Duyuru Yenilenen 2016 Model 4.5G Hızında MaxiCep.Com Ana Sayfası :)

Sponsorlu Bağlantılar

MaxipmaN

Üye
biraz karışık gibi ama modern gözüküyor

• Beğen
Tepkiler: cihanata_1 ve Ozan

theeternal

theeternal

Üye
hayırlı olsun güzel olmuş

• Beğen
Tepkiler: Ozan
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
çok kasıyor i açılması uzun zaman alıyor , cash sistemi ön yükleme olmalı , haber okumaya üşendim açıkcası sırf bu yüzden ,

tasarıma gelecek olursak efsane olmuş.. şuan da tam haber portalı havası var . ve insanın içini açıyor ama hız konusuna bir çözüm bulunmalı
forum butonu çok sağda göz önünde değil daha çok iletişim formu butonu gibi olmuş sola menüye logonun yanına eklenmeli bence , birde forumda logoya tıklayın portala değil forum ana sayfasına gitmeli şu anda göze çarpan tespitlerim bunlar uygurlar dikkate alır almazsınız takdir sizin , iyi forumlar...

Hizla ilgili nasil bir handikap var anlayamadim elestirilecek kadar agir bir hiza sahip degil eger ki baglantiniz cok yavas (edge hizinda) degilse

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Adminlerime yalvarıyorum şu sitedeki tam boy reklamı kaldırsınlar. A desem reklam çıkıyor. Telefon da küçük ve yavaş, kapatmaya çalışıyorum yanlışlıkla tıklıyorum 15 saniyem gidiyor sinir krizine giriyorum. Nolur dikkate alın. Nereye tıklayıp sayfa yenilense o reklam çıkıyor.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
Buğra

Buğra

Admin
Yeni tasarım gerçekten harika olmuş :) tek ufak gözüme çarpan detay yazı fontu bir garip geliyor nedense bana :hmmm

Silinen Üye 2574464

Silinen Üye 2574464

Kapalı Hesap
5 yıldız vericekken 3 yıldız verdim :( , adminler düzelte biliyorsa lüffen düzeltsinler :(

Çok iyi olmuş böyle :) , şu an gözüm pek alışmasa da bence eskisinden daha iyi :)

byburkay

Üye
Hizla ilgili nasil bir handikap var anlayamadim elestirilecek kadar agir bir hiza sahip degil eger ki baglantiniz cok yavas (edge hizinda) degilse
Şöyle Söyliyeyim o zaman Sitenizin ilk açılış hızı çok yavaş , sitenin kendisinin açılması 8-9 saniye belki daha fazla sürüyor ve css ,jquery yazı karakterlerinin,resimlerin yüklenmesi ve açılması zaman alıyor sayfalar arası gezdikce site hızlanıyor ama sürekli bir kullanıcı değilsem ben böyle yavaş açılan bir sitede beklemem. İnternet 4.5G Turkcell Mobilde , Pcde Ttnet Fiber ve Google Chrome Kullanıyorum tarayıcı olarak , yani yavaş bir bağlantım yok .

Özet geçicek olursam sitedeki dosyaların açlıp yüklenmesi zaman alıyor ve buda sitenin hızını etkiliyor .
onun haricinde tasarımsal eksiklikler var teknoloji portalı gibi olmuş ama gibi işte tam olabilmesi için ufak dokunuşlara ihtiyacı var buda zamanla düzelecektir ki herkesin arayüz beğinisi farklıdır ben kendime göre yorumluyorum...

ve gerçekten şu h1 - h2 taglardaki bold yazılar hoş durmuyor.

Adminlerime yalvarıyorum şu sitedeki tam boy reklamı kaldırsınlar. A desem reklam çıkıyor. Telefon da küçük ve yavaş, kapatmaya çalışıyorum yanlışlıkla tıklıyorum 15 saniyem gidiyor sinir krizine giriyorum. Nolur dikkate alın. Nereye tıklayıp sayfa yenilense o reklam çıkıyor.
AdBlock Kullan İdeal :)

theeternal

theeternal

Üye
bende gayet hızlı açılıyor anlamadım sizde niye öyle yavaş açılıyo

byburkay

Üye
bende gayet hızlı açılıyor anlamadım sizde niye öyle yavaş açılıyo
Ben daha önce hiç ziyaret etmemiş ilk kez ziyaret etmiş gibi konuşuyorum ilk açılış hızı mesajımdada belirttim sayfalarda gezdikçe yani önbellekleme oldukça site hızlanıyor, ama tek yavaşlığı hisseden ben isem sizin açınızdan sorun olmayabilir ..

