yeni trend kore malları bilginiz varsa yazın

Sponsorlu Bağlantılar

bosver1

bosver1

Üye
    Konu Sahibi
yeni trend kore malları bilginiz varsa yazın
arkadaşlar bu kore malı samsung marka telefonlar var orjinal diye satılıyo piyasada özellikle samsung u900 vs sordugunuzda çin malı telefonlar 3g li olmaz bunlar orjinal samsungdur sadece kaçak oldugundan ucuz diyorlar bak ben bile kullanıyorum şeklinde satış stratejileride geliştirmişler tabi :D arkasında kore malı yazıyo e orjinalse bana garanti lazım değil 500 lük teli 200 e alırım bozulursa garantisi ben olurum bi tane daha alırım bire bir deişim yapar muşteri memnuniyeti sağlarım kendime :D

en önemlisi orjinal bir samsung la sahte samsungu nasıl ayırd ederiz

ARKADAŞLAR BİLEN BİLMEYEN YORUM YAPIYO SORUM BİLEN ARKADAŞLARADIR

alacaksan kvk al telpa al rahat et
çin kore farketmez hepsi aynıdır
ben çin aldım sadece kasası aynı gerisi farklı batarya bile oturmuyo
arkadaşlar bu tarz yorumlarınız sizde kalsın sadece bilen ler yorumlasın bilen yoksada yorumsuz kalsın

kvk telpada gidip fabrikasından almıyo sonuçta uzakdogudan getiriyo made in fin yazıp iteliyo piyasaya sar oranı ile kalitesi tutsun yeterli gersi cokda önemli deil

mersinli99

Üye
senın yazdıgın yoruma katılıyorum hepsı uzak dogudan gelıyor zaten.telpada ucuza getırıp burda garantılı dıye 550tlye satıyor.yoksa aynı cıhazlar.

asım hulusi

asım hulusi

Üye
kvk ve telpaya birde netcell ve genpa'yıda ekle onlarda güvenilir , kaliteli :oke:

wanted94

Üye
arkadaşım samsung güney kore malıdır.Burda bilip bilmediğin konu hakkında konuşma saygılar

61semih

61semih

Üye
eskıden olsa garantısız alınabılr gozuyle bakıyordum ama artık kacak garantısız telefonlar eger kalıtelıyse galaxy vs gbı 500 e aldıgınızı dusunun ekranı bozulsa bır okadar yenı ekran taktırmak ıcın para vermıs olacaksınz ve garantısız oldugu gercegını degıstırmıyecek.kaçak sıgara degılkı bu :)

Üst Alt