• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

yetişkinlerin dymadığı zil sesi

Sponsorlu Bağlantılar

semihg

semihg

Üye
güzel
:)

icytower

Üye
bu ses bende var. telefonumdada kayıtlı. bulduğum yerde aynı iddia mevcut. 63 yaşında adama dinlettim duyuyor. çoğu yaşlıya dinlettim duyuyor. :)
katılıyorum Duymamanın yaşı yoktur:ehe,

reacti10

Üye
ancak kulağının dibinden duyarsn

fatisi

Üye
harika paylaşım dostum. bende var bu ses sınıfta açıyorum sesi herkes bi garip oluyo. :) bunu gibi değişik sesler arıyorum elinizde varsa çok sevinirim dostlar. :D

ufukn73

ufukn73

Üye
Teşekkürler. Anca insanın kafasını bozar. :)

margusey

margusey

Üye
valla benden iyi duyuyorlar diyebilirim

AkSiYoN

AkSiYoN

Üye
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ıyyyyyyyyyyyy

ßurçiN

ßurçiN

Üye
saol ellerine saglık

kaptan_42

kaptan_42

Üye
kardeş wav a çev,rd,m h,ç birşey duyulmuyo yetişkinler gerçekten duymaya bilir ...

ѕ¢σяριση

ѕ¢σяριση

Üye
yaşlanmak istiyorum :D

schatz_066

Üye
slm nasıl goruyoruz sesı bulamadım

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
vardı bu bende biliyom kulagı çok cınlatıyo

spawnn

spawnn

Üye
Bir konuyu bir iki kişi açmış. İsraf yapmayınız :nono:

Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
Bunu arıyordum Teşekkürler ..

ubeydd

Üye
teşekürler

--------------- Ekleme ---------------

teşekkürler

warningX

Üye
Acaip sinir bozucu

ibrahimnet

Üye
deneyeceğim acaba doğru mu??:oke:

misto

Üye
Mosquito sesi bu deilde ondan duyuluor bu bildiğimiz turkhıs yapım dandik bi ses

Isp.Gökhan

Üye
sanırım çaldığınız playerın kalitesine ve volüme bağlı olarak duyulabiliyor. 27 yaşa dinlettim: kısık seste duymuyo yüksek seste biraz duyuyo laptoptan

wertyytrew

wertyytrew

Üye
işin garibi babam benden daha çok rahatsız oluyor bu sesten. yani bu sesi hangi tip yaşlılar destekliyor yazarsanız sevinirim:D

--------------- Ekleme ---------------

sanırım çaldığınız playerın kalitesine ve volüme bağlı olarak duyulabiliyor. 27 yaşa dinlettim: kısık seste duymuyo yüksek seste biraz duyuyo laptoptan
bende diyorum niye duyuyorum..... sesini kısmam lazımmış..:allalla::birak:

Üst Alt