Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yerel Disk C ve D dosylarınız mı açılmıyor?
Sponsorlu Bağlantılar
kocaturk43
Üye
çok saol
omer2228
Üye
Saol Kardeş çok işime yaradı allah tuttuğunu altın etsin)
resul2
Üye
kardeş paylaşım için teşekkürler bende yerel disk c-d-ı-j ve birde harici disk var hepsinde işe yaradı fakat harici disk yine açılmıyor harici diskin içine atıp oradada dosyayı açtımyardımcı olursan çok sevinirim
daşvan
Üye
Kardeş oLmadı yha HaLa Girmek için Dosya Seçmemi İstior =( lütfen aciL yardım ?
ertanozturk1984
Üye
supersin bat icerigini ekledigin icin dosya ms dos formatina geciyor otomatim yorum / Tesekkur et butonunun hak ettin ve anlatimdaki duzgunlukten dolayi ayri ayri tesekkur ederim..
nuri şirin
Üye
abi cok tesekkür edrimmmm hemen acıldı valla cok cok saolun elleriniz dert gormesinn.
Salihyet
Üye
Üst konu
maxicepemre
Üye
eyvallah be birader cook tesekkurler.nerdeyse baska bi sitenin soyledigi 2-3 saatlik yolu uygulayacaktım.bu 10 sn halletti
Odysseus
Üye
Fark Var...
yılmazemmi
Üye
kardeşim allah ne muradın varsa versin yaptım sayende teşekkür ederim.
mastermon
Üye
Allah razı olsun çok teşekkür ederim çok işime yaradı sagolun elinize emeginize saglık
balcs
Üye
cok saol aga
slny_GLCN
Üye
çok saol işe yaradı
flamenko35
Üye
tesekkürü borç bilirim çok saol hemen düzeldi
münzevi_sd
Üye
allah razı olsun, 2 tıkla düzeldi valla...
nzf_03_
Üye
cok tesekkürler bu problemi uzun zaman yasamıstık
dost_birisi
Üye
çok tşkler valla çok makbule geçti
canberkay
Üye
Çok sağol gerçekten süper..
arkadas29
Üye
cok sag ol işeme yaradı
DesTroing
Üye
Çok güzel paylasım bende bilgisayarıma avastı yüklemestim v d ve c acılmıyodu ancak arastır diyodum . Şimdi bu sorunum halloldu çok sagolun emege saygı