[Yeni ve En Basit ] System Hack,Sertifika Sorununa Son - HelloCarbide

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rasid96

rasid96

Üye
pm atamıyorum izin vermiyor forum :) hellocarbideyi açıp menu1 ' i seçince program kapanıyor, uyarı fln gelmiyor ?

emre_fb_1907_15

emre_fb_1907_15

Üye
x-plore 1.22 sertifikalı olmasa olmaz mı ?

raizel

Üye
e71 de olyormu bu ılk verdıgın programı ındırıyorum suresı gecmıs uyarısı verıyor anlamadımç.

yabaniorhan

yabaniorhan

Üye
arkadaşım i450 var bende hiçbir rogramı almıyor ya güvenilmez sunucu falan diyor yada süresi geçmiş sertefika diyor. az kaldı telefonu duvara vurmaya deli edecek beni nasıl yükleyecemben buna birşeyler.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
iki soru soracagım 5800 da işe yarar mı? hackledik ten sonra format atınca eski haline döner mi acil cevap

--------------- Ekleme ---------------

size birkaç soru olacak;bu yöntem 5800da işe yararmı?telefon hacklendikten sonra hacki kaldırabiliyormuyuz?bir de siz orada bir takım işlemden sonra tel.e şu andabirşey yükleyemiyorsunuz exploreden bi işlem yaptıktan sonra yüklenebiliyor demişsiniz.şimdi ben bunu tel.e yapınca tele format atınca tel eski haline döner degil mi?:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm

bveo

bveo

Üye
ferret abi varya daş..ı yenilecek adamsın yemin ediyom :)))))))))))))))))))))))))))))))

resulemrah

resulemrah

Üye
bende x plore 1.35 war onda böyle bişeler yok

HKNHKNHKNHKN

Üye
Buna cozum bulanınız yokmu arkadaslar HelloCarbide menu1 basıyorum ama olmuyo hemen atıyo soru sormadan :S

liselimustafa

Üye
telefon n95 tüm dosyaların sertifika süresi geçmiş

kazuya5587

Üye
Ne diyeyim sana şimdi :D süpersin E65 de oldu :D
aylardır uğraşıyordum
Yapamayan arkadaşlar kesin bir yerde hata yapıyorlardır

otman

Üye
yaw bu kadar basit bir şeyi yapamıyorsanız ayrıca tele format atınca gidiyor

pusatt

pusatt

Üye
6220c de olmadı hellocarbide menu1 deyince çıkıyo programdan bi yardım edin

ceymz

Üye
hacı basit işlem demişsin güldürdün beni :D

kaanaslanli

Üye
N95 8gb de deenedim sistemdn atıyor program menu1 basınca xplore giriyorum gorunmuyor gızlı dosyalar bı yardım eden yokmu bu forumda allah askına?

kaan18

Üye
ya şu xplorenin sertifikasını yenilermisiniz?

mangdaşire

mangdaşire

Üye
en güzeli helloox ile hacklemek.ben 5800 ımı helloox2.3 ile hackledim şuanda multy touch sorunu hariç telefondan müthiş derecede memnunum.:bigstar::heyo2::heyo2::heyo2::heyo2::heyo2::bira::bira:

--------------- Ekleme ---------------

N95 8gb de deenedim sistemdn atıyor program menu1 basınca xplore giriyorum gorunmuyor gızlı dosyalar bı yardım eden yokmu bu forumda allah askına?

bilader sen en güzeli bide qick hack kiti dene oda çok kıyak bi hack programıdır aynı helloox gibi işler ve sertifikalı olanı internette bulunabilio.ben bi ara 5800 da denedim(tabi olmadı ama:d:)hani güzel diebilirim.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
saol

bmwengin

bmwengin

Üye
daha önce bu yöntemle nokia 6120c mi halletmiştim format atıp telefonun yazılımını güncelledikten sonra olmadı.
hellocarbide burada yazdığı gibi açılmıyor bomboş geliyor. dolayısı ile hiçbirşeye yes yes diyemiyorum.
c: sys bin i de açamıyorum installserver.exe de kartta öylece duruyor.

başka bir formul deneyeceğim teşekkürler. iki yıl önce bu şekilde telefonu haklayıp sorunsuz 2 yıl kullandım.
2 yıl sonra aynı şeyi denedim ama olmadı :)

devir değişmiş.

hamdi38

hamdi38

Üye
teşekkür ederim çok sağol

am0n

Üye
installaserver.exe yi hafiza kartına degil telefona yükleyin dogrusu o olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt