• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

yetişkinlerin dymadığı zil sesi

Sponsorlu Bağlantılar

edgar4

Üye
:?sl?kGençler cep telefonlarında yeni bir avantaja sahip oldular; yetişkinlerin duyamadığı zil sesi!..

Sınıf gibi cep telefonu kullanımının yasak olduğu yerlerde yetişkinler fark etmeden mesaj almak mümkün hale geliyor.

Yetişkinlerin yaşları ilerledikçe tiz sesleri duyma yetilerini kaybetmeleri üzerine geliştirilen teknoloji ilk olarak Britanya'da geliştirildi ve internet vasıtasıyla Amerika'ya da yayılmış durumda.

Mosquito adı verilen keşif geçen yıl Welsh güvenlik şirketi tarafından geliştirildi. Kulak tırmalayıcı 17 kilohertzlik zil sesinin asıl amacı, dükkan sahiplerinin dükkan önlerinde biriken gençleri uzaklaştırmasıydı.

İsmi henüz bilinmeyen biri tarafından, Mosquito adlı teknoloji düşünülen kullanımının tam tersine çevrildi ve böylelikle Mosquito sesi zil sesine dönüştürüldü.

Compound Güvenlik’in pazarlama müdürü Simon Morris’in yaptığı açıklamaya göre zil sesi oldukça ilgi gördü. Dolayısıyla şirket, 'Mosquito Tone' adı altında zil sesini pazarlamaya başladı. Zil sesi cep telefonuna genellikle mesaj zil sesi olarak yükleniyor.

Telefona mesaj geldiğinde gençler zil sesini duyarken yetişkinler bu sesi duyamıyor. Yaptığımız denemeler sonucunda ofisimizde bu sesi duyamayanların olduğunu gördük. Elbette kendilerinin yaşlılık kompleksine girmemeleri için isimlerini belirtmiyoruz.

Eğer sizde bu sesi dinlemek istiyorsanız aşağıdaki linke tıklayarak bu sesi dinleyebilir ve en önemlisi etrafınızdakilere dinleterek kimlerin işitme yeteneklerini yavaş yavaş kaybetmeye başladığını öğrenebilirsiniz

sesi burdan dinleye bilirsiniz

pek duyulmıcak gibi deil ama siz yinede dinleyip kaydedebilirsiniz :):D
asd
 


CounTs

Üye
:?sl?kSüper yaa saol
 

berkealman

Üye
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
 
Freddy Krueger

Freddy Krueger

Üye
yaaa birşey sorucam.benim nokia 6600 ve bu melodi bende hiçbir zaman çalışmadı.ne ogg ne mp3 nede wav formatında.ama melodiyi hangi arkadaşıma atsam işliyor.bende ise sadece yüksek ve uzun bir sesle dıııııııııııııııt diye sinyal sesi cıkıyor.anlayacağınız bütün mahalle duyuyor.ne yapmalıyım sizce
 
mu86

mu86

Üye
bide ben deneyim bakalım
 

djsebo

Üye
başarılar kardeşim
 

sirboy

Üye
ilginç bizdemi böyle olacağız
 

fenasi59

Üye
sagol
 

OZBAL

Üye
Eline sağlık
 

mertss

Üye
mıuahah
 
мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
Ben bu sesi çok seviyorum ya. :) milletin kulağını tırmalıyor benim hoşuma gidiyor. :)
1 yıldan fazla bir süredir msj sesim. Evin neresinde çalarsa çalsın duyuyorum :)
 
UuR_39

UuR_39

Üye
adamlar mosqutos sınek kovucudakı sese zılo sesı yapmıslar artık o sese sınekler bıle alıstı bu sesı yetıskınlerı bırak cebımdeyken ben dahı duymam tıtresımde kalsın daha ıı walla yınede bılgı cın tsk ederım
 

sx11

Üye
tşk...
 
smert20

smert20

Üye
bu ne be yavvvvvvvvvvvvv
 

apo_28

Üye
elinize emeğinize sağlık
 

mrv bkt

Üye
teşekkürler
 
inlovechild

inlovechild

Üye
yetişkinlerin duymaması guzel ben de duymak istemezdim bunu:)
 

physx

Üye
Emeğine Saygi Duyuyorum
 

x-katil

Üye
tsk melodi icin :b
 

yavuzcuk

Üye
thx
 


Üst Alt