_JacKoLovsKi_
Üye
-
Konu Sahibi
-
merhaba arkadaşlar öncelikle iyi forumlar şuanda nokia 701 kullanıcısıyım ve telefonumu değistirme kararı aldım. Android ve windows phone arasında seçim yapacam. Windows phone forumunda baya bi araştırma yaptım sıra androide geldi. Kullanan arkadaşlar İYİ ve KÖTÜ yanlarını samimi olarak benimle paylaşmanızı rica ediyorum. Uygulama performansları olsun batarya ömrü olsun beni aydınlatabileceğiniz her konuda yardımınıza ihtiyacım var çünkü ilk defa android telefon kullanacam. Marka ve model de belirterek (note 2 hariç) yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.
Herkes yine sallamis biryerlerinden en iyisi ios ama pahali dersen android suan icin wp8 alma cunku o gucteki cihazi alacaksin ama kullanacak uygulama yok daha erken wp icin
androidde 1 günü geçen batarya tanımıyorum ama kullanımına göre değişir mesela bana 1 günü zor getiriyor ama ben ağır kullanırım telefonu eğer android alacaksan da nexus 4 al s3,note 2,xperia vs. bugün var yarın yok bu cihazlar nexus 4 google ın üürünü bu yüzden 2 yıl güncel android sürümü garantisi veriyor. mesela şuan kimsede olmayan android 4.2 sadece nexus ta var yine de karar sana kalmış.
evet doğru söylüyosun acikcasi wp nin uygulama konusunda suan pek bi cesit yok bunu zamanla hallederler gibime geliyor arkasinda microsoft gibi dev bir sirket var ama bu ne zaman olur belli degil o yüzden wp nin en az 1 yili var diye düsünüyorum ios da iyi fakat beni cezbetmiyor android suan ilk tercihim acikcasi ama sadece hangi telefonu alacagima karar veremedim note 2 inceledim cok güzel bi telefon ama ekrani cok cok büyük bunun iyi yanlari da var tabi ama ne biliyim kullanamam gibi geliyor samsungun yani sira lg ve sony ninde cok saglam cihazlari var cok kararsizimWindows Phone un arti yanları: sistem stabil ve akıcı
Androidin artı yanları : sistem özgür
İstediğin gibi oynama yapabiliyorsun sisteme
Eger görünümünden sikildiysan işin bir uygulamaya bakıyor
Her türlü oyun genel olarak ilk ios a 1 hafta sonra da android e çıkar
Jailbreak veya hacklemek tarzı birseyle ugrasmazsin androidde
Uygulama bolluğu ve çeşidini görsen dudağın ucuklar
Hızlandirma islerini yapabilirsin
Telefona farklı özellikler kazandirabilirsin (beats audio tarzı ses yukseltmeleri dahil)
Vs
Vs
Tabii bi de Windows Phone u sisteme göre değil de cihaza göre yargılamak daha dogru çünkü Windows Phone un sistem olarak pek bi getirisi yok
Kesinlikle lumia almanı oneririm
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
Sakin ol furkey
- - - Eklendi - - -
Ayrica senden daha iyi bilirim bu isleri yirtik dondan cikar gibi cikip adamin canini sikma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?