[Yeni ve En Basit ] System Hack,Sertifika Sorununa Son - HelloCarbide

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FelixCrail

Üye
e61i de c:sys ve e: private diye bişey yok maalesef :( ne yapmam gerekir

--------------- Ekleme ---------------

activeFile programında system dosyalarını görmek için ne yapmam gerekir

karkarkara

Üye
N73 de daha önce 2-3 defa yaptım fakat şimdi c:sys/bin gözükmüyor...:( pff neden olmuyor anlayamıyorum...

Ayrıca x-plore'nin 1.22 sürümünü yükleyemiyoruz artık...Bununda bir etkisi olmuş olabilir

1.30 da belirttiğim gibi c:sys/bin yok..

Bystone

Bystone

Üye
Teşekkürler N73 te gayet başarılı oldu kardeşim çok saol yaa:)

thomas1925

thomas1925

Üye
uygulamayı n95 te denedim süper calıştı çok teşekürler . fakat n82 de denedim hello carcide kurdum fakat gösterildiği gibi yaptıgımda . yanı menü1 girince soru sormuyor dırekt uygulamadan cıkıyor. baska türlu nasıl ulasabılırım c / sys / bin dosyasına . baska bir yolu varmıdır . bir yardımcı olursanız sevinirim.

pekince

Üye
Telefonun versiyonunu güncelleyenlerde bu uygulama calısmayacaktır. Cünkü yeni versiyonlarda bu acık yamalanmıstır. Artık yeni bir çözüm yolu beklemek zorundayız.

mutlu772

mutlu772

Üye
sagolkaredesiiiiiiiiiiiiiim

MULAWI

Üye
Arkadaşım, bende E71 var her şeyi yapıyorum ama MENU1 deyince HelloCarbide kapanıyor başka bir hareket de yapmıyor... yardımcı olursanız cok sevinirim!

saatli_bomba

Üye
merhabalar. bir problemde ben yaşadım.

- Size Toplam 18 soru soracak hepsine yes deyin (bana 1 tek soru sordu :allalla: ) Alttaki resim gibi bi mesaj gelecek ve program otomatik olarak kapanacak.

diye yazmışsınız ama ben HelloCarbide programını defalarca yükledim çalıştırdım her seferinde menu 1'i seçtiğimde dediğiniz mesaj gelmedi ve program kapandı ve sys dosyasını hala açamıyorum. işlemi gerçekleştiremedim lütfen yardım edermisiniz?

omer1739

omer1739

Üye
ya arkadasım telefonum 6220 classic aynısını yaptım ama olmuyo daha doğrusu hellocarbıde dosyasını calıstırdığım zaman menu1 e bastığım zaman normal ekrana cıkıyo nasıl yapcaz bız bu işi

sinan58

sinan58

Üye
ferret kardes sagulası eline salık

canercan1

Üye
ya güncelleme hatası diyo bu. şuna da bi çözüm bulun artık!

darknesess

Üye
Valla diyebileceğim cok sey var mesela cok iyisin ,teşekkur ederim ,harikasın harbiden on numara calısıyor hiç sertifika ile ugrasmama gerek kalmadı artık valla cok rahatladım yaaaa
MÜTHİŞ SİN ARKADASIM ELLERİNE SAĞLIK:oke:

madeth39

Üye
Dediklerinin aynısını yaptım sorunsuz tüm sis dosyalarını yükleye biliyorum. :) Teşekküler güzel paylaşım.

ılkdmr

ılkdmr

Üye
samsung g810 modeline sorunsuz olarak kurdum..ellerine saglık arkadasım.

lewent2020

lewent2020

Üye
N95 V31 de bu işlem işe yaramıyor yannız,denedim olmadı!!!

isyankar0mail.7

isyankar0mail.7

Üye
hello carbide proğramını n95 kurdum ama proğramı açıp şeçenekleden Menü1 seçince proğram kapanıyor uygulamalar klasörüne geri dönüyor ( hiçbir uyarı vermeden menü1tıkladığım anda proğram kapanıyor)- buarada versiyon v31 kesinbi yöntem yokmu bu versiyonaolucak lütfen yardımmmmm

BL@DE02

BL@DE02

Üye
kardeş xplore 1.22 ye girmiyo diyorki yeni versiyon yükle tarihi geriye aldım yine olmadaı yardım.....:hmmm

--------------- Ekleme ---------------

kardeş elerine sağlık n73 ümü güncellemiştim versiyon 4.0839.42.2.1 signed yapamıyodum bu yolla yaptım sağollll

arda_cha

Üye
Kardesim (samimiyetimde boyle hitap ediyorum umarım problem olmaz..) emegine saglık cok super bir iş cıkartmıssın..!

delijojuk77

Üye
bende 6220 var denilenleri aynen yapıyorum hellocarbideyi acıyorum seçeneklerden menü1 diyorum 1 soru soruyo evet diyorum.normalde telefonun burdan sonra işlem yapmaması lazım sadece acık uygulamayı kullanabilmen lazım ama benim telde herşey normal şekilde çalışıyo f-plore griyorum c.sys gene açılmıyo.bi yardım edin arkadaşlar

empathy55

Üye
n 85 te denedim bir turlu olmadı c sys bin klasorune giremedim butun programlarda yuklu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt