Yerleşik Bileşen Hatası Çözümü - Asigsasi

Sponsorlu Bağlantılar

Snakekral

Snakekral

Üye
eyvallah saol yinede

onur_52

onur_52

Üye
çok güzel oldu kardeşim çok sağol

manolyam63

manolyam63

Üye
tskler

suleymaneser

suleymaneser

Üye
çook teşekkürler

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

• Beğen
Tepkiler: manolyam63

draqula789

Üye
Arkadaşlar bn bunların bazılarını yüklemek istiyorum ama c: hafıza korumalı ve telefonu kapatıncada c: görünmüyor disk korumayı nasıl kaldırabilirim veya c : yerinde baska diske atabilir miyim ?

manolyam63

manolyam63

Üye
ben bunu yukledım sankı ıslem gormuyor...

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
işlem kaydı ile alakası yok bunun yüklemiş olduğun dosyalar da yerleşik bileşen hatası almamak için kullanılan pacht dosyasıdır :)

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar bn bunların bazılarını yüklemek istiyorum ama c: hafıza korumalı ve telefonu kapatıncada c: görünmüyor disk korumayı nasıl kaldırabilirim veya c : yerinde baska diske atabilir miyim ?

o hatayı almamak için telefonun hacklı ve yamalar aktif olmalıdır

ersncak42

Üye
abi dediklerini yaptım rompatchere geldi verdiğin yama fakat önceden yüklü yamalar kayboldu

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
diğer yamaları tekrar patches klasörüne at

username37

Üye
TeŞEKÜR

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

• Beğen
Tepkiler: username37

username37

Üye
Kardeş dijital saat mini widget warmı bitane buldum çalışmadı.

• Beğen

username37

Üye
Teşekür kardeş şeffaf olanı yokmu .

• Beğen

username37

Üye
Tşkr kardeş çok saol.elegant-digital-clock bunun şeffafını arıyorum ama yarı seffaf varmıdır

username37

Üye
Tm tşkr.Tm tşkr

monok

Üye
abiler ve yetkili paylaşan kişiler ben c601 belle refresh kullanıyorum hack var telefonumda ama sizin anlattıgınızı bir türlü uygulayamadım daha detaylı güzel bir şekilde bana yardımcı olurmusunuz örnegin editlemek falan diyorlar bir şey anlamadımsys bin dosyyı attım ama romoactere gelmedi yama bitek bunu yapabildim sadece devamına yardım olun lütfen...hack konosunu bana sen çözmüştün emergcy 112 bana şimdide yardımcı olursan çok sevinirim

Üst Alt