Faturasız / Faturalı Yeni Turkcell bedava dakika kampanyaları nasıl yapılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Yeni Turkcell bedava dakika kampanyaları nasıl yapılır?
Turkcell aboneleri bedava dakika paketleri ile birlikte ücretsiz konuşma fırsatı yakalanıyor. Turkcell bedava dakika paketleri sürekli olarak operatörler tarafından güncellenirken, bizde sizlere bu bedava kampanyalardan nasıl yararlanabileceğinizi anlattık. Turkcell dakika kampanyaları için ve yararlanabilmek için yapacağız her şeyle ilgili tüm bilgiler bu makalemizde.

GNÇ Sınırsız Turkcell İçi Kampanyası
GNÇ Star Paketi ve GNÇ Star Yıllık Abonelik Kampanyası’ndaki abonelere otomatik tanımlanacak sınırsız Turkcell’lilerle konuşma ve mesajlaşma

  • 31 Aralık 2017 tarihine kadar geçerli.
  • GNÇ Star Paketi ve GNÇ Star Yıllık Abonelik Kampanyası’ndaki abonelere otomatik tanımlanacak sınırsız Turkcell’lilerle konuşma ve mesajlaşma sunulmaktadır. Sınırsız Turkcell’lilerle konuşma ve mesajlaşma faydası aboneler paket ve kampanyalarını iptal etmedikleri sürece geçerlidir.
  • Kampanya kapsamında verilen faydalar abonelere otomatik aktiflendikten sonra gelen bilgilendirme mesajı ile beraber kullanmaya başlayabilirsiniz.

Hafta Sonu Turkcell’lilerle Sınırsız Konuşma Kampanyası
Turkcell bireysel Hazır Kart kullanıcıları 35 TL ve üzeri paket yüklemeleri durumunda, 30 gün boyunca ek hiçbir ücret ödemeden her Cumartesi ve Pazar günü Turkcell’lilerle sınırsız konuşma hakkına sahip olurlar.

  • 31 Ocak 2018 tarihine kadar geçerli.
  • Turkcell bireysel Hazır Kart kullanıcıları 35 TL ve üzeri paket yüklemeleri durumunda, 30 gün boyunca ek hiçbir ücret ödemeden her Cumartesi ve Pazar günü Turkcell’lilerle sınırsız konuşma hakkına sahip olurlar. Kampanya sadece yurt içinde geçerlidir.
  • Ticari gelir elde etmek amacıyla kullanılamaz, satılamaz. Tespit edilen aboneler ile ilgili yasal işlem yapılacak ve hatları tek taraflı olarak iptal edilebilecektir.

Gurbet Avantaj Kampanyası- Turkcell Yurt dışı bedava dakika
Türkiye’de yaşayan yabancı uyruklu müşterilerimiz, Gurbet Avantaj Kampanyası ile sevdikleri ile doya doya haberleşiyor.

  • 31 Aralık 2017 tarihine kadar geçerli.
  • Gurbet Tarifesi’ndeki müşteriler 20 TL ve üstü tutarda bir GSM paketi satın aldıklarında, 30 gün boyunca yurt içinde kullanabilecekleri tarife içi 1000 dk konuşma ve 1 GB BiP faydası kazanacaklardır.
  • Faydalar otomatik yüklenecektir. 1000 dk tarife içi konuşma avantajının ücretlendirme periyodu 60 saniyedir.
  • Kampanya faydaları. 3 kişilere transfer edilemez, sonraki döneme devretmez.
  • Kampanyada verilen BiP internet paketinin, 3G şebekesinde üst hız limiti 63 Mbps, 4G Şebekesinde ise üst hız limiti 100 Mbps’dir.
  • Kampanya kapsamında kazanılan 1 GB ücretsiz BiP İnternet Paketi faydası ile BiP’ten BiP’e yurt dışındaki* sevdiklerinizle yaklaşık 2000 dk ücretsiz konuşabilirsiniz. (*BiP’in geçerli olduğu ülkelerde) BiP internet tüketimi sesli görüşmelerde ortalama 400KB/dk, görüntülü görüşmelerde ortalama 5 MB/dk’dır. Bu oranlar ve veri gönderim hızı, kullanılan cihaz ve network koşullarına göre değişiklik gösterebilir.
  • BiP yönüne yapılan kullanımlarda, müşterinin herhangi başka bir internet paketi yoksa 1 GB’lık ücretsiz paketin bitiminden sonra kullanım hızı 1 Kbps’ye indirilir ve paket aşımı yansıtılmaz.

