Telefon Tavsiyesi Yeni telefon tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

kemiksesi

kemiksesi

Üye
tabiki g2 alacaksin dostum

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Yorumlara bakıyorum da 2 seneden sonra sorun gibisinden yorumlar var. Hangi android telefon 2 yıldan fazla kullanılabilir ki? Ben 6-7 ay zor sabrettim. Yeni model çıkınca eskisine güncelleme verilmiyor. Verilse bile çok geç veriliyor. 2 yılda bir telefon değiştirmek ideal bence.

Benim tercihime gelirsek ben android tavsiye etmiyorum. 2013 Mart ayından beridir iPhone kullanıyorum. Bıraksak 2 yıl daha götürür beni. Yeni model çıkınca alma gereği pek olmuyor. Yazılım güncellenmeleri her zaman geliyor. iPhone 5 telefonum. Üst modelinden tek eksiği touchid kullanış olarak. Gerisi aynı yani. Android kullandığım zamanlar (galaxy s2). Her gün yazılım derdindeydim. Hiç bir zaman istenilen hızı veremiyorlar. S4 de öyle. Galaxy note 3 de. Ha fiyatlarının aniden düşmesi de şaka gibi. 1400 e mi ne almıştım 3 ay sonra 600 veriyorlardı.

Symbianizer

Symbianizer

Üye
Yorumlara bakıyorum da 2 seneden sonra sorun gibisinden yorumlar var. Hangi android telefon 2 yıldan fazla kullanılabilir ki? Ben 6-7 ay zor sabrettim. Yeni model çıkınca eskisine güncelleme verilmiyor. Verilse bile çok geç veriliyor. 2 yılda bir telefon değiştirmek ideal bence.

Benim tercihime gelirsek ben android tavsiye etmiyorum. 2013 Mart ayından beridir iPhone kullanıyorum. Bıraksak 2 yıl daha götürür beni. Yeni model çıkınca alma gereği pek olmuyor. Yazılım güncellenmeleri her zaman geliyor. iPhone 5 telefonum. Üst modelinden tek eksiği touchid kullanış olarak. Gerisi aynı yani. Android kullandığım zamanlar (galaxy s2). Her gün yazılım derdindeydim. Hiç bir zaman istenilen hızı veremiyorlar. S4 de öyle. Galaxy note 3 de. Ha fiyatlarının aniden düşmesi de şaka gibi. 1400 e mi ne almıştım 3 ay sonra 600 veriyorlardı.
Android ömrü 2 yıl sonra çöp :no:

ugurkartal09

ugurkartal09

Üye
    Konu Sahibi
32yle 16 arası 100 lira fark var. Bu 100 lirada ailemi maddi olarak zorlayacak gibi ama 16 gbnin yetip yetmeyeceğinden şüpheliyim bu konu hakkında ne diyeceksiniz

Symbianizer

Symbianizer

Üye
32yle 16 arası 100 lira fark var. Bu 100 lirada ailemi maddi olarak zorlayacak gibi ama 16 gbnin yetip yetmeyeceğinden şüpheliyim bu konu hakkında ne diyeceksiniz
Biraz daha bekleyince fiyatlar düşer mi bilmiyorum :bilmm Bence 32 gb al sonradan ek hafıza derdine düşmen de kötü olur :)

sasua42

sasua42

Üye
dostum çok aşırı oyun delisiysen video ve resimleri boxa at müzikleri kalsın böyle 16 gb yeter
Ama box filan uğraşamam internetim yok dersen 32 lik al lg g3 çıkınca ucuz lar fiyatı ha bu arada Knock code özelliği dağıtılmaya başlandı haberin olsun: ))

3onur5

3onur5

Üye
nedir bu nexus5 takıntısı anlamıyom illa son sürüm mü kullanılıyo telefon zaten android kullanıcıların çoğu rootluyor telefonunu güncellik 2.planda olması lazım bence ön planda teknik özellikler yer almalı

• Beğen
Tepkiler: sacid589 ve Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
g3 geliyor sabret biraz :D

fk555897

fk555897

Üye
Bence Xperia Z2`yi bekle. Yakında çıkar zaten.

sasua42

sasua42

Üye
Bütçe kısıtlı diyor arkadasBütçe kısıtlı olmasaydı lg g3 al derdim xperia z2 den farkı yok su geçirmez ve kamerası çok çok guzel lg g3 un tasarım olarak lg g3 daha iyi

Üst Alt