Samsungun servislerde çok olma sebebi nokia 1 adet satarken samsung 10 adet satıyor yani bilmiyorum biz ve sektördeki herkes öyle satıyormuş ve dünya genelinde bu böyle
Bknz: Samsung ve Nokia 2. Çeyrek satışları Samsung 10.7 Milyon adet Nokia 10.4 Milyon adet Bilip bilmeden konuşmaya devam edşyorsun
- - - Eklendi - - -
Ben hiç incelemedim cihazı ve kotulemedim genel olarak nokianin stratejisini eleştirdim ve çok büyük değer kaybetti bunu anlatmak istedim.
Benim için önemli olan:
işletim sistemi,
Mağaza olayı uygulama desteği,
Uygulamalari stabil çalıştirip çalıştırılmaması,işlemci hızı,donanimsal kalitesi,2.el piyasası, çok fazla uzayip gider ve bu konuda en iyi cihaz suan benim kullanmadigim iphone 4s tir
Evet nedense hala ceptelefoncuların vitrinleride genel olarak dikkat çekmek için hala Nokia var nedense hala gelen müşteri samsung sorup almıyor ama Nokia soranlar alıyor
hemen hemen hergün samsunh galaxy SIII soran var ama alan haftada bir ama Nokia N8 N9 varmı diyen satın alıyor ve ya hafta bazlı kırılımda daha fazla satıyor. Satışları kötü dedikleri N9 bile haftada 2 adet satış görüyor en az benim dükkanda
- - - Eklendi - - -
Samsungun servislerde çok olma sebebi nokia 1 adet satarken samsung 10 adet satıyor yani bilmiyorum biz ve sektördeki herkes öyle satıyormuş ve dünya genelinde bu böyle
Dediğin kısmen doğru ama bahsettiğimiz akıllı telefonlar, samsung kötü imaji olan bir marka ama son bir yılda kırıldı bu ve akıllı telefonları normal bir cihaz kadar sıkıntı açar ekstra bir durum yok.
Zaten kimse nokia sağlam olmayan cihazlar üretmiyor da demedi.
Ya da surdan bakalım olaya ben hiç birinin savunucusu fanatiği değilim hepsi bizim üzerimizden para kazanan uluslararası firmalar o yüzden aşk yaşamıyorum hiç biriyle
Ben kıyasta yapmıyorum benim için hepsi aynı hangisi ihtiyacımı karşılarsa onu alırım.
Yada siz istediğiniz kadar savunun her şey ortada satış rakamları büyüme rakamları vs.
Zaten dediğim şey de nokia geçmişteki hatalarını yapmazsa ve çığır açacak bir şey yaparsa iyi olacağı hakkında idi.
Keşke güzel bir cihaz yaparda bizde kullanırız yoksa her yaptığına amenna dersek olmaz.
Ben seninle tartışmaya girmiyorum ama gelen cihazın diğerlerin ezdiği açık