iyi forumlar...

theeternal

theeternal

Üye
Ben daha önce hiç ziyaret etmemiş ilk kez ziyaret etmiş gibi konuşuyorum ilk açılış hızı mesajımdada belirttim sayfalarda gezdikçe yani önbellekleme oldukça site hızlanıyor, ama tek yavaşlığı hisseden ben isem sizin açınızdan sorun olmayabilir ..

iyi forumlar...
ttnet fiber demişsin benimki 16 mbit 3 saniyede açılıyor sizin nasıl 10 saniyede onu anlamadım

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Ortadaki haber resimleri biraz daha büyütülüp manşetle aynı hizaya sıralansa fena olmayacak gibi.

System X

System X

Üye
uc browser pc kullanıyorum. anasayfa eskisine göre ağırlaştı.performans kötü. foruma dokunmayacaksanız sıkıntı yapmam.

Buğra

Buğra

Admin
Ana sayfa ağırlaşması bende olmadıysa kimsede olmaz herhalde diye düşünüyorum çünkü 300 kişilik bir apartta kalıyorum ve internet çok vasat bu internetle sorunsuz açıp gezebildiğime göre bence hızı iyi :hmmm

• Beğen
RecepILHAN89

RecepILHAN89

Üye
güzel olmuş ellerinize sağlık...forum sayfasında da değişiklikler olsun....ayrıca forum logosunu da yenisiyle değiştirin...

• Beğen
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
uc browser pc kullanıyorum. anasayfa eskisine göre ağırlaştı.performans kötü. foruma dokunmayacaksanız sıkıntı yapmam.
Uc browser ile hangi sitenin deneyimi çok sorunsuz ve hızlı merak ediyorum. Uc browser standartlarına göre site yapsak, şu an masaüstünden ve akıllı telefonlardan giren kimse bir daha siteye girmezdi.

güzel olmuş ellerinize sağlık...forum sayfasında da değişiklikler olsun....ayrıca forum logosunu da yenisiyle değiştirin...
Forumda da yeni tasarımımız hazır, son testlerini yapıyorum. Yeni logo dahil bugun yada yarın yayına almayı düşünüyorum, duyuruları takip edin :)

• Beğen
Tepkiler: theeternal
cihanata_1

cihanata_1

Üye
güzel olmuş maxicep ailesine hayırlı olsun yapılabilecek en iyi iyileştirme ise donanım ve yazılımı düşük cihazların tarayıcılaındanda olabilecek en hızlı şekilde açılmasını sağlamaktır:)

• Beğen
System X

System X

Üye
Uc browser ile hangi sitenin deneyimi çok sorunsuz ve hızlı merak ediyorum. Uc browser standartlarına göre site yapsak, şu an masaüstünden ve akıllı telefonlardan giren kimse bir daha siteye girmezdi.

Forumda da yeni tasarımımız hazır, son testlerini yapıyorum. Yeni logo dahil bugun yada yarın yayına almayı düşünüyorum, duyuruları takip edin :)
Uc browser çok iyi bir tarayıcıdır özellikleri ile çoğu tarayıcıya fark atar.sanırım chrome tabanlı chrome eklentilerini yükleyebiliyorum mağazasından. ben sadece kendi deneyimimi aktardım.önceki anasayfa daha akışkandı.düzeltmek uğraşmak zorunda değilsiniz.forumla işim oluyor genelde.anasayfada sadece ilgilendiğim haberlere tıklayıp okuyup kapatıyorum.performansın düşmüş olması bunlara engel değil.maksat geribildirim olsun.

bu arada sayfa yüklenirken bir ağırlaşma oluyor daha çok.sanırım en üstteki nesneden dolayı oluyor.sayfa yüklendikten ve alta doğru indikten sonra düzeliyor.

theeternal

theeternal

Üye
Bence chrome daha hızlı

biltek

biltek

Üye
4.5 G ye özel hımm. iyi olmuş :)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Hayırlı olsun 4.5g li ana sayfamız :)