Android diyince akıla samsung gelir neyin kafasındasınızBence de Nexus Androidde en uygunu![]()

Android diyince akıla samsung gelir neyin kafasındasınız![]()
Bu kadar gülecek bişey göremiyorum.Herkesin bir bildiği var saçmalamayın 
samsungun cok eksik yani var biraz arastir gorursunAndroid diyince akıla samsung gelir neyin kafasındasınız![]()
Mesela 6-7 saniye de rehbere girmekAndroid diyince akıla samsung gelir neyin kafasındasınız![]()
Android ömrü 2 yıl sonra çöpYorumlara bakıyorum da 2 seneden sonra sorun gibisinden yorumlar var. Hangi android telefon 2 yıldan fazla kullanılabilir ki? Ben 6-7 ay zor sabrettim. Yeni model çıkınca eskisine güncelleme verilmiyor. Verilse bile çok geç veriliyor. 2 yılda bir telefon değiştirmek ideal bence.
Benim tercihime gelirsek ben android tavsiye etmiyorum. 2013 Mart ayından beridir iPhone kullanıyorum. Bıraksak 2 yıl daha götürür beni. Yeni model çıkınca alma gereği pek olmuyor. Yazılım güncellenmeleri her zaman geliyor. iPhone 5 telefonum. Üst modelinden tek eksiği touchid kullanış olarak. Gerisi aynı yani. Android kullandığım zamanlar (galaxy s2). Her gün yazılım derdindeydim. Hiç bir zaman istenilen hızı veremiyorlar. S4 de öyle. Galaxy note 3 de. Ha fiyatlarının aniden düşmesi de şaka gibi. 1400 e mi ne almıştım 3 ay sonra 600 veriyorlardı.

Biraz daha bekleyince fiyatlar düşer mi bilmiyorum32yle 16 arası 100 lira fark var. Bu 100 lirada ailemi maddi olarak zorlayacak gibi ama 16 gbnin yetip yetmeyeceğinden şüpheliyim bu konu hakkında ne diyeceksiniz
Bence 32 gb al sonradan ek hafıza derdine düşmen de kötü olur 
32yle 16 arası 100 lira fark var. Bu 100 lirada ailemi maddi olarak zorlayacak gibi ama 16 gbnin yetip yetmeyeceğinden şüpheliyim bu konu hakkında ne diyeceksiniz
dostum çok aşırı oyun delisiysen video ve resimleri boxa at müzikleri kalsın böyle 16 gb yeter
Ama box filan uğraşamam internetim yok dersen 32 lik al lg g3 çıkınca ucuz lar fiyatı ha bu arada Knock code özelliği dağıtılmaya başlandı haberin olsun: ))
Lg g2 diyor hocam

Fikrini değiştirmeye çalışıyorumLg g2 diyor hocam![]()

Önerin için
ama G2 alacağım karar verdim
Box için sürekli mi internet lazım. Evde Wi-Fi olduğu için internet paketi yapmak istemiyorumBütçeyi aşarg3 geliyor sabret biraz![]()

Hayır evde wi-fi ile boxa yüklersin yukledikten sonra internet siz alabiliyorsunuzBütçeyi aşar![]()