ygs biyoloji

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emre2021

Üye
    Konu Sahibi
ygs biyoloji
merhaba arkadaşlar ben üniversiteye hazırlanan lise son sınıf öğrencilerinden biriyim. Bölümüm sayısal ama ben baştan beri hiç biyolojiye çalışmıyorum bunun nedenide bana göre içimdeki mühendis ruhu :) ilk başlarda biraz çalışmıştım ama karşılığıni göremeyince bıraktım çalışmayı sonra çalışırım dedim ve bugüne kadar geldik iste :) sizce ben kalan şu 20 günde biyolojiye çalışırsam birşey yapabilirmiyim hem sınava az bi zaman kaldığı için çalıştıklarımıda unutmam bence :) ama sizlerinde görüşlerinizi almak isterim yani size görede kolay mi yada olabiliritesi ne durumum?
 


L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
bıyoljı kolaydır. :oke:
kendın calısarak ogrenebılıyorsan ygs bıyoljısı sozel ders sayılır...

Ben 3 yıldır calısmıyorum. bı 9 dayken calısmıstım. Sadece derste konusmayıp yarım saat adam akıllı dınleyıp dersı takıp etmene bakar. Her sınavda enaz 8-9 net bırakıyorum... Calıs.... Fen derslerının carpanı yuksek....
 
Consul9

Consul9

Üye
Biyoloji de belli başlı hesap konuları var genetikte ki onlar da Ygs de çıkmaz.Gerisi ezberdir.Sozel ogrenci de yapar ama çalışırsa :)
Ha 20 güne yetişir mı orasını bilemem.:)
 

emre2021

Üye
    Konu Sahibi
yetişir ya, günde 40 a yakın sayfa okur test çözeriz herhalde :) teşekkürler arkadaşlar başka yorumu olan varsa lütfen yazmaktan çekinmesin :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt