[Yeni ve En Basit ] System Hack,Sertifika Sorununa Son - HelloCarbide

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

delijojuk77

Üye
arkadaşlar işe yaramıyo yeni versiyon yüklü olan teller bu hack işlemini yemiyo

agursoy

Üye
çok teşekürler e61 de denendi sorunsuz

yusuf_12_1992

Üye
sağol kardeş vallaha bende uzun zamandır bunu yapmaya çalışıyordum

nncann

Üye
dostum n95 8gb de sorunsuz olarak yaptım işlemi , çok teşekkürler , emeğine sağlık ...

--------------- Ekleme ---------------

dostum , n95 8gb ye bşarıyla kurdum , yüklemeye çalıştığım her program için bozuk dosya uyarısı vermeye başladı , sorunla ilgili bir yorumun varmı ?

celilcemre

celilcemre

Üye
teşekkürler

belkisen

belkisen

Üye
modo proğramını yükleyemiyorum.dosya bozuk diyor.diğer hiç bir sisx uzantılarıda dahil yükleyemdim...

celilcemre

celilcemre

Üye
teşekkürler en iyisi en kolayı bu

redevil84

Üye
s.a. kardeşlerim n 78 im var fakat bi türlü su sertifika işini halledemiyorum telefon öyle sıradan bişey oldu gibi valla :(

Sizin bu yöntemi uygulamaya calısıyorum fakat sys bin dosyasına bi türlü erişemedim sys yi hellocarbideyle acıyorum. Gizli dosyaları da aktif hale getiriyorum ama bu bin klasörünü bi türlü bulamadım NOLUR DERDİME Bİ ÇARE...

beyefendi2004

Üye
bu kadar seyı yapacagıma kullanmam bu programı daha iyi smart moviyle idare ederiz

firatliv

Üye
daha x plore adindaki programi yuklemeye calisirken suresi gecmis seltifika hatasi aldim:S yardim lutfen

marksman

Üye
n82 yeni versiyonda denendi olmadı bilginize cunku ne yaparsam yapayım sys dosyasını acmıyor 16 tane soru soruyor fakat done probably demiyor

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Süresi Geçmiş uyarısı alanlar için ; telefon tarihini 1 yıl geriye alın, bu uyarıyı almayana kadar sürekli oynayın tarih ayarı ile.. hellocarbide yi açık olarak onaylamadan önce arka planda exploreniz açık kalsın (menü tuşuna explore programındayken basın) hello yu okeyleyin sonra açık kalan exploreye tekrar girin BİN dosyasını sys ninaltında göreceksiniz .. :oke:

karabulut

Üye
Önclikle çalışma için teşekkür ederim.Telefon 6220 c altta explore çalışırken hellocarbide yi çalıştırıyorom fakat Menu1 i seçince hellocarbide hemen kapanıyor.Dolayısıyla explore deki sys dosyasının içine giremiyorum. Çözümü iletebilirseniz sevinirim.

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Dostum hello kapansın sorun değil , hello yu açmadan önce explore programını açık bırak yukarıda da yazdım , yoksa giremezsin açık kalsın sonra sys bin dosyasına erişirsin işlemi yap teli kapat aç ok :oke:

karabulut

Üye
dediğin gibi yapıyorum hello yu açmadan önce explore programını altta açık bırakıyorum hello da menü1 i seçince hello hemen kapanıyor ve menüye uzunca basıp explore ye dönüyorum ama yinede sys açılmıyor. Explore tarih 2009 da yüklenmedi 2008 e aldım hello ise sadece 2009 da yüklendi belki bundan olabilir. İlginize Teşekkürler.

arven_005

arven_005

Üye
eline sağlık

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Karabulut rica ederim dostum , özelden msn bırakırsan ayrıntılı yardımcı olmaya çalışırım

mendenn

Üye
bende 6600 var. HelloCarbide Kurmaya çalıştığımda bozuk dosya diyor. Tekrar tekrar hafıza kartına kopyaladım ama olmadı. Ama sorun: 6600 desteklememesi mi?

milestone

milestone

Üye
n73te çok güzel birşekilde çalışıyor ama bir sorum olacak bu olayı 5800 xpress de yapabilirmiyiz? yani sorun çıkarmı? daha doğrusu deneyen varmı?

hacker_memoli

Üye
İyi Günler Telefon Modelim Samsung İ450 Bende HelloCarbidede Menu1i Seçince Hiçbirşey Çıkmıyo Soru Moru Gene Onuda Kapatmadan Açık Olan Xplorere Giriyorum Gene Sys Klasorune Girmiyo Çözüm Lütfen..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt