Duyuru Yenilenen 2016 Model 4.5G Hızında MaxiCep.Com Ana Sayfası :)

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
Haberlerde sürekli aynı resim kullanılmasa daha iyi olur. Birde profil fotosu gözükmüyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

H0lligan

Üye
Hover efektleri cidden çok hoş olmuş her yerde hemde.
Böyle güzel bir tasarımı da bozmak ancak bu kadar profesyonel olabilirdi arkaya forumdaki gibi reklam koymuşsunuz, makalelere koysanız daha mantıklı.
Kendi profil resmimizin olması lazım herhal tepede ve yorum yaparken oda bozuk, en altta da zaten fare ile üstüne gelindiğinde iOS uygulaması ve Android uygulaması diye çıkan yerler hem ters hemde zaten yine maxicep.com a atıyor.
Yeni logo da güzel değil.
1 Gün önce 2 Gün önce diye yazan yuvarlakların arkasından geçen çizgide hiç olmamış.
Slider menuyü de beğenmedim.
En son MaxiCep di Maxicep yazıyor şimdi ana sayfada. Hemde forumda MaxiCep yazarken ana sayfada Maxicep yazıyor. Sabit bir şey yapın şunu.
CSS lerede daha fazla yükle gibi büyük butonlar için;
.btn-load-more:focus {
outline: none;
}
şeklinde focuslar için dış çizgiyi kaldırma kodu ekleseniz hani fena olmaz.
Her yere de bir efekt koymuşsunuz paylaşın bölümüde gelirken haifi bir efekt ile gelse fena olmaz hani.
En alttaki öne çıkanlar bölümü için o hoverlar bence fazla olmuş, arma bölümüne bastığımızda gelen yerdekiler gibi olsalar daha da yakışır sanki.
Galeriler bölümünde de makalelerde ki galeri jquery galerisi gibi sonraki ve önceki butonlarına basınca yeni bir sayfa yüklenmesi yerine yalnızca resim değişimi daha mantıklı.
Son olarak da yandaki aşağı yukarı götüren tarayıcının sliderını da yeni tasarıma uyumlu hale getirirseniz daha güzel olur.

Benim görüşlerim böyle özellikle şu focus kalkmalı hiç yakışmıyor. @Ozan
Hayırlı uğurlu olsun...

• Beğen
Tepkiler: Ozan
cihanata_1

cihanata_1

Üye
iki adımlı doğrulama etkin olan kişilerde portaldan giriş yapıldığında doğrulama için foruma atıyor ve doğrulayınca da forum anasayfasına yönlendiriliyor portaldan giriş yapıldığında doğrulama portaldan yapılsa daha güzel olur sanki:) @Ozan

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Haberlerde sürekli aynı resim kullanılmasa daha iyi olur. Birde profil fotosu gözükmüyor.

Haberlere görsel eklenmesi konusunda editörlerle ortak fikrimiz mutabık, farklı görseller konusuna dikkat edilecek biz de benzer konudan bahsediyorduk.

iki adımlı doğrulama etkin olan kişilerde portaldan giriş yapıldığında doğrulama için foruma atıyor ve doğrulayınca da forum anasayfasına yönlendiriliyor portaldan giriş yapıldığında doğrulama portaldan yapılsa daha güzel olur sanki:) @Ozan
Onu bir süre sonra gerçekleştireceğiz, iki adımlı doğrulama ile forum üzerinden login olmak şu an için zorunlu, geri dönüş parametresini de ana sayfaya yapmaya çalıştık ancak en kötü direkt iki adımlı dogrulama kodunu ana sayfadan girecek sekilde yapılandıracağız.

cihanata_1

cihanata_1

Üye
Haberlere görsel eklenmesi konusunda editörlerle ortak fikrimiz mutabık, farklı görseller konusuna dikkat edilecek biz de benzer konudan bahsediyorduk.

