yeri burası dgl ama bakın lutfn sıte yonetımı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alemci_09

alemci_09

Üye
    Konu Sahibi
yeri burası dgl ama bakın lutfn sıte yonetımı
ben telefondan giriyorum 2 tane msjda doluyor ve bunlar telde sılemıyorum heralde silmek icin buton yok warsada kusura bkmayın gormedım birde gelen kutum 2 msjda doluyor acaba ndn

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
evet mobilden mesajlar silinmiyor birde mesaj saklama rütbeniz arttıkça artar rütbenizin artması içinde forumda mesaj yazmanız gerek

alemci_09

alemci_09

Üye
    Konu Sahibi
hersey superama şu rutbe olayını sevmedım gerçı guzel bişeyde msj kısıtlaması ıyı olmamıs sagolun pekısılme butonu eklenırmı acaba ?

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
valla onu site yöneticileri bilir ama kesinlikle olması gerekiyor

fredwerevıra

fredwerevıra

Üye
En alttan masaüstü görünümü seç opera gibi bi programla rahatça silersin sonra en alttan tekrar mobile light sürümü seç :D

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
ben telefondan giriyorum 2 tane msjda doluyor ve bunlar telde sılemıyorum heralde silmek icin buton yok warsada kusura bkmayın gormedım birde gelen kutum 2 msjda doluyor acaba ndn

Mesaj sayınızın çok fazla olmasına gerek yok 250-500 mesajda bile yeteri kadar kotanız olur :)

Knickknack

Üye
evet mobilden mesajlar silinmiyor birde mesaj saklama rütbeniz arttıkça artar rütbenizin artması içinde forumda mesaj yazmanız gerek

:hmmm: mesaj kasma rütbe için mi yapılıyor forumda

yokmu_varmı

yokmu_varmı

Üye
evet oda bi sorun 2 mesaj hakkı hiç de iyi değil 7 olsa çok makul olur
silmek için masa üstüne geç diyorsunuz da çok kolay sanki 2 mesajı silmek için tam 10 dk sürüyor sil diye bi buton eklense daha iyi olur o zaman 2 mesaj hakkı olsun sorun değil

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
evet oda bi sorun 2 mesaj hakkı hiç de iyi değil 7 olsa çok makul olur
silmek için masa üstüne geç diyorsunuz da çok kolay sanki 2 mesajı silmek için tam 10 dk sürüyor sil diye bi buton eklense daha iyi olur o zaman 2 mesaj hakkı olsun sorun değil

Rütbe atladıkca haklarınız çoğalıyor...

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap

Revengeful

Emekli Yönetici
+30.000 mesajım var bu yüzden 5.000 saklama kapasitesi var ama yetmiyor arkadaş :ehe

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici

Özelm mesaj kutusu temizlendi, aktifliiniz devam ettikçe artacaktır.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Benimde bir ara 250 idi alışmıştım doluyordu siliyordum alışkanlık olmuş hala dolacak sanıp siliyordum ama alıştım silmiyorum bu aralar unutup cevap veremem falan diye kontrol ediyorum:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt