Uygulama Yeni wifi hack etmek (wps)

Sponsorlu Bağlantılar

AIS

AIS

Üye
e o programlar ne işe yarıyor
Eğer wps pin girişi varsa wpspin programını indir. Sonra kırmak istediğin wifi ağını bul ve üstüne tıkla. Orada wps pin gözükecek o pini geliştirici seçeneklerindeki wps pine yaz sonra kullan.

• Beğen
Tepkiler: orhan424

SHS

SHS

Üye
yok malesef acaba kitkata yükseltsem olur mu

smartphone007

smartphone007

Üye
Sonyde çalışıyor yalnız

SHS

SHS

Üye
bilgisayar yöntemini buldum ama program benim eski pcye yüklenmedi yani kendi netimi kullanmaya devam :D

orhan424

orhan424

Üye
    Konu Sahibi
Ancak 4.0 ve 4.3de var.KitKatda yok malesef

AIS

AIS

Üye
pcde çok kolay.Dumpperle
:tşk:Arkadaşlar çözümünü buldum wpspin kullanarak wifi şifresini bula bilirsiniz.
1-İlk olarak indirin sonra ise indirin.
2-Sonra indirin.
3-X-plore uygulamasını açın yeni metin belgesi oluşturun ismi File_Dictionary.txt olsun.
4-WPSPIN uygulamasını açın orada kırmak istediğiniz ağı seçin sonra ekrana wpspin gelecek ne kadar varsa hepsini File_Dictionary.txt ye yazın.
5-WifiReaver uygulamasını açın ağı seçin select file tıklayın orada File_Dictionary.txt seçin start deyin ve bulacak ama zaman alabilir.

Son düzenleme:
  • Beğen
BATTALGAZA

BATTALGAZA

Üye
orhan kardeşim telim samsung s3 mini cihazım 4.4.4 kitkat (cyanogenmod) romlu ve rootlu :D
wifipini indirdim programdan wifiyi seçtiğimde 3 tane pin çıkıyor
bir sorunumda wifi pini nereye gireceğimi bulamadım dediğin wifi connection manageri denedim ordada bulamadım :D
sana zahmet bi yardım edermisin (ben sana inanıyorum bazı beceriksizler yüzünden moralini bozma).

• Beğen
AIS

AIS

Üye
orhan kardeşim telim samsung s3 mini cihazım 4.4.4 kitkat (cyanogenmod) romlu ve rootlu :D
bir sorunumda wifi pini nereye gireceğimi bulamadım dediğin wifi connection manageri denedim ordada bulamadım :D
sana zahmet bi yardım edermisin (ben sana inanıyorum bazı beceriksizler yüzünden moralini bozma).
Samsung Android 4.0 olmalı

orhan424

orhan424

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim.Ama ne yazık ki KitKatda pin girişi yok.Ayrıca,pin girişi için de uygulama arıyorum.Bulunca ilk buraya paylaşırım

BATTALGAZA

BATTALGAZA

Üye
sağolasın kardeşim cevabını bekliyorum

İbrahimEsşiz44

İbrahimEsşiz44

Üye
Yukarıda anlattığım yöntemi kullan çalışırsa çalışır. Eğer çalışmasa telefon samsung mu? Samsungsa android 4.0 kur. Sonyse android 4.3.
denedim ama bekle bekle birşey çıkmıyor bende kapatıyom 1 saat bekledim bişey çıkmadı peki anddroidim şuan 4.1.2 androidi 4.0 mı yapayım

orhan424

orhan424

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: İbrahimEsşiz44
BATTALGAZA

BATTALGAZA

Üye
orhan kardeşim acaba normal ayarlardan girdiğimiz wifideki wps pin girişi nedir onu nasıl kullanacağız :D

• Beğen
orhan424

orhan424

Üye
    Konu Sahibi
orhan kardeşim acaba normal ayarlardan girdiğimiz wifideki wps pin girişi nedir onu nasıl kullanacağız :D
Wifi pin girişi ile wifiya şifresiz bağlanabiliyoruz.Pini bulmamız için de 'WPSPIN' bize yardımcı oluyor

Üst Alt