Onu bir süre sonra gerçekleştireceğiz, iki adımlı doğrulama ile forum üzerinden login olmak şu an için zorunlu, geri dönüş parametresini de ana sayfaya yapmaya çalıştık ancak en kötü direkt iki adımlı dogrulama kodunu ana sayfadan girecek sekilde yapılandıracağız.
bende kod ana sayfadan girilsin dedim zaten o şekilde olabilir doğrulama aana sayfadan girildiğinde:)

The Pancar

The Pancar

Üye
Benim forumla ilgili bir isteğim var.Son cevaplar kısmında mesajları yenile butonu gitmiş.Geri gelecek mi ? Bazı forumlarda otomatik yenileniyor son mesajlar yenile butonuna basmadan

exp_l0it

exp_l0it

Üye

FORUM h yaziyor, sayfayi yakinlastirinca kullanici cikiyor yoksa o simge kayboluyor ekranda. ekran 1366x768
bide anasayfada MaxiCep simgesi degismesine ragmen sekmede gelen resimde hala eskisi var. ama haberlerde yeni simge var

hsno7

hsno7

Üye
forum sayfasının tasarımı anasayfaya göre çok amatörce kaldı :D

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Benim forumla ilgili bir isteğim var.Son cevaplar kısmında mesajları yenile butonu gitmiş.Geri gelecek mi ? Bazı forumlarda otomatik yenileniyor son mesajlar yenile butonuna basmadan
Buna yeni forum tasarımında bakacağız, şu an alan yenilemeye müsait değil ama otomatik yenilenmesini sağlayabiliriz 10 sn de bir. Şu anda sayfayı yenile diyerek istatistiklerin yenilenmesini sağlayabiliyorsunuz zaten normalde.

FORUM h yaziyor, sayfayi yakinlastirinca kullanici cikiyor yoksa o simge kayboluyor ekranda. ekran 1366x768
bide anasayfada MaxiCep simgesi degismesine ragmen sekmede gelen resimde hala eskisi var. ama haberlerde yeni simge var
Firefox kullanıcıları teknik birkaç sorundan dolayı ana sayfamızı aslında olduğundan çok daha kötü görüyor, yazı fontumuzu ve iconlarımızı göremiyorsunuz. Farklı bir tarayıcıdan bakarsanız ne kadar fark oldugunu göreceksiniz :)

Ancak birkaç güne bu sorunu tamamen çözeceğiz, firefox da da sorun kalmayacak muhtemelen.

forum sayfasının tasarımı anasayfaya göre çok amatörce kaldı :D

forumunda ana sayfa tamamlandiktan sonra html5'a gececegini umuyorum :islik @Ozan
Forum tasarımı hazır, birkaç düzenleme kaldı. Devreye aldıktan sonra uğraşmak istemediğimizden forum tarafında çok daha hassasız, tüm ekran çözünürlüklerinde mobilde ve desktopta ayrı ayrı denenerek hatalar düzeltiliyor ve o şekilde yayına alınacak, yoksa planlarımızda ana sayfayla birlikte yayına almak vardı ancak ekran çözünürlükleri çok fazla hepsi için özel simülasyon yapılıyor.

Sabrınız için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: afatsumlug97 ve hsno7
cihanata_1

cihanata_1

Üye
Buna yeni forum tasarımında bakacağız, şu an alan yenilemeye müsait değil ama otomatik yenilenmesini sağlayabiliriz 10 sn de bir. Şu anda sayfayı yenile diyerek istatistiklerin yenilenmesini sağlayabiliyorsunuz zaten normalde.

Firefox kullanıcıları teknik birkaç sorundan dolayı ana sayfamızı aslında olduğundan çok daha kötü görüyor, yazı fontumuzu ve iconlarımızı göremiyorsunuz. Farklı bir tarayıcıdan bakarsanız ne kadar fark oldugunu göreceksiniz :)

Ancak birkaç güne bu sorunu tamamen çözeceğiz, firefox da da sorun kalmayacak muhtemelen.

Forum tasarımı hazır, birkaç düzenleme kaldı. Devreye aldıktan sonra uğraşmak istemediğimizden forum tarafında çok daha hassasız, tüm ekran çözünürlüklerinde mobilde ve desktopta ayrı ayrı denenerek hatalar düzeltiliyor ve o şekilde yayına alınacak, yoksa planlarımızda ana sayfayla birlikte yayına almak vardı ancak ekran çözünürlükleri çok fazla hepsi için özel simülasyon yapılıyor.

