Murdoc Massaka
Üye
-
Konu Sahibi
-
hakkımızda hayırlısı olsnYGS hayırlısıyla geçti ve aramızdan bazı arkadaşlarımız (bende dahil) LYS ye hazırlanıyor.
Herkez ortalama net sayılarını yazsın ve birbirimize tavsiyeler verelim.
Önceden sınava girmiş olanlardan da tavsiyeler bekleriz
Benim netler;
Matematik: 25-30
Geometri: 15-18
Fizik: 20-22
Kimya: 0-2
Biyoloji: 2-6
Sayısal olmama rağmen tüm sınavlara başvurdum. Bakalım tarih, coğrafya, edebiyat ve felsefe de ne yapıcam
Mavi şeker mi var? Aaahakkımızda hayırlısı olsnmavi şekeri yemee
mavısı erımıyo kalıyo oyle agızda seker degıl naftalınMavi şeker mi var? AaaGeçen sınav bana 4 tane sarı geldi
Şöyle kafamı kaldırıp sınıfa bakarım bi. Harıl harıl çözen biri varsa onun kafasına atıp bayıltırım onumavısı erımıyo kalıyo oyle agızda seker degıl naftalın
YGS puanın kaç? Bende YGS'den Yıldız Teknik Üniversitesinde Bilgisayar öğretmenliği tutuyorYGS'den tercih yapcam işaallah.LYS'de hiç çalışmadım.
Siralamam 111000 uçak bakım yada hemşirelik dusunuyorumYGS puanın kaç? Bende YGS'den Yıldız Teknik Üniversitesinde Bilgisayar öğretmenliği tutuyor
Hemşirelik riskli iş yaSiralamam 111000 uçak bakım yada hemşirelik dusunuyorum
Body ye başladımHemşirelik riskli iş yaHasta yakınlarından dayak yemek falan var Belli olmaz, sen bi judo ya falan da yazıl
Elektrik elektronik mühendisliğiBody ye başladım.sen ne dusunuyorsun
Cidden ben sayısal olmama rağmen baya soru çözdüm. Üst mesajda yazdım ne kadar çözdüğümü. Çok ilginçler yaYgs de zor sorup calisma hevesimi kacirdilar simdide sozel sinavda kolay sormuslar.ben bu politikalarina kufrederim
Aşırııı zorduMat tamda bekledigim gibiydi
Bizim okul birincisi Matematikte 50/30 çözmüş, Geometride de 30/17 çözmüş. O da zordu baya dediHerkesin mi kotu yoksa sadece bizimmi.Sizin oradakiler ne diyor?
Sınavda mavi şeker de gelmedi bana ama neden kötü geçti çözemedimhakkımızda hayırlısı olsnmavi şekeri yemee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?