Yüklediğin Kadar Kazan Kampanyası
veya Hesabım uygulaması üzerinden kredi kartı ile TL yükleyin, yurt içinde bir hafta boyunca ses, SMS ve internet kullanımı için geçerli yüklediğiniz kadar TL kazanın.

  • 31 Aralık 2017 tarihine kadar geçerli.
  • Yüklediğin Kadar Kazan Kampanyası’ndan veya Hesabım uygulamasından kredi kartıyla TL yükleyen bireysel Hazır Kart’lı Turkcell müşterileri faydalanabilir.
  • Kampanya kapsamında veya Hesabım uygulamasından kredi kartıyla TL yükleyen Hazır Kart müşterileri tek seferde 20 TL yüklemeleri karşılığında 20 TL, 25 TL yüklemeleri karşılığında 25 TL, 30 TL yüklemeleri karşılığında 30 TL, 40 TL yüklemeleri karşılığında 40 TL, 50 TL ve üzeri yüklemeleri karşılığında ise 50 TL kazanacaklardır. Kazanılan TL’ler bir hafta boyunca yurt içi ses, SMS ve internet kullanımlarında geçerlidir. Ses ve SMS kullanımları müşterilerin kendi tarifelerinden, internet kullanımı ise 100 KB/0,001907 TL üzerinden ücretlendirilecektir.
  • Her hat, bir takvim ayı içerisinde aynı faydadan maksimum 4 kere faydalanabilir. Paketin kullanım süresi bittiğinde veya bir haftadan önce paketin bitmesi durumunda abonelerin ses ve SMS kullanımları üzerlerinde başka bir paket yok ise kendi tarifelerinden; internet kullanımları ise üzerlerinde başka bir paket yok ise standart internet tarifesi üzerinden ücretlendirilir.
  • Paket kapsamındaki dakikaların ücretlendirme periyodu 60 saniye, internetin ücretlendirme periyodu 100 kb’tır.
  • Paketteki kullanılmayan TL’ler bir sonraki kullanım dönemine devretmemektedir.
  • Kampanyadan üzerinde hız kısıtlı paket bulunan müşterilerimiz faydalanamamaktadır.
  • Paket kapsamındaki TL’ler üçüncü şahıslara transfer edilemez.
  • Paket kapsamında verilen kullanım hakları sadece yurt içinde geçerlidir.
  • Yüklediğin Kadar Kazan Kampanyası’ndaki TL’ler FCT, Kıbrıs, yurt dışı ve roaming (yurt dışında dolaşım) aramaları için geçerli değildir.
  • Kampanya kapsamında kazanılan TL’ler sadece kişisel kullanım içindir. Ticari gelir elde etmek amacıyla kullanılamaz, satılamaz. Tespit edilen aboneler ile ilgili yasal işlem yapılacak ve hatları tek taraflı olarak iptal edilebilecektir.
  • Turkcell, internet üzerinden mesajlaşma ve ses iletişimi (IM ve VOIP), internet paylaşımı (Tethering) ve doğrudan dosya paylaşım (P2P) programları vb. hizmetlerinin internet paketleri ile kullanımlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Data paketi sadece wap ve internet erişim noktası kullanılarak yapılan bağlantılarda geçerlidir. İnternet erişim noktası, Blackberry cihazları tarafından kullanılan Blackberry erişim noktası ve 3G netbook, notebook ve USB modemler tarafından kullanılan Mobil Genişbant (MGB/MGBS) erişim noktaları paketlere dahil değildir.
Harcadıkça Kazan
Aynı ay içerisinde konuşun, mesajlaşın, internette dolaşın, ay sonuna kadar geçerli her yöne konuşup, mesajlaşıp, internette kullanabileceğiniz TL’Ler kazanın!
  • 31 Ocak 2018 tarihine kadar geçerli.
  • Hediye TL için ek ücret ödemezsiniz.
  • 1 Mart 2014 tarihi itibarıyla Bireysel Hazır Kart’lı BizBize, Süper, KonuşKazan, Genç ve GençPlus Tarifeli aboneler, kayıt olarak kampanyaya katılabilir.
  • Takvim ayı içerisinde yurt içinde konuşma, mesajlaşma ve internet için abone tarifesinin standart kullanım ücretinden kullanım yapıldığında hediye TL kazanılmaktadır.
  • Kampanya katılımında ve paket alımlarında kullanılan TL’ler, kampanyadan kazanılan TL’ler, yurt dışına doğru yapılan arama ve mesajlaşma, tarifenin standart kullanımı olarak sayılmamaktadır. 118’li numaralar, yarışma servisleri, sohbet hatları, bilgi ve danışma numaraları, tüm katma değerli hizmet sunulan numaralara doğru yapılan arama ve mesajlaşma ücretleri, yararlanmakta olunan tarifedeki ücretlendirmeden farklı olduğu için standart kullanım olarak sayılmamaktadır.
  • Hediye TL’ler yurt içinde, her yöne konuşmak, mesajlaşmak ve internet için kullanılabilmektedir. Hediye TL’lerin kullanımı: Konuşma için abonenin kendi tarifesinden, SMS için 40 kuruş, MMS için 90 kuruş, internet için ise 50 kuruş/1 MB’tır. Hediye TL’ler kazanıldığı takvim ayında kullanılmaktadır; bir sonraki aya devretmemektedir.
  • Kampanyanın ticari amaçlı olarak kullanılmaması gerekmektedir. Tespit edilen aboneler ile ilgili yasal işlem yapılacak ve hatları tek taraflı olarak iptal edilebilecektir. Turkcell, kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
  • 10.07.2015 itibarıyla kampanya kapsamında aboneler, kullanım alışkanlıklarına göre farklı seviyelerde kullanım yaptıklarında farklı faydalar kazanacaklardır.

Buna göre;

  • İlgili veri kullanma izni vermeyen ve 1 Mart 2015 sonrasında Turkcell Hazır Kart’a gelen aboneler haricinde;
  • 1.Grup: 1 Mart – 31 Mayıs 2015 tarihleri arasında ardışık herhangi bir 30 günde konuşma, mesajlaşma ve internet için abonenin tarifesinin standart kullanım ücretinden KDV ve ÖİV dahil 12TL ve üzerinde kullanım yapmamış mevcutta Bireysel ön ödemeli BizBize, Süper, KonuşKazan, Genç ve GençPlus tarifesindeki aboneler, takvim ayı içerisinde KDV ve ÖİV dahil 10 TL kullanım yaptıklarında aynı takvim ayı içinde geçerli hediye 10 TL, ardından aynı takvim ayı içerisinde ücretli 10TL daha kullanım yapılırsa 10TL daha hediye,
  • 2. Grup: 1. Grup dışındaki ve 1 Mart – 31 Mayıs 2015 tarihleri arasında ardışık herhangi bir 30 günde konuşma, mesajlaşma ve internet için abonenin tarifesinin standart kullanım ücretinden KDV ve ÖİV dahil 22TL ve üzerinde kullanım yapmamış mevcutta Bireysel ön ödemeli BizBize, Süper, KonuşKazan, Genç ve GençPlus tarifesindeki aboneler, takvim ayı içerisinde KDV ve ÖİV dahil 20 TL kullanım yaptıklarında aynı takvim ayı içinde geçerli hediye 20 TL,
  • 3. Grup: 1 ve 2. Grup dışındaki ve 1 Mart – 31 Mayıs 2015 tarihleri arasında ardışık herhangi bir 30 günde konuşma, mesajlaşma ve internet için abonenin tarifesinin standart kullanım ücretinden KDV ve ÖİV dahil 27TL ve üzerinde kullanım yapmamış mevcutta Bireysel ön ödemeli BizBize, Süper, KonuşKazan, Genç ve GençPlus tarifesindeki aboneler, takvim ayı içerisinde KDV ve ÖİV dahil 25 TL kullanım yaptıklarında aynı takvim ayı içinde geçerli hediye 25 TL kazanacaklardır.
  • Belirtilen kullanım şartlarını sağlayan abonelerin kampanyaya katılmak için SMS atmalarına gerek yoktur. Belirtilen kullanım şartlarını sağlamayan aboneler kampanyaya kayıt olarak takvim ayı içinde 25 TL kullandıklarında aynı takvim ayında geçerli hediye 25 TL kazanabileceklerdir.
  • 10 TL ve 20 TL grubundaki aboneler dilerlerse 25 TL faydasına SMS atarak kayıt olabileceklerdir. 25 TL faydasına kayıt olan aboneler daha sonra 10 veya 20 TL faydasına kayıt olamayacaklardır.
 


Üst Alt