Yeni telefon alıcam yardım eder misiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kızıl ve ötesi

Üye
    Konu Sahibi
Yeni telefon alıcam yardım eder misiniz
Arkadaşlar samsungdan başım çok ağrıdığı için değiştirmeye karar verdim bu sefer düzgün ve uzun süreli kullanabilceğim telefon almak istiyorum.
İstediğim özellikler wi-fi olsun oyun yüklensin(mümkünse hareket sensörlü olsun) internetten video izleyeyim kamerası iyi olsun (min 3.2 mp) mail atabileyim msne girebileyim hafızası iyi olsun yada arttırılabilsin fiyatta maximum 700-750

alkımcanosu

Üye
nokia 5800 dan bahsediosun :ehe bu aradığın özelliklerin hepsi var sadece aradığın fiyattan birazdaha uygun :naughty: dokunmatiği biraz daha ii olsun dersen x6 birazdaha üstün özellik bekliosan nokia n8 i beklemeni tavsiye ederim:evet:

jeki01

jeki01

Üye
selam.
N79 tavsiye ederim.
iyi günler.

kızıl ve ötesi

Üye
    Konu Sahibi
5800 için iyi değil diyorlar ama bide istediğim telefon başımı ağrıtmasın

Revengeful

Emekli Yönetici
bence x6

alkımcanosu

Üye
5800 için iyi değil diyorlar ama bide istediğim telefon başımı ağrıtmasın
iyi değil demelerinin sebebi yazılımdan kaynaklanan sorunlardı nokia firması çıkardığı güncellemelerle 5800' ın bütün sorunlarını çözdü:oke:bahsettiğin fiyat aralığı x6 için yeterli hemde dokunmatiği 5800 dan daha ii ama karar senin hesaplı istersin dokunmatiği dirençsel olur (5800) 200 tl daha fazla verip dokunmatiği iphone gibi olur(x6)

kızıl ve ötesi

Üye
    Konu Sahibi
5800ı listeye ekledim o zaman bide 5530da hoşuma gitti ama 5800la karşılaştırınca 5800 bastı biraz

Revengeful

Emekli Yönetici
5800 ın dokunmatiği fazla kullanışlı değil çünkü multi touch yok

Emperian

Emperian

Üye
6710 navigator, N79, N85, 5800, 5230 bunlarda aradığın özellikle mevcut kardeş. Bnce 6710 navigator. Çünkü gps çook süper çok güçlü ve sınırsız üstelik

kızıl ve ötesi

Üye
    Konu Sahibi
gpse gerek yok yani alsam en fazla 3-4 kere kullanırım

--------------- Ekleme ---------------

multi touch özelliği o kadar önemli daha önce elime 5800 geçti dokunmatiği iyidi

--------------- Ekleme ---------------

5800 ve x6dan başka seçenek yokmu arkadaşlar lütfen başka seçeneklerde bulunun şimdiden saolun

alkımcanosu

Üye
nokia e 71'i düşünebilirsin ama hareket sensörü muhtemelen yok, e 63 olabilir bunda da hem hareket sensörü yok hemde kamera 2.0 mp bunlarda olmadı, sony ericsson w705 i düşünebilirsin bundada hareket sensörü yok

mahser4222

Üye
nokia e 71'i düşünebilirsin ama hareket sensörü muhtemelen yok, e 63 olabilir bunda da hem hareket sensörü yok hemde kamera 2.0 mp bunlarda olmadı, sony ericsson w705 i düşünebilirsin bundada hareket sensörü yok

sony ericsson w705 de hareket sensörü var. ama işletim sistemi yok. tam bir müzik telefonu. ama fonksiyonellik bakımından 5800 kadar iyi değil.

arkadaşa tavsiye olması bakımında farklı bişey istiyor madem. Samsung Jet i bi araştır. Muhtemelen hızı ve özellikleri seni etkileyecektir.

( Bu arada bu tavsiyeyi bir 5800 xm kullanıcısı olarak yapıyorum)

futbol123

futbol123

Üye
nokia x6 tabiki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt