[Yeni ve En Basit ] System Hack,Sertifika Sorununa Son - HelloCarbide

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cankan_17

Üye
tsjklerrrrrrrr

blacxer

Üye
n80 için yardımcı olurmusun ferre

Hakan Koc

Hakan Koc

Üye
bişey soracağım bu işlemi yapınca telefon garantiden çıkarmı (komik gelebilir gülmeyelim :))

bide eklentiden inmiyo neden ?????

0671

Üye
eklenti linkleri çalışmıyor kontrol edermisiniz?

nefendus88

Üye
yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım

küçük bir not : işletim sistemine göre server_install dosyasını ındırın sorunsuz çalışıyor ...

Hakan Koc

Hakan Koc

Üye
evet beyler ben indirme işini windows 2000 den denedim indi indiremeyenler için 3 dosyada içindedir

buyrun

HsyNTR

Üye
Herşeyi noktası noktasına yaptım ama n73'de kabul etmiyor arkadaşlar ne yazıkki :(

space0020

Üye
yahu kac saattir uğrasıyorum n78 telefonum var olmuyor her sey tamam ama hellocarbide programında menu1 yapıyorum geri ekrana donuyor beklıyorum hıc bır sey olmuyor bır turlu anlatılan soru bolumu ekrana gelmıyor ne yapmak lazım acaba benmı yanlıs yapıyorum yoksa telefondamı bır sorun var

husoow

Üye
Kardes telefona atinca virus var diyor o programda

dragon-black

Üye
ya arkadaşlar acil yardım edin hello carbide açılıyor ama menu1 basıyorum hiç bişi demeede n çıkıyor kafayı yicem yardımmmmmmmmmmmmmm

Hakan Koc

Hakan Koc

Üye
kardeşim ben hepsini harfiyen yaptım ama sonuç aynı neden olabilir?? tel:n73

scainet_59

Üye
Dediğinin hepsini sırayla yaptım modo bende en son gözüküyor fakat çalıştırdıgımda şu uyarıyı alıyorum "güvenlik nedeniyle dosya çalıştırılamıyor"

HsyNTR

Üye
n73'de Hallettim Sonunda Arkadaslar :heyo: :oke::) installserver.exe dosyasını hem hafıza kartındaki (E: ) sys/bin klasörune , hemde telefon hafızasındaki (C: ) sys/bin klasörune kopyalayın cihazı yeniden başlatın hiçbir sorun kalmıyor.

Hakan Koc

Hakan Koc

Üye
n73'de Hallettim Sonunda Arkadaslar :heyo: :oke::) installserver.exe dosyasını hem hafıza kartındaki (E: ) sys/bin klasörune , hemde telefon hafızasındaki (C: ) sys/bin klasörune kopyalayın cihazı yeniden başlatın hiçbir sorun kalmıyor.

HELAL OLSUN KARDEŞİM SAYENDE YAPTIM ferret SENDENDE ALLAH RAZI OLSUN ÇOK MUTLUYUM YAAAAAAAAAAA:yuru:):yuru:)

boldx

boldx

Üye
bnde Xplore v1.22(sertifikalı) şu sertifika yok buldum ama yüklenmiyor sertifika süresi geçmiş diyor aciil yardım edin.

eskibiruye

Üye
Hello carbideyi yükledim menü1 e bastım işlem yapmadan çıktı daha başlamadan işe problem çıktı sorun neki telefonum E71 sorun nedir?

bjk33

Üye
yha bn bu x-ploreyi yükleyince süresi gecmiş sertifika diyor

togimer

Üye
arkadaşım eline sağlık süper oldu. :oke:

--------------- Ekleme ---------------

süper oluyo ama bi arkadaşımızın dediği gibi çakışıyo z: ile herelde ama çalışıp paylaşman bile yeter.sağol.ama çözümde bulabilirsek daha iyi olur.tel:N80

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt