hardal00 Üye orhan424' Alıntı: Konumun en aşağısındakı yazdığıma bak Scr pro-dan iyisi yok şu anda Pro linkini bulmasan sana bulurum Genişletmek için tıkla ... Orhan ortagim bunu gectimde 3g speed hack ne oluyor videolarda baktimda
orhan424' Alıntı: Konumun en aşağısındakı yazdığıma bak Scr pro-dan iyisi yok şu anda Pro linkini bulmasan sana bulurum Genişletmek için tıkla ... Orhan ortagim bunu gectimde 3g speed hack ne oluyor videolarda baktimda
orhan424 Üye Konu Sahibi polam234' Alıntı: Hayır olmuyor benim telefonum Sony Xperia L android 4.2.2 @orhan424 Ekran resmini koyarmısın? Genişletmek için tıkla ... Wps girişi var mı sizde? hardal00' Alıntı: Orhan ortagim bunu gectimde 3g speed hack ne oluyor videolarda baktimda Genişletmek için tıkla ... bana 2-3mbit yardım etti.Ve şimdi 5-8mbit surat.Türkeyede ne kadar kalkar onu bilmiyorum.
polam234' Alıntı: Hayır olmuyor benim telefonum Sony Xperia L android 4.2.2 @orhan424 Ekran resmini koyarmısın? Genişletmek için tıkla ... Wps girişi var mı sizde? hardal00' Alıntı: Orhan ortagim bunu gectimde 3g speed hack ne oluyor videolarda baktimda Genişletmek için tıkla ... bana 2-3mbit yardım etti.Ve şimdi 5-8mbit surat.Türkeyede ne kadar kalkar onu bilmiyorum.
orhan424 Üye Konu Sahibi By FSK' Alıntı: Yaa orhan senin tel hangi markanın hangi modeli ve android sürümü kaç ? Genişletmek için tıkla ... Xperia Z 4.3
By FSK' Alıntı: Yaa orhan senin tel hangi markanın hangi modeli ve android sürümü kaç ? Genişletmek için tıkla ... Xperia Z 4.3
hardal00 Üye orhan424' Alıntı: Wps girişi var mı sizde? bana 2-3mbit yardım etti.Ve şimdi 5-8mbit surat.Türkeyede ne kadar kalkar onu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla ... Su hiz olayi olsun inanirim ha sana deniyorum simdi
orhan424' Alıntı: Wps girişi var mı sizde? bana 2-3mbit yardım etti.Ve şimdi 5-8mbit surat.Türkeyede ne kadar kalkar onu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla ... Su hiz olayi olsun inanirim ha sana deniyorum simdi
hardal00 Üye hardal00' Alıntı: Su hiz olayi olsun inanirim ha sana deniyorum simdi Genişletmek için tıkla ... Yok olmadi bir gram degismedi speed test ayni hala kardesim
hardal00' Alıntı: Su hiz olayi olsun inanirim ha sana deniyorum simdi Genişletmek için tıkla ... Yok olmadi bir gram degismedi speed test ayni hala kardesim
orhan424 Üye Konu Sahibi hardal00' Alıntı: Yok olmadi bir gram degismedi speed test ayni hala kardesim Genişletmek için tıkla ... ola bilir belki operatörden.Azerbeycanda qayet güzel 8mbite çıkıyor Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hardal00' Alıntı: Yok olmadi bir gram degismedi speed test ayni hala kardesim Genişletmek için tıkla ... ola bilir belki operatörden.Azerbeycanda qayet güzel 8mbite çıkıyor Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
orhan424 Üye Konu Sahibi hardal00' Alıntı: Olabilir bildigin ise yarar xposed varmi Genişletmek için tıkla ... o kadar var ki.Size lazım ola ne bulurum ben
hardal00' Alıntı: Olabilir bildigin ise yarar xposed varmi Genişletmek için tıkla ... o kadar var ki.Size lazım ola ne bulurum ben
hardal00 Üye orhan424' Alıntı: o kadar var ki.Size lazım ola ne bulurum ben Genişletmek için tıkla ... Ya bu internet olayi calissaydi iyi olurdu bunun gibi yararlilar varmi yani gidip sistem dosyasinin goruntusunu degistirmek gereksiz.
orhan424' Alıntı: o kadar var ki.Size lazım ola ne bulurum ben Genişletmek için tıkla ... Ya bu internet olayi calissaydi iyi olurdu bunun gibi yararlilar varmi yani gidip sistem dosyasinin goruntusunu degistirmek gereksiz.
orhan424 Üye Konu Sahibi hardal00' Alıntı: Ya bu internet olayi calissaydi iyi olurdu bunun gibi yararlilar varmi yani gidip sistem dosyasinin goruntusunu degistirmek gereksiz. Genişletmek için tıkla ... başka internet için bilmiyorum
hardal00' Alıntı: Ya bu internet olayi calissaydi iyi olurdu bunun gibi yararlilar varmi yani gidip sistem dosyasinin goruntusunu degistirmek gereksiz. Genişletmek için tıkla ... başka internet için bilmiyorum
AIS Üye orhan424' Alıntı: Wps girişi var mı sizde? Genişletmek için tıkla ... Evet var ama pin giremiyorum
orhan424 Üye Konu Sahibi polam234' Alıntı: Evet var ama pin giremiyorum Genişletmek için tıkla ... varsa niye giremiyosunus.Screen yapın
polam234' Alıntı: Evet var ama pin giremiyorum Genişletmek için tıkla ... varsa niye giremiyosunus.Screen yapın
orhan424 Üye Konu Sahibi polam234' Alıntı: [VIDEO] Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Tavsiyem 4.3 rom yükleyin
polam234' Alıntı: [VIDEO] Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Tavsiyem 4.3 rom yükleyin
AIS Üye orhan424' Alıntı: Tavsiyem 4.3 rom yükleyin Genişletmek için tıkla ... Sende 4.3 mü çalıştımı?
orhan424 Üye Konu Sahibi polam234' Alıntı: Sende 4.3 mü çalıştımı? Genişletmek için tıkla ... Videoda görmüyormusun? 6-7 wifi kıra bildim orhan424' Alıntı: Videoda görmüyormusun? 6-7 wifi kıra bildim Genişletmek için tıkla ... evet 4.3
polam234' Alıntı: Sende 4.3 mü çalıştımı? Genişletmek için tıkla ... Videoda görmüyormusun? 6-7 wifi kıra bildim orhan424' Alıntı: Videoda görmüyormusun? 6-7 wifi kıra bildim Genişletmek için tıkla ... evet 4.3
AIS Üye orhan424' Alıntı: Videoda görmüyormusun? 6-7 wifi kıra bildim evet 4.3 Genişletmek için tıkla ... Videodakı samsung arayüzü ama sen diyorsun bende xperia z
orhan424' Alıntı: Videoda görmüyormusun? 6-7 wifi kıra bildim evet 4.3 Genişletmek için tıkla ... Videodakı samsung arayüzü ama sen diyorsun bende xperia z
Mr.FSK Üye Yalan beyler arkadaşın tel maxiplus 5 onda wps pin girişi var fakat pini girdikten sonra pc üzerinden mi modem üzerinden mi ne onaylaman gerekiyor...
Yalan beyler arkadaşın tel maxiplus 5 onda wps pin girişi var fakat pini girdikten sonra pc üzerinden mi modem üzerinden mi ne onaylaman gerekiyor...
AIS Üye By FSK' Alıntı: Yalan beyler arkadaşın tel maxiplus 5 onda wps pin girişi var fakat pini girdikten sonra pc üzerinden mi modem üzerinden mi ne onaylaman gerekiyor... Genişletmek için tıkla ... Fake olduğu anlaşılıyor zaten. Videodaki samsung arayüzü ama @orhan424 diyorki benim telefonum ama xperia z
By FSK' Alıntı: Yalan beyler arkadaşın tel maxiplus 5 onda wps pin girişi var fakat pini girdikten sonra pc üzerinden mi modem üzerinden mi ne onaylaman gerekiyor... Genişletmek için tıkla ... Fake olduğu anlaşılıyor zaten. Videodaki samsung arayüzü ama @orhan424 diyorki benim telefonum ama xperia z