Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kardeşim benimde 6710navigator var.bi türlü hackleyemedm.ve bu link kırık.lütfen bana yardımcı olurmusun sana zahmet.ama mutlaka bekliyorum kardeşim ya.şimdiden çok teşekkürler.
serkanoloji
Üye
öncelikle teşekkürler.verdiğin tools ları sertifikaladım kurmaya çalışırken nokia ovi provisioner yüklenmeye çalışıyor ama istenilen uygulama erişimine izin verilmedi hatası veriyor nokia n 86 indigo v 30.009
rkadaşlar flaş atmadan hack yapmak mümkün değilmi ????
kardeşim benimde 6710navigator var.bi türlü hackleyemedm.ve bu link kırık.lütfen bana yardımcı olurmusun sana zahmet.ama mutlaka bekliyorum kardeşim ya.şimdiden çok teşekkürler.
öncelikle teşekkürler.verdiğin tools ları sertifikaladım kurmaya çalışırken nokia ovi provisioner yüklenmeye çalışıyor ama istenilen uygulama erişimine izin verilmedi hatası veriyor nokia n 86 indigo v 30.009rkadaşlar flaş atmadan hack yapmak mümkün değilmi ????
muhtemelen sizin sertifikanız tam yetkili değildir yani opda sertifikası olsa yüklenirdi diye düşünüyorum.opdadan sertifika almak artık pek mümkün değil nokioteca ise sizdeki sertifika helloxun bir sürü versiyonu var.denersiniz olmazsa eğer flash atmak zorunda kalirsiniz.telefona modo ya da rompatcher yüklense başka bir yol denerdik.sisteme erişim gerekiyor çünkü
nasıl kırık olur yav daha yeni ekledim ben at linkleri.6710'u hellox 2.11 ile hacklersin----------Eklendi @ 00:35:22 ---------- Yazıldı @ 00:27:49 ---------- muhtemelen sizin sertifikanız tam yetkili değildir yani opda sertifikası olsa yüklenirdi diye düşünüyorum.opdadan sertifika almak artık pek mümkün değil nokioteca ise sizdeki sertifika helloxun bir sürü versiyonu var.denersiniz olmazsa eğer flash atmak zorunda kalirsiniz.telefona modo ya da rompatcher yüklense başka bir yol denerdik.sisteme erişim gerekiyor çünkü
evet sistem dosyalarına bi erişebilsem varya gözunun yaşina bakmicam telefonun verecem programı verecem programı.bu arada sertifıkayı opda dan aldım.peki bildiğin saglam bir site varmi saglam sertıfıka verecek.teşekkurler ayrıca.
evet sistem dosyalarına bi erişebilsem varya gözunun yaşina bakmicam telefonun verecem programı verecem programı.bu arada sertifıkayı opda dan aldım.peki bildiğin saglam bir site varmi saglam sertıfıka verecek.teşekkurler ayrıca.
En iyisi yine opdanin sertifikası sen her türlü helloxu denedin mi ?ya da kaç çeşit rompatcher denedin. Ben birkaç tane göndereyim dene istersen.özellikle RomPatcherPlus_3.1_LiteVersion var içinde o olabilir.opda sertifikası ile sertifika yapıp dene istersen. Hem opda sertifikası varsa hepsi yüklenir zaten programların.
Işte link: