[Yeni ve En Basit ] System Hack,Sertifika Sorununa Son - HelloCarbide

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

choon_blaze

Üye
bu programları kendisi sertifikasız ne bicim iş bu ya yüklenmior

alpay531

Üye
yawww telefonda c de C:sysdiye klasörr yoqqq

yunus_can

Üye
telefonum e51 bütün dediklerinizi sırasıyla takip ettim ve hellocarbideye girdiğimde proğram kapanıyo :S yardım lütfen. SU SERTİFİKAYI Bİ ÇÖZELİM LÜTFEN YARDIM !!!!

--------------- Ekleme ---------------

e51 de hello carbideye giriyorum ve menü 1 i seciyorum porğram kapanıyo :S lütfen su problemi çözlüm yardım arkadaslar...

erdemefe

erdemefe

Üye
kardeş n958gbda denedim sorun şu hellocarbide'de menu1e tıkladığım anda hiçbirşey olmadan direk programdan atıyor ve klasörlere ulaşamıyorum versiyonum 31.0.015 bununla bi alakası olabilirmi

sariha

Üye
ya ben bunu yaptm hatta enaz 10 defa dendm her sefernd dosya bozuk hatasi werio lutfn yardm edrmsnz ne yapmam gerk :hmmm

efe_24

Üye
çok teşekkür ederim kafayı yemek üzereydim ki sen imdadıma yetiştin

38kayseri

Üye
hello carbideyle n 73 hacledim n96 da hellocarbide çalışıyor ama sistem klasörüne erişim açmıyo telefona uyumlu hello carbide bulacaksın ben çok denedim sonunda n73 haçlamayı başardım darısı n 96 ya

Indiana Jones

Üye
hellocarbide ye girdiğimde menü1 e basıyom hiç bir soru sormuyo ve program kapanıyo telefon E51

furkan_fatih

Üye
yav kardesim allah senden razı olsun sonuda insallah isimi yapabilcem

kaansef

Üye
Sana ne kadar teşekkür etsem azdır arkadaş.Sana inanamıyorum.Çok teşekkür ederim.Bilgisayar konusunda uzmanımdır.Yardıma ihtiyacın olursa özel mesaj yeterlidir.Çok saol.

kafkascem

Üye
Üstat bu programın 5800'a uygun olanı var mıdır acaba?

Ron4Ldo

Üye
X-plore programını yükleyemiyoruz ki, sertifika sorununu halledelim.
Neden diye sorarsan o programda sertifika istiyor.

ReaqL

ReaqL

Üye
seLam. arkadasım öncelıkle telefonum 5800 v30.0.011 sürümü.senin verdıgın xplore programı ıcın sertifika ıstıor ben son surumunu yukledım. hellocarbide programınıda yukledım acıorum menu1 e tıklıorum soru felan sormuor dırek cıkıor we telefon kıtlenmıor yanı istedigim uygulamaya girebiliorum:S onuda gectım install. dosyasını xplore le c: sys dosyasına atamıorum cunku xplorede sys dosyasının içinde bin dosyalarını felan gostermıor sadece sys gozkuor ve tek dosya oLdugu için içinede atıLmıor? yardımcı OLursanız sevinirımm...

craCaner

Üye
5730 xm çalışmadı

burakdan26

Üye
x-plore 1.22 yi arka plana atamıyorum bekleme mıdun tuşuna bastığımda ana ekrana dönüyor ve x-plore kapatıyor.LÜtfen yardımlarınızı bekliyorum sevgiler,saygılar.

mehm

Üye
Arkadaşlar program şimdi bile çalışmaktadır benm n73 en son updateli yani şuan çalışmaktadır program bir problem yoktur

n_yavuz

n_yavuz

Üye
seLam. arkadasım öncelıkle telefonum 5800 v30.0.011 sürümü.senin verdıgın xplore programı ıcın sertifika ıstıor ben son surumunu yukledım. hellocarbide programınıda yukledım acıorum menu1 e tıklıorum soru felan sormuor dırek cıkıor we telefon kıtlenmıor yanı istedigim uygulamaya girebiliorum:S onuda gectım install. dosyasını xplore le c: sys dosyasına atamıorum cunku xplorede sys dosyasının içinde bin dosyalarını felan gostermıor sadece sys gozkuor ve tek dosya oLdugu için içinede atıLmıor? yardımcı OLursanız sevinirımm...
bende de aynı hata var

MUSTUKxpress

Üye

Aynı sorun bende de var hellocarbide de menu1 e tıklayınca soru sormadan çıkıyor. soruyu sorsa c:sys nin içine girip installserver i atabilcez. bu arada hellocarbide yüklenirken sertifika hatası veriyordu telefonu 1 yıl geri alıp denedim yüklendi:D

omer1230

omer1230

Üye
çok kolay bi yöntem teşekkürler

strong-dealer

strong-dealer

Üye
programi yukledim. (5800 V40 yuklu) x-plorer actim gzili dosyalari goster isaretledim daha sonra x-plorer kapatmadim ve menuden hellocarbide yi acip menu-1 tiklayarak 18 kez yes tusladim ve tekrar donup (arka plana aldigim) x-plorer a C"den SYS ye giris olmuyo sorun ne olabilir yardim??? !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt