yeni telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

drftkng

Üye
    Konu Sahibi
yeni telefon
arkadaşlar yeni telefon alacam ama bi telefona karar veremedim 150-200 lira arası telefonlar önerirmisiniz..
:yuru:heyo::heyo::heyo::heyo::hmmm:hmmm:hmmm:hmmm

technoblue

technoblue

Üye
LG Wink'i tavsiye ederim kullanımı oldukça basit ve keyifli bir telefon.

• Beğen
Tepkiler: drftkng
nefret46

nefret46

Üye
nokia c1

• Beğen
silver021

silver021

Üye
samsungun çıkarmış olduğu çift hatlı modellerine bakabilirsin.
fiyatları 150 ile 300 arasında değişiyor. hepsiburada da stoklarda en son vardı bir incele derim.

• Beğen
cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Androidli bir cihaz alabilirmisin ki :allalla:2.el yada lg nin bir tane telefonu vardı ya neydi o 299 tl idi galiba:allalla::hmmm

• Beğen
LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
samsung c3200 monte bar tavsiye ederim

• Beğen
61semih

61semih

Üye
Androidli bir cihaz alabilirmisin ki :allalla:2.el yada lg nin bir tane telefonu vardı ya neydi o 299 tl idi galiba:allalla::hmmm

kardesım sen harbıden androıtle bozmussun kafayı :) tamam aynı fıkırdeyız androıt 10 numarada dıkkatımı cektı her yazında androıt dıyon :)

• Beğen
technoblue

technoblue

Üye

android işletim sistemli bir telefonu o fiyata bulması zor gibi. en azından temiz ve sorunsuzunu. LG nin telefonundan kastın da sanırım wink t310 aynı telefondan bahsediyor olabiliriz :) onun da fiyatı 250 tl civarında sanırım. o fiyata alınabilecek en iyi telefon diyebilirim.

• Beğen
dufy85

dufy85

Üye
LG wink fiyatına göre bayağa iyi. bi denemelisin bencede.

androidli telefonlar 400 tl den başlıyor bildiğim kadarıyla.

• Beğen
nefret46

nefret46

Üye
Turkcell T-10 (android) 360 lira. fiyatına göre çok iyi bir telefon

Starsley

LG wink ortama uyalım.. :D

technoshark

technoshark

Üye
O fiyata bencede en uygun ve tasarım olarak olsun kullanım olarak olsun şık bir telefon LG Wink :)

f4r2an

f4r2an

Üye
kardesım sen harbıden androıtle bozmussun kafayı :) tamam aynı fıkırdeyız androıt 10 numarada dıkkatımı cektı her yazında androıt dıyon :)

Yani androit her yorumunda var :) ben androiti tavsiye etmiyorum valla daha gelişmeye yeni başladı :D

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
Androit değil android :ehe:ehe

dufy85

dufy85

Üye
gerçi adam 150 - 200 arası yazmış ama kimse 350 den aşağa telefon söylemiyor :D

ben en azında çin malı almada ne alırsan al derim :oke:

drftkng

Üye
    Konu Sahibi
ilginize teşekkür ederim n72 hakkında ne düşünüyorsunuz alacağım tel symbian olması lazım :evet::evet::evet:

dufy85

dufy85

Üye
eski model olması senin için sorun olmicaksa 6630 al derim, iki versiyonu var music edition alırsan işlemcisi biraz daha hızlı ve kullanışlı bir telefon diyebilirim.

yada biraz daha yeni bir telefon n73 önerebilirim kamerasıda fena değil.

Ocean258

Ocean258

Üye
android neden tercih etmiyorsun? symbian'a gore daha kullanıslı bı işletim sistemi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt