emretwoolf
Üye
yaw proyu yükledim iphone ekranı nasil gelicek? flashlive temasinda suan ama alttaki kutucuklar telefon menu yazmaması gereken onlarda bos
bi anlatırmısınız
He, arkandan seni izliyorum sen bastığın anda bende Cevapla butonuna basıyorumPüf noktası dediğin Flashlamadan alt barı kaldırmak sanırım? Birşey okumuştum dailymobile'da.
Bu akşam tatile gidiyorum. 22:45 otobüsüydü sanırımOrijinal firmware'i kurcalarım, gideceğim yerde internette var. Sıkıntım olursa internet hazır . Bir işe başladımmı ne yapıp edip hallederim. Yarım yamalak olsa bile. Hadi bakalım. Hakkınızı helal edin
yaw proyu yükledim iphone ekranı nasil gelicek? flashlive temasinda suan ama alttaki kutucuklar telefon menu yazması gereken onlarda bos
bi anlatırmısınız
arkadaşlar ben de hiç bi versiyonunda müzik kütüphanesi müzikleri bulamıyor bu nasıl bi sorun anlayamadım bi çözüm bilen var mı
güncelleme yapmıyor ne olur yardım edinn
Allah allah, o zaman sorun teldemi acaba. Şuan sizin fw yi kullanmaktayım. Ama hem titreşim çok fazla hemde 1. seviye 2. seviyeden fazla.
Neyse ben bi 2000b494.txt dosyasında değişiklik yapıyım belki düzelir.
Birşey değil kardeşim.Gerçi cfw yi ben yapmış olsam tüm hafıza kartını okuttururdum.Ama orjinalliğini bozmamak içinn CFW ye dokunmadım.Kolay gelsin.teşekkürler fatih bey
şu tsunami de music player a bi çare yokmu ya
hi i am upakul f@tih body! what is going on here ha! how do you use my working without taking a permission for it from me? i will complain about you to the united nations? see you in human rights courts... in addition say hello to my best bro..don t remember? he shared with you his transparent tsunami files ha...think'bout it..
hi i am upakul f@tih body! what is going on here ha! how do you use my working without taking a permission for it from me? i will complain about you to the united nations? see you in human rights courts... in addition say hello to my best bro..don t remember? he shared with you his transparent tsunami files ha...think'bout it..
upakul ne arar la maxicep te...korsan yazılımında mı mahkemesi olurmuş.10 yıldır yazılım sektöründeyim ben böyle bişey duymadım
hocam size bi alternatif sunmak istedim ben bu şekilde kullanıyorum. müzik çalar için widgetizer i kullanabilirsiniz. buyrun örnek:
upakul ne arar la maxicep te...korsan yazılımında mı mahkemesi olurmuş.10 yıldır yazılım sektöründeyim ben böyle bişey duymadım
here are chat forum areas,do not be surprised if they kick us out of here to the soon
iyi fikir hocam ;bunları hep ilk mesaja taşımam lazım.özellikle benim konuya.Ama bugün kafama güneş geçtiği için,gırgır şamata yapıyorum.
Aklımda birkaç şey daha var.Allah'ın izniyele akşama kadar düzenlemiş olurum.Sağlıcakla kal.
Nedio bu yaŞakanın konusu ne türkçe ye çevirebilecek biri yokmu ?
Takma boşver.. Adam ben upakul'um, böyle birşeyi yapmak için benden izin almalıydın gibi şeyler yazmış.. Sonra fatih arkadaşımız ciddiye almış (veya almamış anlamadımyüz ifadesini görmüyorum sonuçta ) Sonra da arkadaş şaka yaptığını, uzatmanın gereği olmadığını söylemiş ve bunu da Türkçe yazmış zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?