset işi bi bakaydın ? belki annaya özgü bir protokol tel donanımında sorunluysa bu nedenle resetliyor olabilir, bence eski versiyonda resetliyor mu bi bak, soona anna'ya geç derim ...

shanol28

shanol28

Üye
    Konu Sahibi
tmm hocam dediğiniz gibi yapayımda downgrade yaptığımda scandinavia versiyonuna geçmiş oluyorum onda kalsam telefon ingilizce ve bu resmi bi yazılım değil zaten test sürümü gibi bişey

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
C7 kullanıyorum ayda yılda bir reset atıyor.

shanol28

shanol28

Üye
    Konu Sahibi
hocam son 3 gündür sürekli atıyor

TheMadness

TheMadness

Üye
Kur belleyi gitsin be :kop:

shanol28

shanol28

Üye
    Konu Sahibi

hocam senin yöntem le bi alaksı yoktu galiba benim sorunun telefona biraz fazla yüklendik flash fln ondan herhalde v24.1 yerine v22.14 kurdum şu an hiçbir sorun yok dün geceden bu yana hızı şarjı pek iyi senin dediklkerini de uyguladım zaten yükledikten sonra sağolasın sorun kalmadı galiba reset fln atmıo artık

cardanadam

cardanadam

Üye
hocam senin yöntem le bi alaksı yoktu galiba benim sorunun telefona biraz fazla yüklendik flash fln ondan herhalde v24.1 yerine v22.14 kurdum şu an hiçbir sorun yok dün geceden bu yana hızı şarjı pek iyi senin dediklkerini de uyguladım zaten yükledikten sonra sağolasın sorun kalmadı galiba reset fln atmıo artık

rica ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt