Uygulama Yeni wifi hack etmek (wps)

orhan424

Üye
    Konu Sahibi
İsterseniz ekran görüntüsü yaparım.6-7 wifi kıra bildim.1 tanesinden başka.

orhan424

Üye
    Konu Sahibi
Zaten scr recorder kullanıyorumScreenshot yapsam aynı videdakı gibi yapcam ne fark ederki

MirHardy

Üye
Ya Arkadaşlar ben denedim 100% çalışıyo , sizde deneyin , denemeden yorum yapmayın lütfen

Tepkiler: orhan424

Ferzan

Üye
Bir

Son düzenleme:
Ya Arkadaşlar ben denedim 100% çalışıyo , sizde deneyin , denemeden yorum yapmayın lütfen
Ne hikmetse bugün üye olmuşsun hemende cvp yazmış orhanda beğenmiş vay bee herkeste yedi şimdi..kimse anlamadı senin fake olduğunu..admine söliyelim yalancıları almasın foruma

Tepkiler: Preloader
Evet arkadaşlar açıklık getirelim artık android'de olmuyor böyle birşey bir dünya uygulama denedim fakat olmuyor ...

orhan424

Üye
    Konu Sahibi
Ne hikmetse bugün üye olmuşsun hemende cvp yazmış orhanda beğenmiş vay bee herkeste yedi şimdi..kimse anlamadı senin fake olduğunu..admine söliyelim yalancıları almasın foruma
1) Denemeden yorum yapma
2) Ben hiç mrhardy-i tanımıyorum
3) Wps entry girişi olmayan telefonlar kıra bilmeyecek
4) Video da mı yalan???
Evet arkadaşlar açıklık getirelim artık android'de olmuyor böyle birşey bir dünya uygulama denedim fakat olmuyor ...
Videoya baktın mı sen??

AIS

Üye
Android 4.3 lerde oluyorTelefondan telefona fark var kardeş bazılarında olmuyor.

Tepkiler: said32, orhan424 ve smartphone007

orhan424

Üye
    Konu Sahibi
Samsung kullananlar bu linke baksınlar

Tepkiler: smartphone007

AIS

Üye
@orhan424 senin dediğini buldum kardeş ama ücretli

said32

Üye
Teşekkürler Çalışıyor Denedim Ama Wps Den bağlanan cihaz gerek , Orhan Ekranını video Kaydettiğin programı söylermisin ,Benim cihazım Rootlu.

Tepkiler: orhan424
Ücretsizi de var
İngilizceyi bilmiyormusun?
Wps girişi olmayan telefonlar için paylaştım.Youtube kanalım
O wps ayarlarını zaten biliyoruz..anlamak istemiyormusun kardeşim bu sadece wps pinini bulmak için yazılmış bir program...o senin ingilizce yazan ayarlar kendi internetini paylaşırken kullanacağın pin numarası...kırma işlemini pc den yaparsın androidin gücü yetmeeeeezz..şu anki androidlerde wps girişi yok

orhan424

Üye
    Konu Sahibi
Konumun en aşağısındakı yazdığıma bak
Teşekkürler Çalışıyor Denedim Ama Wps Den bağlanan cihaz gerek , Orhan Ekranını video Kaydettiğin programı söylermisin ,Benim cihazım Rootlu.
Scr pro-dan iyisi yok şu anda
Pro linkini bulmasan sana bulurum

Arkadaşlar bu uygulama ile wifi kırmak yalnız xperia cihazlarında oluyor