Yeter artık nokia'yı bırakıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
enterneoll

enterneoll

Üye

aksine kullanmayı bilmeyen adam nokia alıyor sonra kötülüyor. Adam lumia 800 almış 1 yıl önce çıkan lumia 900 niye çıktı diye şikayet ediyor. Biraz takip etse böyle şeyler olmaz. Sen kalk 4 eylülde lumia 900 al adam sırf sen yeni aldın telefonun erkimesin niye ertesi gün tanıtacağı telefonları tanıtmasın öyle mi ?

Dikkatini çekerim Kullanmayı biliyordum telefonda yapılabilecek her şeyi yaptım i8910 nokia 6220c ve n8 kullandım bağımlıydım fakat samsung gio'yu denedikten sonra 400 tl'lik androidin bile zevk verdiğini fark ettim :)

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

Dikkatini çekerim Kullanmayı biliyordum telefonda yapılabilecek her şeyi yaptım i8910 nokia 6220c ve n8 kullandım bağımlıydım fakat samsung gio'yu denedikten sonra 400 tl'lik androidin bile zevk verdiğini fark ettim :)

işte senin de dediğin gibi "zevk".

Zevkler ve renkler tartışılmaz. O zaman uzatmayalım :ok2:

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları ve enterneoll
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Bende Android ve IOS ile yıllarca yapileceğim şeyleri yaptım.Şuan ya bu işleri bırakmam ya da MeeGo'ya geçmem gerekiyor.E bu durumda Android'te yetersiz kalacak.Benim için önemli olan şey sosyal ağlar, internet, kamera, tasarım ve güzel bir arayüz.Bana göre kullanılabilecek 2 arayüz var Sense ve Metro.Şuan Note kullanıyorum gerek boyutu gerek işlemcisi ile bana şimdilik yetiyor fakat IOS'tan sonra touchwiz kendinden soğuttu.Tamamen aynısı gibiler.Ayrıca dediğim gibi benim gibi birisi için Android'ten daha uygun WP.Wp8'deki tarayıcı hangi sistemde var ya da olabilecek ? Ya da People Hub gibisi var mı -Çalmaya çalışanlar şimdiden çıksada- Durum böyle olunca Nokia, HTC, Huewai gibi ciddi Wp üreticilerinin -Samsung'u ciddi üretici olarak görmüyorum- telefonları gayet alınasıca ve güzel telefonlar.Gidipte sana ya da ona uymuyor diye herhangi bir sistemi kötüleyip sana uygun diye kullandığın sistemi övmek apaçık fanlıktır.Ayrıca 400 liralık Gio nasıl zevk verdi sana anlamak güç :(

• Beğen
Tepkiler: FastBreaker ve n000k
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

Bende Android ve IOS ile yıllarca yapileceğim şeyleri yaptım.Şuan ya bu işleri bırakmam ya da MeeGo'ya geçmem gerekiyor.E bu durumda Android'te yetersiz kalacak.Benim için önemli olan şey sosyal ağlar, internet, kamera, tasarım ve güzel bir arayüz.Bana göre kullanılabilecek 2 arayüz var Sense ve Metro.Şuan Note kullanıyorum gerek boyutu gerek işlemcisi ile bana şimdilik yetiyor fakat IOS'tan sonra touchwiz kendinden soğuttu.Tamamen aynısı gibiler.Ayrıca dediğim gibi benim gibi birisi için Android'ten daha uygun WP.Wp8'deki tarayıcı hangi sistemde var ya da olabilecek ? Ya da People Hub gibisi var mı -Çalmaya çalışanlar şimdiden çıksada- Durum böyle olunca Nokia, HTC, Huewai gibi ciddi Wp üreticilerinin -Samsung'u ciddi üretici olarak görmüyorum- telefonları gayet alınasıca ve güzel telefonlar.Gidipte sana ya da ona uymuyor diye herhangi bir sistemi kötüleyip sana uygun diye kullandığın sistemi övmek apaçık fanlıktır.Ayrıca 400 liralık Gio nasıl zevk verdi sana anlamak güç :(

aynen katılıyorum :tebessüm:
harbiden gio nasıl zevk verdi yaw :hmmm

enterneoll

enterneoll

Üye

aynen katılıyorum :tebessüm:
harbiden gio nasıl zevk verdi yaw :hmmm

Abi markete bir girdim her şey var bs player angry birds fruit ninja ve daha bir çok uygulama özellikle açık kodlu bir işletim sistemi olduğu için istediğiğn herşeyi değiştirebiliyordun ilk dead space'mi gio'da oynadım ne biliyim çok zevkliydi zaten arayüz nokia'da hepsinde aynıydı bir değişiklik oldu :D

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

Abi markete bir girdim her şey var bs player angry birds fruit ninja ve daha bir çok uygulama özellikle açık kodlu bir işletim sistemi olduğu için istediğiğn herşeyi değiştirebiliyordun ilk dead space'mi gio'da oynadım ne biliyim çok zevkliydi zaten arayüz nokia'da hepsinde aynıydı bir değişiklik oldu :D

inan ki oyunları gio da oynayıp şikayet etmeyen sadece seni gördüm :hmmm çok yavaş bi telefon o üzerine birde android sistemi yüklendimi tam oluyor.

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
enterneoll

enterneoll

Üye

inan ki oyunları gio da oynayıp şikayet etmeyen sadece seni gördüm :hmmm çok yavaş bi telefon o üzerine birde android sistemi yüklendimi tam oluyor.

Yok dead space 800 mhz'de kasıyordu bir rom bide oc ile çok güzel oynanıyordu ama angry bird ile fruit ninja kasmıyordu :)
Şu anda s3 kullanıyorum bunda herşey akıcı hiç sorun yok.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

Yok dead space 800 mhz'de kasıyordu bir rom bide oc ile çok güzel oynanıyordu ama angry bird ile fruit ninja kasmıyordu :)

anladım :) :hmmm

Türe

Türe

Üye
lumia 800 ve 900'e üvey evlat muamelesei yaptı nokia evet :hmmm Umarım 920 ve 820 için de bunlar olmaz

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
lumia 800 ve 900'e üvey evlat muamelesei yaptı nokia evet :hmmm Umarım 920 ve 820 için de bunlar olmaz

Zannetmiyorum amiral gemisi olmaz fakat 610 gibi üvey evlatta olmazlar bence.Lumia 900 üvey evlatsa 610 amanınn :D

- - - Eklendi - - -

E SIII'te kasmasın bir zahmet dimi :)

Türe

Türe

Üye
:ehe O kadar overclock yapmış adamlar abi bir zahmet olmasın (!) :ehe

Bu arada destek 2 sene olsa fiyatı 1500 civarı olsa Türkiye'ye erken gelse alabilirim :ehe Zincirleme İhtiyaç Durumu :ehe

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
microsoft resmi olarak aciklamişti. Wp8 ile gelen cihazlar minimum 18ay yazilim destegi alacak diye. Nedense bu aralar cabuk unutur olduk:hmmm

• Beğen
Tepkiler: n000k ve kullanıcıadları
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Şimdiden yeni kaririniz hayirli olsun diyerek konuyu :locked:

• Beğen
Tepkiler: n000k
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...