muzafferoz19
Üye
Wifinin birini seciyirum ama gelismis seceneklerde yok wpsYapamıyorsun herhalde. Telefonda nereye giriyorsun?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Wifinin birini seciyirum ama gelismis seceneklerde yok wpsYapamıyorsun herhalde. Telefonda nereye giriyorsun?
CustomStock rom mu?
Hepsini deneKardeş bende wpspin de wifi nin ustune tiklayinca 3 tane pin cikiyo videodaki gibi olmuyo
Kardeş benim tab 3te NoleKat kurulu. Tab 4 romu veya temasını nereden bulabilirim?Tab 3.7.0 icin 4.4.2 var ama bn hala 4.1.2 deyim batarya ve hiz acisindan
Rockettab 3.1 ve werewold 002 kernel tab4 theme and belle icon pack
4.1.2 icin o tema xda da nickim @gr9noleandroid 4.1.2 rom ve 4.4.2 rom var tab3 için 4.1.2 de denedim normalde wps özellikleri var tablette pin girişi fln wifiye tıklıyınca sonra seçenek diyince ama wifi ağına tıklayıp gelişmiş diyince off on wps çıkmıyor yani hangi android sürümlerinde oluyodu kitkatda varmı acil cevap bekliyorum D:Kardeş benim tab 3te NoleKat kurulu. Tab 4 romu veya temasını nereden bulabilirim?
Samsung stock rom android 4.0.4 olmalı. Custom rom android 4.4.2 olmalı4.1.2 icin o tema xda da nickim @gr9noleandroid 4.1.2 rom ve 4.4.2 rom var tab3 için 4.1.2 de denedim normalde wps özellikleri var tablette pin girişi fln wifiye tıklıyınca sonra seçenek diyince ama wifi ağına tıklayıp gelişmiş diyince off on wps çıkmıyor yani hangi android sürümlerinde oluyodu kitkatda varmı acil cevap bekliyorum D:
Kitkat sürümünde yok. Üstteki yorumunda ss bulabilirsin4.1.2 icin o tema xda da nickim @gr9noleandroid 4.1.2 rom ve 4.4.2 rom var tab3 için 4.1.2 de denedim normalde wps özellikleri var tablette pin girişi fln wifiye tıklıyınca sonra seçenek diyince ama wifi ağına tıklayıp gelişmiş diyince off on wps çıkmıyor yani hangi android sürümlerinde oluyodu kitkatda varmı acil cevap bekliyorum D:
Kardesim benimki custom 4.4.2 iste ama yok wps falanSamsung stock rom android 4.0.4 olmalı. Custom rom android 4.4.2 olmalı
Ds3 için hangi 4.4.2 kardeş 4,04 oldu ama dual boot desteklemediği için yanına 4.3 kuramadım yardımcı olur musunSamsung stock rom android 4.0.4 olmalı. Custom rom android 4.4.2 olmalı
Olurum ama ne istediğini anlayamadım. Android 4.0.4 de wps pin girişi var android 4.3 de maalesef yoks3 için hangi 4.4.2 kardeş 4,04 oldu ama dual boot desteklemediği için yanına 4.3 kuramadım yardımcı olur musun
Custom romda var4.4.2 de yok biliyom ?
benim tablet t210 t211 in port romu var onda yok dmekki o stock olarak geçiyor ?Custom romda var
Evet kardeş sen Cm11 kurmalısınbenim tablet t210 t211 in port romu var onda yok dmekki o stock olarak geçiyor ?