AIS
Üye
Eğer wps pin girişi varsa wpspin programını indir. Sonra kırmak istediğin wifi ağını bul ve üstüne tıkla. Orada wps pin gözükecek o pini geliştirici seçeneklerindeki wps pine yaz sonra kullan.e o programlar ne işe yarıyor
Eğer wps pin girişi varsa wpspin programını indir. Sonra kırmak istediğin wifi ağını bul ve üstüne tıkla. Orada wps pin gözükecek o pini geliştirici seçeneklerindeki wps pine yaz sonra kullan.e o programlar ne işe yarıyor
Bilmem ama android 4.0 ve android 4.3 olması lazım. Her ikisinde denedim çalıştı.yok malesef acaba kitkata yükseltsem olur mu
Nasıl oluyor o?bilgisayar yöntemini buldum ama program benim eski pcye yüklenmedi yani kendi netimi kullanmaya devam![]()
pcde çok kolay.DumpperleNasıl oluyor o?
pcde çok kolay.Dumpperle
Arkadaşlar çözümünü buldum wpspin kullanarak wifi şifresini bula bilirsiniz.pcde çok kolay.Dumpperle

4.1.2 acill lazım lütfenAndroid versiyonu nedir?
Yukarıda anlattığım yöntemi kullan çalışırsa çalışır. Eğer çalışmasa telefon samsung mu? Samsungsa android 4.0 kur. Sonyse android 4.3.4.1.2 acill lazım lütfen

Samsung Android 4.0 olmalıorhan kardeşim telim samsung s3 mini cihazım 4.4.4 kitkat (cyanogenmod) romlu ve rootlu
wifipini indirdim programdan wifiyi seçtiğimde 3 tane pin çıkıyor
bir sorunumda wifi pini nereye gireceğimi bulamadım dediğin wifi connection manageri denedim ordada bulamadım![]()
sana zahmet bi yardım edermisin (ben sana inanıyorum bazı beceriksizler yüzünden moralini bozma).
Teşekkür ederim.Ama ne yazık ki KitKatda pin girişi yok.Ayrıca,pin girişi için de uygulama arıyorum.Bulunca ilk buraya paylaşırımorhan kardeşim telim samsung s3 mini cihazım 4.4.4 kitkat (cyanogenmod) romlu ve rootlu
wifipini indirdim programdan wifiyi seçtiğimde 3 tane pin çıkıyor
bir sorunumda wifi pini nereye gireceğimi bulamadım dediğin wifi connection manageri denedim ordada bulamadım![]()
sana zahmet bi yardım edermisin (ben sana inanıyorum bazı beceriksizler yüzünden moralini bozma).
denedim ama bekle bekle birşey çıkmıyor bende kapatıyom 1 saat bekledim bişey çıkmadı peki anddroidim şuan 4.1.2 androidi 4.0 mı yapayımYukarıda anlattığım yöntemi kullan çalışırsa çalışır. Eğer çalışmasa telefon samsung mu? Samsungsa android 4.0 kur. Sonyse android 4.3.
Bir hack için 4.0e indirmeyindenedim ama bekle bekle birşey çıkmıyor bende kapatıyom 1 saat bekledim bişey çıkmadı peki anddroidim şuan 4.1.2 androidi 4.0 mı yapayım
Wifi pin girişi ile wifiya şifresiz bağlanabiliyoruz.Pini bulmamız için de 'WPSPIN' bize yardımcı oluyororhan kardeşim acaba normal ayarlardan girdiğimiz wifideki wps pin girişi nedir onu nasıl kullanacağız![]()