Yepyeni bir symbian v3 H.A.C.K yöntemi

Sponsorlu Bağlantılar

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Yepyeni bir symbian v3 H.A.C.K yöntemi
Ben Nokia 6710 navigatörde son sürümde denedim başarılı oldum. Bu telefonu herhangi bir yöntemle hacklemek mümkün değil. Zamanında çok uğraşmıştım. Hellox 2.11 ile olmuştu. Simdi ise yeni bir yöntem buldum. Sitede yok galiba varsa da kusura bakmayın.
Neyse zipli dosyada 2 tane dosya var.
Önce 1.yi kuruyoruz değiştir falan derse evet diyoruz sonra da
2.yi kuruyoruz.
Menüde “hack it!” diye bir uygulama çıkıyor.
Ona giriyoruz ve bitmesini bekliyoruz. Biraz sürecektir.
Ya bitti başarılı (successfull) oldu der ya da hiçbir şey demez ve menüde bir yerlerde rom patcher çıkar. Rom patcherda ise options-All patches- Apply seçerek sistem klasörlerine de erişimi açabilir ve de x-plore vb dosya yöneticilerle adı geçen klasörlere girip düzenleme yapabilirsiniz. Zaten, unsigned uygulamalar yükler demeye gerek yok.

Not: Eğer olmazsa telefonu kapatıp açarak tekrar deneyiniz.

link1 :

link 2:

Yabancı bir siteden buldum bunu bendeki gibi sizde de işe yarar umarım. Kolay gele.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: mns98, serkanoloji ve serotonin

ferit97

Üye
Allah razı olsun kardeş sayende hackledim

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim. İse yaradıysa ne ala. Zamanında çok uğraştım. Az sinir etmedi bu hack konusu beni.

hancock12345

Üye
1.yi kurdum fakat 2. Si sertifika hatası verdi...
Telefon: e65 versiyon 4.0633.73.00
yardım edin lütfen...

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
sertifikalayıp kurman gerek .forumda sertifika alma yöntemleri var onlardan birini denemen gerek

hancock12345

Üye
Sertifika veren hiç bir site yok...
6 tane siteye imei attım hala 3 gündür tık yok...
Sertifika olsa zaten secman, helloox yada rompatcher ile de yapılabilir...
Bildiğin sertifika dağıtan ücretsiz site yok mu?

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
işte ben de birkaçına attım eğer olumlu sonuç alırsam paylaşacağım. bu arada o dediklerin yeni nesillerde pek olmuyor. hellox2.11 veya bu iş görüyor.

hancock12345

Üye
olumlu mesajlarını bekliyorum kardeş inşallah sertifikayi verirler...

cmert

cmert

Üye
teşekkürler, çok işime yaradı ;)

byozgun1

Üye
bende sertifika var. 2.yi kurarken hata veriyor. telefonum 5630 0.13 sürüm

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi

senin telefonunda bir gariplik var o zaman.sertifikayı programa eklediğin halde sertifika hatası mı alıyorsun?

byozgun1

Üye
evet sertifika tarafından desteklenmiyor hatası veriyor. Bi türlü çözùm bulamadım.

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
vall ben de denemelere devam ediyorum eğer senin telefonun c:/resource/bin uzantısına birşey kopyalayabiliyorsan birşeyler olabilir. Duruma göre deneriz. sen oraya bir dosya atmayı dene. önce x-plore dan gizli ve sistem dosyalarını aç öyle dene

byozgun1

Üye
o klasörlere erişim vermiyor zaten verse sorun hallolacak gibi ama olmuyor.

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Valla sertifika konusuna çözüm bulmak için o kadar derinlere daldım ki anlatamam. eninde sonunda birşeyler olacak ama bakalım ne zaman

hancock12345

Üye

bende e65 versiyon 4.0633.74.00 var aynısı bende de oluyor... 2. Sini yüklerken sonlara doğru gerekli uygulama erişimine izin verilmedi diyor... Dosya da sertifikalı.... Sorun nerde arkadaşlar...

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
bende e65 versiyon 4.0633.74.00 var aynısı bende de oluyor... 2. Sini yüklerken sonlara doğru gerekli uygulama erişimine izin verilmedi diyor... Dosya da sertifikalı.... Sorun nerde arkadaşlar...

sen helloxla telefonu hack yaparsın zaten bunlara gerek de yok ki. Hellox 2.03 ü veya 2.11'i sertifikala ve dene

byozgun1

Üye
sanırım benim telefonun son sürümüne uygun hack yok ya.

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
valla hex editorle birşeyler yapmaya çalıştım ama e52 de olmadı. bende 6710 var kardeşimin e52 ye bendeki opda setifikasını hexte değiştirip attım sertifika hatası vermedi ama bu defa da istenen uygulama erişimine izin verilmedi dedi. acaba başka telefonlarda ve versiyonlarda olur mu bu yöntem elime başka fırsat geçerse deneyeceğim. ümitliyim bu yöntemden. eğer işe yararsa güzel olacağa benziyor.

diji_irfan33

diji_irfan33

Üye
linkte sorun var dosya inmiyor :bilmm

Üst Alt