ben telefondan giriyorum 2 tane msjda doluyor ve bunlar telde sılemıyorum heralde silmek icin buton yok warsada kusura bkmayın gormedım birde gelen kutum 2 msjda doluyor acaba ndn

evet mobilden mesajlar silinmiyor birde mesaj saklama rütbeniz arttıkça artar rütbenizin artması içinde forumda mesaj yazmanız gerek
: mesaj kasma rütbe için mi yapılıyor forumda: mesaj kasma rütbe için mi yapılıyor forumda
evet oda bi sorun 2 mesaj hakkı hiç de iyi değil 7 olsa çok makul olur
silmek için masa üstüne geç diyorsunuz da çok kolay sanki 2 mesajı silmek için tam 10 dk sürüyor sil diye bi buton eklense daha iyi olur o zaman 2 mesaj hakkı olsun sorun değil
evet mobilden mesajlar silinmiyor birde mesaj saklama rütbeniz arttıkça artar rütbenizin artması içinde forumda mesaj yazmanız gerek

2008 den beri üyeyim bunu yeni öğrendim![]()
neleri bilmeyenler var 
size yaza damgasını vuracak bi' 'ooohaaa' mert bey+30.000 mesajım var bu yüzden 5.000 saklama kapasitesi var ama yetmiyor arkadaş![]()

ben telefondan giriyorum 2 tane msjda doluyor ve bunlar telde sılemıyorum heralde silmek icin buton yok warsada kusura bkmayın gormedım birde gelen kutum 2 msjda doluyor acaba ndn