yeni telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vic353

vic353

Üye
ikinci el bir n73 veya n82 alabilirsin biraz daha paraya kıyıp n96 nın ikinci elini alabilirsin hem symbian s60v3 var hepsinde bol bol oyun uygulama tema mevcut bir hack yaparsın alayını yüklersin.

lg wink önermiş arkadaşlar iyi güzel telefonda symbian yok sanırım çok bişi yükleyemezsin ama oyun programla işim yok mesajlaşırım müzik dinlerim dersen al bence .

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
kardesım sen harbıden androıtle bozmussun kafayı :) tamam aynı fıkırdeyız androıt 10 numarada dıkkatımı cektı her yazında androıt dıyon :)
Abi ben bu piyasayı android alana kadar nokıa daydım ama sonra google sayesinde android çıkınca herşey tersine döndü...Abi görüsün 2-3 yıl sonra piyasayı ele geçerecek o yüzden diyorum bana bu forumdan hoss beğki tanırsın bana o değişti android falan şöle böle ve dh sayesinde(h)O yüzden sorun yok ama gidip nokıa alsa symbian kassa nolcak cinayet bile işler:ehe

----------Eklendi @ 19:17:24 ---------- Yazıldı @ 19:16:00 ----------

Yani androit her yorumunda var :) ben androiti tavsiye etmiyorum valla daha gelişmeye yeni başladı :D
Evet 2 sene görüsün bu forumdan gitmezsen bu lafı sana yollucam o zaman ise:yuruBiraz araştırın ya Dh ye takip edin videolarını izleyin bu ne abi ya:vur:bann::ehe

----------Eklendi @ 19:17:42 ---------- Yazıldı @ 19:17:24 ----------

Heh bende ne diyodum lg wink tavsiye ederim:oke:

[Cenk]

[Cenk]

Üye
LG Wink tavsiye ederim.

dufy85

dufy85

Üye
evet LG wink iyi karar olur bence senin için :oke:

buket2

buket2

Üye
gerçi adam 150 - 200 arası yazmış ama kimse 350 den aşağa telefon söylemiyor :D

ben en azında çin malı almada ne alırsan al derim :oke:

ee öylede 150-200 de çok az değil mi? o parayı verip 2 ay sonra pişman olacağına 2 ay beklesin parayı biraz arttırsın en azından bir smartphone sahibi olsun.. bence..kendimce :)

dufy85

dufy85

Üye
bu zamanda smartphone almak lazım zaten geleceğin telefonları:oke:

technoblue

technoblue

Üye
symbian android piyasaya çıktıktan sonra işlevini kaybetti gibi şimdi değilse de yakın bi zamanda tarih olacaktır. uygun fiyata androidler var piyasada. bu zamanda telefon değiştireceksen güzel bi smartphone almalısın.

technoshark

technoshark

Üye
android telefonuda o fiyata bulması birazcık zor olur.. malesefki :) ki biriktir biraz daha lg bl40 al :)

drftkng

Üye
    Konu Sahibi
ARKADAŞLAR İLGİNİZE TEŞEKKÜR ETTİM YENİ TELEFONUM ===> NOKİA X2<===== AMA BUNA SADECE TEMA ATILIYO HERHALDE PROĞRAM VE OYUN BULAMADIM BEN..:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm

dufy85

dufy85

Üye
biz ne diyoduk sen ne yaptın :D

neyse hayırlı olsun kardeş ;)

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Aynen sözümüze dinleyin yaw faydasını görürsünüz:oke:

knight99

knight99

Üye
Samsung Star Wi-Fi S5233W BEN KULLANIYORUM 360 TL DEN ALDIM BUTCENI ZORLA FISTIK GIBI TELEFON...

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Almış galiba:bilmm

• Beğen
Tepkiler: *İnci Sözlük*
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt