Bir açıklama yapmak istiyorum: Üye olduktan sonra mailinize gidip onay bağlantısına tıklamanız gerekmekte. sonraki işlemler şu şekilde :
5 numarada my settings yerine optizoni profilo ya
6 numarada profile yerine profilo ya tıklamanız gerekebilir. son olarak da orda yazan tarihin yaşadığınız güne denk gelmesi önemlidir. saygılar.
bu sertifika ile imzaladığım helloox ile e72 yi hackleyemedim. işlemler tamam diyor ama rompatcher yüklenmiyor ve x plore da sys klasörü boş görünüyor. opda yı bekleyecez artık sertifika için, oda verirse.
beyler ben daha farklı bi sorun yaşadım proyu yükledim program versiyonu 2.11 yüklendi çalıştırdığımda işlemi yaptı otomatik kapandı program, ama rootsign falan ortalıkta yok x-ploreden girdim C:/ de sis dosyalarını yüklemeye çalıştım sertifika hatası verdi yani Nokioteca tam düşünmemiş sanırım, Picodrive oyunlarına devam artık , merak ettiiğim başkalarının telleri nasıl hacklendi , yardım istiyorum ama
evet buradan sertıfıka verıldı. (cer ve dosyası) sımdı bu sertıfıkalarla sertıfıka hatası veren programları helloox ıle sertıfıkalayabılır mıyım? Ya da hıc bır ıslem yapmadan yuklesem programı,yuklenır mı hıc bı hata vermeden?
evet buradan sertıfıka verıldı. (cer ve dosyası) sımdı bu sertıfıkalarla sertıfıka hatası veren programları helloox ıle sertıfıkalayabılır mıyım? Ya da hıc bır ıslem yapmadan yuklesem programı,yuklenır mı hıc bı hata vermeden?