Yok Artık Lebron james N8 işkencede son nokta :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BL@DE02

BL@DE02

Üye
    Konu Sahibi
Yok Artık Lebron james N8 işkencede son nokta :)

abi siz bu telefonu çizenler nasıl çiziyosunuz anlamıyorum elalem maket bıcağıyla çizemezken hemde sadece ekran değil tüm kasa çizilmiyor :oke:

esatgelmedi

Üye
su olayını biraz abartmış bence o telefonu çoktan çöpe atmıştır.

hubeyb_123

hubeyb_123

Üye
makinaya yapilmayan kalmamis ama yine calisiyor helal sana nokia bunu birde htc yada samsungda deneseler telefon daha ilk denemede servislik olur :)))

chilekesh_mert

Üye
herhalde yaa o telefon çoktan korozyon manyağı olmuştur. tuzlu su sonuçta hiç bişey yapmasa pas yapar :D

bloodsheld

Üye
gavur yapıyor

gfbkaol

Üye
onda invisible shield benzeri bir koruyucu vardır :)

Üstündağ

Üstündağ

Üye
ya abartmışlar bunun bi numara olduğunu herkes anlamıştır.ya göz yanıltması yapıyor adam yada üzerinde herhangi bir koruyucu gibi birşey vardır.hiç birinde birşey olmasa da makette ekran mahfolur...Numara olduğunu anladınız değil mi?...

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
koruyucu bişey vardır bu telefonda bu kadar dayanıklı olamaz :)

ozggurr

ozggurr

Üye
Evde denemeyin :)

• Beğen
Tepkiler: pRime.
karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
neden numara olsun ki adam menuyu oynatıyo dedikleri gibi belki koruyucu vardır ama numara yoktur :)

--------------- Ekleme ---------------

evet koruyucu olabilir :) ama buzlukta koruyucunun pek işe yaracağını sanmıyorum :)

musty24

Üye
ben bu videoyu izleyip ekmek bıçağıyla denedim..çok aşırı sert bi şekilde yapmadım tabiki..telefonu servise göndereceğim için denedim bu arada :) kasa ve ekranda gerçekten çizik vs hiçbişey olmadı..yalnız çokta güvenmemek gerek..diğer buz olayını felan denemeye cesaret edemedim :)

blackbird48

blackbird48

Üye
ALLAH aşkına arkadaşlar bağıra bağıra aldatmaca bu be. ne yaptınız ya oldu olcak bide uzaya gönderelim bizlere örnek toplasın aydan falan yapmayın ALLAH aşkına bende NOKIA manyağıyım ama herşeyinde bir mantıklı açıklaması olur ben bu videoda hiç mantıklı bir şey görmüyorum

• Beğen
Tepkiler: ozggurr
Utku

Utku

Üye
yere düşünce parçalınyo ekranı arkadaştan biliyorum yalan bu

• Beğen
veterinarius

veterinarius

Üye
aldığımdan beri herhangi bir koruyucu kullanmıyorum, sadece ekranın sağ üst tarafında siyah bölümde 1 mm büyüklüğünde bir çizik var o kadar.Oda ekranın üzerinde olmadığı için problem yaratmıyor.

mmtazz

Üye
hıkaye arkadas elımden bı defa yere dusurdum ekran cızıldı kasadada cızık war 50 cm den dustu sadece hıkaye cızılıo arkadas

melodicminor

Üye
cok zengin olsam n8imde denerim bunu bişi olrsa gider bi tane daha alırdım ama :D
olsn denemem hayatta :D

karakartal_omar

Üye
telefonu 2 kere düşürdüm kılıfta kullanmıyorum ama dikkatli incelememe rağmen bir çizik bulamadım ne ekranda ne kasada

• Beğen

chilekesh_mert

Üye

N8 alüminyum kasaya sahip ve bu alüminyum eloksallıdır. Yani pas tutmaz ;)

kardeşim ne kadar eloksallı da olsa telefonun sarj konnektörü olsun ya da 3.5mm jack girişinden olsun içine su girer illaki içinde kullanılan elektronik malzemeler de mi eloksallı :D bu kadar övmeye de lüzum yok bence arkadaşlar Allah ın yarattığı bizler bile bozulurken kul yapısı telefon ne yapsın :D

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
müzik dinlerken uyuyakalmışım telefon kanepe ile duvarın arasında kalmış tabi kamera çıkıntılı olduğu için kamera sıkışmış sabah bir kalktım kameranın çıkıntılı kasa yüzeyinde 5 tane çizik var biri derin hemde çizik beyaz telefon siyah hani bu telefon çizilse bile altından aynı renk çıkıyordu peh basbaya siyah telefonda gümüş teneke parlağı çizik oldu yani azıcık baskıda telefon pert oluyor internette izlediğiniz bu tür videoların hiçbirine inanmayın tüm telefonlar çizilir yok arkadaş ben çizemedim siz nasıl çizmeyi beceriyorsunuz diyenler telefonda çizme denemeleri yaparken telefonu okşamasınlar arka kısmını evinizin duvarına dayayın azcık elimizle bastırın telefonu duvardaki badananın küçük pıtırlı yerleri olduğu gibi telefonda kalıbını bırakıyor. yani bırakın bu işleri devlet şu işleri ...

• Beğen
Tepkiler: chilekesh_mert
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt