Symbianist
Üye
Yepyeni bir symbian v3 H.A.C.K yöntemi
Ben Nokia 6710 navigatörde son sürümde denedim başarılı oldum. Bu telefonu herhangi bir yöntemle hacklemek mümkün değil. Zamanında çok uğraşmıştım. Hellox 2.11 ile olmuştu. Simdi ise yeni bir yöntem buldum. Sitede yok galiba varsa da kusura bakmayın.
Neyse zipli dosyada 2 tane dosya var.
Önce 1.yi kuruyoruz değiştir falan derse evet diyoruz sonra da
2.yi kuruyoruz.
Menüde hack it! diye bir uygulama çıkıyor.
Ona giriyoruz ve bitmesini bekliyoruz. Biraz sürecektir.
Ya bitti başarılı (successfull) oldu der ya da hiçbir şey demez ve menüde bir yerlerde rom patcher çıkar. Rom patcherda ise options-All patches- Apply seçerek sistem klasörlerine de erişimi açabilir ve de x-plore vb dosya yöneticilerle adı geçen klasörlere girip düzenleme yapabilirsiniz. Zaten, unsigned uygulamalar yükler demeye gerek yok.
Not: Eğer olmazsa telefonu kapatıp açarak tekrar deneyiniz.
link1 :
link 2:
Yabancı bir siteden buldum bunu bendeki gibi sizde de işe yarar umarım. Kolay gele.
Neyse zipli dosyada 2 tane dosya var.
Önce 1.yi kuruyoruz değiştir falan derse evet diyoruz sonra da
2.yi kuruyoruz.
Menüde hack it! diye bir uygulama çıkıyor.
Ona giriyoruz ve bitmesini bekliyoruz. Biraz sürecektir.
Ya bitti başarılı (successfull) oldu der ya da hiçbir şey demez ve menüde bir yerlerde rom patcher çıkar. Rom patcherda ise options-All patches- Apply seçerek sistem klasörlerine de erişimi açabilir ve de x-plore vb dosya yöneticilerle adı geçen klasörlere girip düzenleme yapabilirsiniz. Zaten, unsigned uygulamalar yükler demeye gerek yok.
Not: Eğer olmazsa telefonu kapatıp açarak tekrar deneyiniz.
link1 :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
link 2:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yabancı bir siteden buldum bunu bendeki gibi sizde de işe yarar umarım. Kolay gele.
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.