Sabrınız için teşekkürler.
hep firefoxtan giriyordum bunu öğrenmem iyi oldu birde başka tarayıcıdan deneyeyim gördüğüm kadarıyla mobil uygulamamız da yayınlanmış ancak tapatalkın maxicepe özel hali sadece bu şekilde hoş olmamış tapatalkı sevmediğim için bunuda kullanmayacağım:)

• Beğen
Tepkiler: Ozan
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
hep firefoxtan giriyordum bunu öğrenmem iyi oldu birde başka tarayıcıdan deneyeyim gördüğüm kadarıyla mobil uygulamamız da yayınlanmış ancak tapatalkın maxicepe özel hali sadece bu şekilde hoş olmamış tapatalkı sevmediğim için bunuda kullanmayacağım:)

Tapatalk ın bize özel olusturdugu yazilimdan daha iyi forumu yonetebilecek bir uygulama oldugunu sanmiyorum. Tapatalk in bu konuda deneyimi tartisilmaz. Ve deneyimini sadece bize ozel aktariyor. Bence mutlaka denemelisin.

Tapatalk kendi kodlarini sadece maxicep icin duzenleyip bizim icin sagliyor. Aslinda tapatalk gibi dusunmeyin, farkli bir uygulama yapilsa sifirdan, uzerine koyulacak pek birsey olmazdi.

cihanata_1

cihanata_1

Üye
Tapatalk ın bize özel olusturdugu yazilimdan daha iyi forumu yonetebilecek bir uygulama oldugunu sanmiyorum. Tapatalk in bu konuda deneyimi tartisilmaz. Ve deneyimini sadece bize ozel aktariyor. Bence mutlaka denemelisin.

Tapatalk kendi kodlarini sadece maxicep icin duzenleyip bizim icin sagliyor. Aslinda tapatalk gibi dusunmeyin, farkli bir uygulama yapilsa sifirdan, uzerine koyulacak pek birsey olmazdi.
denedim,genel tasarımını sevmediğim için kullanmıyordum tapatalkı isteyenler için güzel olmuş en büy7k eksik bildirimler sekmesinin olmayışı bildirim geldiğinde haber veriyor ama geçmiş ve yeni bildirimlerin gorunduğu bir sekme yok ve bazı kategoriler-görevli olduklarımın hiçbiri- gözükmüyor:oke: @Ozan

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Yeni MaxiCep Uygulaması Hayırlı Olsun :)

Yusuf Saracen

Yusuf Saracen

Üye
Beyler tamam para kazaninda bu ne allah askina yeni uygulamada zirp pirt cikiyor

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Ve Bildirimler Gelmiyor. Ayrıca Kendine Özgü Olsa Çok Daha İyi Olurdu. Tapatalk İle Farklı Bir Yanı Olması Gerekiyor

• Beğen
Tepkiler: Yusuf Saracen
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
denedim,genel tasarımını sevmediğim için kullanmıyordum tapatalkı isteyenler için güzel olmuş en büy7k eksik bildirimler sekmesinin olmayışı bildirim geldiğinde haber veriyor ama geçmiş ve yeni bildirimlerin gorunduğu bir sekme yok ve bazı kategoriler-görevli olduklarımın hiçbiri- gözükmüyor:oke: @Ozan
İOS da bildirimler menusu giris yapinca sag ustten ulasilan bir baglantiyla mevcut, ayrica bir bildirim gelir gelmez telefon uyariyor. Android cephesinde bildirim ozelligine henuz bakmadim var diye biliyorum ancak yoksa bile en kosa zamanda mutlaka olacaktir.

cihanata_1

cihanata_1

Üye
telefoum uyumsuzmuş ya:( (android 2.3.7) @Ozan

theeternal

theeternal

Üye
uygulama çıkmış hayırlı olsun

• Beğen
Tepkiler: Negative

Üst Alt