Uygulama Yeni wifi hack etmek (wps)

Sponsorlu Bağlantılar

AIS

AIS

Üye
Stock rom mu?

m3hm3t48

Üye
Kardeş bende wpspin de wifi nin ustune tiklayinca 3 tane pin cikiyo videodaki gibi olmuyo

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Tab 3.7.0 icin 4.4.2 var ama bn hala 4.1.2 deyim batarya ve hiz acisindan
Rockettab 3.1 ve werewold 002 kernel tab4 theme and belle icon pack

Son düzenleme:
BATTALGAZA

BATTALGAZA

Üye
aynı sorun bendede var

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Kardes net cok yavas nasil hack etcez

muzafferoz19

Üye
Tab 3.7.0 icin 4.4.2 var ama bn hala 4.1.2 deyim batarya ve hiz acisindan
Rockettab 3.1 ve werewold 002 kernel tab4 theme and belle icon pack
Kardeş benim tab 3te NoleKat kurulu. Tab 4 romu veya temasını nereden bulabilirim?

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Kardeş benim tab 3te NoleKat kurulu. Tab 4 romu veya temasını nereden bulabilirim?
4.1.2 icin o tema xda da nickim @gr9noleandroid 4.1.2 rom ve 4.4.2 rom var tab3 için 4.1.2 de denedim normalde wps özellikleri var tablette pin girişi fln wifiye tıklıyınca sonra seçenek diyince ama wifi ağına tıklayıp gelişmiş diyince off on wps çıkmıyor yani hangi android sürümlerinde oluyodu kitkatda varmı acil cevap bekliyorum D:

AIS

AIS

Üye
4.1.2 icin o tema xda da nickim @gr9noleandroid 4.1.2 rom ve 4.4.2 rom var tab3 için 4.1.2 de denedim normalde wps özellikleri var tablette pin girişi fln wifiye tıklıyınca sonra seçenek diyince ama wifi ağına tıklayıp gelişmiş diyince off on wps çıkmıyor yani hangi android sürümlerinde oluyodu kitkatda varmı acil cevap bekliyorum D:
Samsung stock rom android 4.0.4 olmalı. Custom rom android 4.4.2 olmalı

muzafferoz19

Üye
Kitkat sürümünde yok. Üstteki yorumunda ss bulabilirsin
Kardesim benimki custom 4.4.2 iste ama yok wps falan

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
android sürümü kaç olmalı ozaman wifi manageri indirdim gene yok wps seçeneği 4.4.2 de var mıdır
bu arada gelişmiş seçenekte o seçenek yok s g tab 3 7 sm-t210 için diyorum şöyle yapıp kendi modemimi patlattım wps pin girişi bide 1 tane daha var seçenek simgesine dokununca benim cihazda üsttekine tıkladım + modemde wps tuşuna bastım modem kayıtlı değildi benim cihazda bağlandı D:DD

Son düzenleme:
omer durus

omer durus

Üye
tesekkurler indirip deniyori
um

enoes

enoes

Üye
s3 için hangi 4.4.2 kardeş 4,04 oldu ama dual boot desteklemediği için yanına 4.3 kuramadım yardımcı olur musun

AIS

AIS

Üye
s3 için hangi 4.4.2 kardeş 4,04 oldu ama dual boot desteklemediği için yanına 4.3 kuramadım yardımcı olur musun
Olurum ama ne istediğini anlayamadım. Android 4.0.4 de wps pin girişi var android 4.3 de maalesef yok

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
4.4.2 de yok biliyom ?

Üst Alt