sertifa sorunun çözümü ile ilgili olarak system hack ile ilgili söylenenlerin hepsini yaptım... bu sefer başka bir sorun çıktı, bütün sis dosyalarına bozuk dosya diyerek yüklemeyi yapmıyor... bunun çözümünü bilen var mı özellilkle ferreT tabii![]()

Arkadaşlar genel sorun olarak mudo.sis programını güvenlik nedeni ile çalıştıramama ve uygulamaları yüklemeye çalışırken dosya bozuk uyarısı olduğunu gördüm.
öncelikle dosya bozuk uyarısını almamanız için installserver.exe telefonunuzun modeline uyumlu olmalıdır ferret arkadaşımızın verdiği versiyon 9.1 ler için uygundur bende onu kullanınca (telefonum 9.2) haliyle dosya bozuk uyarısı aldım 9.2 ler için olan installserver.exe yi kullanınca dosya bozuk uyarısı almadım.
Telefonunuzun modeline uygun installserver.exe yi
http://www.maxicep.com/s60-3rd-sistem-modifikasyon-uygulamalari/sertifikasiz-program-yukleme-install-server-yeni-modeller-eklendi-142133.htmlburadan bulabilirsiniz
2. olarak mudo.sis programını kullanabilmek için kesinlikle telefon hafızasına yüklemeniz gerekmektedir ferret arkadaşımız onu da belirtirse sevinirim aksi takdirde güvenlik nedeniyle açılamıyor uyarısı alırsınız. umarım yardımcı olabilmişimdir