Duyuru Yenilenen 2016 Model 4.5G Hızında MaxiCep.Com Ana Sayfası :)

Sponsorlu Bağlantılar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Uc browser çok iyi bir tarayıcıdır özellikleri ile çoğu tarayıcıya fark atar.sanırım chrome tabanlı chrome eklentilerini yükleyebiliyorum mağazasından. ben sadece kendi deneyimimi aktardım.önceki anasayfa daha akışkandı.düzeltmek uğraşmak zorunda değilsiniz.forumla işim oluyor genelde.anasayfada sadece ilgilendiğim haberlere tıklayıp okuyup kapatıyorum.performansın düşmüş olması bunlara engel değil.maksat geribildirim olsun.

bu arada sayfa yüklenirken bir ağırlaşma oluyor daha çok.sanırım en üstteki nesneden dolayı oluyor.sayfa yüklendikten ve alta doğru indikten sonra düzeliyor.
Sadece giriş sayfası mı ? Haber detay sayfaları nasıl ?

personable

personable

Üye
Hayırlısı olsun emeğinize sağlık.

• Beğen
Tepkiler: Ozan
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Tebrik ederim çok güzel olmuş :)

• Beğen
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Malesef dünden beri sayfaya kaç kere girdiysem hiçbirisinde zevk alamadım. Bir kere ürün görselliği tamamen engellenmiş. Üst kısımda haberlere ait resimler karartılmış ve haberin başlığı spotu da alttaki resmin görülmesini tamamen engellemiş. İnsan haberi okurken o an haberin resmini görmek istiyor çünkü haberde siz bir telefonun tasarımından bahsediyorsanız ya da yeni bir ürünün çıkış haberini veriyorsanız okuyucunun o ürünün resmini görmek istemesi en normal şeydir. Ayrıca bu bölümdeki haber başlık ve spotlarının okunması da çok güç. Alttaki resmin detayları ile üstteki metinler karışıyor. Aynı şey "son haberler" kısmında da geçerli. Haberin üzerine gelince zaten küçük olan resim üzerine mavi perde geliyor. Bu da iyi bişey değil. Genel anlamda sayfa görünümü de sıkıntılı. Üst kısımda karartılmış koyu renkli bir bölümle karşılaşan okuyucu gözünü sayfanın ortalarına getirince daha ufak daha sade daha boşluklarla dolu daha açık renkli bir bölümle karşılaşıyor.

• Beğen
MAERKEK

MAERKEK

Admin
Vallahi tecrübeyi konuşturmuşssunuz . Çok güzel olmuş.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
ben ana sayfayı beğendim pc den hiç sorun olmadan turkcell Superonline 8mbit ile 4sn ana sayfa tamamını yüklüyor windows 10 edge tarayıcısı kullanıyorum bana göre sorunsuz ama mobilde windows phone larda edge pek iyi çalışmadığı için iyi randıman alamadım bunu biraz daha test etmek gerekiyor, bunun dışında diğer forum kısmınında nasıl olacağını merakla bekliyorum, forumu sıklıkla takip ediyorum ama genelde forum kısmını ana sayfayı değil açıkçası bu nedenle beni pek etkilemiyor ama göze hoş görünüyor

• Beğen
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Yeni tasarım gerçekten harika olmuş :) tek ufak gözüme çarpan detay yazı fontu bir garip geliyor nedense bana :hmmm
Bazı fontlar web sayfalarında göze güzel gözükmeyebiliyor.
Bazıları iyi görünüyor..
Örneğin Thoma en iyi gözükenlerden birisi..
Şöyle de olabilir. Aynı yerde bir kaç fontta yazı denenebilir ve göze en iyi gözüken seçilir.
Tabi gözlerinde problem olanları da dikkate almamak lazım :))

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin ve Ozan
0MG90

0MG90

Üye
Öncekine göre çok iyi gözüküyor, elinize sağlık :thumbup:

• Beğen
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Malesef dünden beri sayfaya kaç kere girdiysem hiçbirisinde zevk alamadım. Bir kere ürün görselliği tamamen engellenmiş. Üst kısımda haberlere ait resimler karartılmış ve haberin başlığı spotu da alttaki resmin görülmesini tamamen engellemiş. İnsan haberi okurken o an haberin resmini görmek istiyor çünkü haberde siz bir telefonun tasarımından bahsediyorsanız ya da yeni bir ürünün çıkış haberini veriyorsanız okuyucunun o ürünün resmini görmek istemesi en normal şeydir. Ayrıca bu bölümdeki haber başlık ve spotlarının okunması da çok güç. Alttaki resmin detayları ile üstteki metinler karışıyor. Aynı şey "son haberler" kısmında da geçerli. Haberin üzerine gelince zaten küçük olan resim üzerine mavi perde geliyor. Bu da iyi bişey değil. Genel anlamda sayfa görünümü de sıkıntılı. Üst kısımda karartılmış koyu renkli bir bölümle karşılaşan okuyucu gözünü sayfanın ortalarına getirince daha ufak daha sade daha boşluklarla dolu daha açık renkli bir bölümle karşılaşıyor.
Manşetlerle ilgili karartma efektine birşey düşüneceğiz, geri bildirim için teşekkürler. Son haberlerde de aynı şekilde aslında etiketi ön plana çıkarıp, etiketle ilgili haberlere kolay yönlenebilmeyi amaçlamıştık ( zira o mavi gelen perdedeki etikete direkt tıklayıp o konuyla ilgili haberlere hızlıca ulasabiliyorsunuz ) ama onunla ilgili de farklı bir layer çalışması yapılacak daha light.

Bazı fontlar web sayfalarında göze güzel gözükmeyebiliyor.
Bazıları iyi görünüyor..
Örneğin Thoma en iyi gözükenlerden birisi..
Şöyle de olabilir. Aynı yerde bir kaç fontta yazı denenebilir ve göze en iyi gözüken seçilir.
Tabi gözlerinde problem olanları da dikkate almamak lazım :))
Yazı fontu konusunda farklı birkaç denememiz olabilir bu konuda öneri ve eleştiriler alıyoruz.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
System X

System X

Üye
Sadece giriş sayfası mı ? Haber detay sayfaları nasıl ?
sıkıntı yok başka yerde içerik felan akıcı çalışıyor site
avatarım gözükmüyor bu arada yani anasayfa da.muhtemelen biliyorsunuz da ben yinede söyleyim.iyi olmuş birleştirilmesi

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
@Ozan Çook büyük sıkıntı var.Foruma girdiğimde hiç tanımadığım bir arkadaşın hesabı ile oturum açılmış durumdaydı ve bütün bilgilerine erişebiliyordum.Bir ekrran görüntüsü aldım ve sana özelden atıyorum.Arkadaşın ismi @JUSTMAX

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
@Ozan Çook büyük sıkıntı var.Foruma girdiğimde hiç tanımadığım bir arkadaşın hesabı ile oturum açılmış durumdaydı ve bütün bilgilerine erişebiliyordum.Bir ekrran görüntüsü aldım ve sana özelden atıyorum.Arkadaşın ismi @JUSTMAX
Bu konu ana sayfayla ilgili açılmış bir konu, forum ile ilgili sorunları ya yeni bir konu açarak yada mevcut site hakkında bölümünde forum ile ilgili öneriler bölümünde yazınız. Sorunununuzla ilgili özel mesaj yazdım.

DeV/AsA

DeV/AsA

Üye
Son derece akıcı olmuş, scroll yapmaktan kendimi alamıyorum. :gul:

• Beğen
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye

Reklam koyacak baska yer mi yoktu :D

iblah60

iblah60

Üye
yenilik iyidir 10 numara 5 yıldız olmuş elinize sağlık...

• Beğen
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Normal forum tasarımında değişiklik olacak mı ?

0343434

0343434

Üye
Daha canlı bir tasarıma sahip oldu site ancak yazı tipinin çok fazla varyasyonları olması ve reklamlar ile haberlerin iç içe olması site üzerinde haber okumada can sıkıntısı yaratıyor. Ama genel olarak güzel olmuş.

• Beğen
exp_l0it

exp_l0it

Üye
forum linkinin yaninda h yaziyor :?

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Normal forum tasarımında değişiklik olacak mı ?
Evet ufak tefek gorseller bekliyoruz sntegre edip yayina alacagiz normalde hazir.

Daha canlı bir tasarıma sahip oldu site ancak yazı tipinin çok fazla varyasyonları olması ve reklamlar ile haberlerin iç içe olması site üzerinde haber okumada can sıkıntısı yaratıyor. Ama genel olarak güzel olmuş.
Yazi tipi konusunda calisma yapacagiz gibi gorunuyor evet

MaxipmaN

Üye
konuyla pek alakası yok ama forumda yanda çıkan reklamlar yeni konuldu herhalde. tepeden falan çıkıyordu geçenlerde. adblocku takıldığım bölümlerde iptal etmiştim devreye aldım şuanda gene

Üst Alt