Anil-D
Üye
peki kasa acikligidir pixel kaymasidir nasıl anlicam bunlarıHepsiburada da renk seçeneği siyah beyaz kardeşim. Tavsiyem siyah alıp tamamını kaplayan renkli bumper kılıf alman. Muhteşem oluyor
peki kasa acikligidir pixel kaymasidir nasıl anlicam bunlarıHepsiburada da renk seçeneği siyah beyaz kardeşim. Tavsiyem siyah alıp tamamını kaplayan renkli bumper kılıf alman. Muhteşem oluyor
kasa olarak nasil bisey bu plastik dil zaten o kesinde metalmi ?Ben alır almaz sürahiye attım sonra 3-5 kere yıkadım ama sonra korku girdi içimenajanaja sürekli yıkıyor z2 telefonunu
Su geçirmez olsa da fazla güvenme kardeşim. Boş yere suya sokup telefonu mahvetmenin gereği yok bence
yani haklılar. kağıt giriyorsa açıktır ama pixel olayını ayarlarda test var oradan da anlayabiliyorsun. Ekranı farklı farklı renklendiriyor ve oradan belli olabiliyoraldigimda kasa acikligi ve pixel kaymasini nasil anlarim
arkadas dediki kasa acikligi kenardan a4 kağıdı giriyorsa aciktir dedi pixelse dedi isikta belli olurdedi öylemi
Bir piksel patlağına bile iade alıyorlar mı? sonradan görsek servis telefonu mu değiştiriyor yoksa telefonun ekranını mı değiştiriyor ya da geri mi yolluyor?yani haklılar. kağıt giriyorsa açıktır ama pixel olayını ayarlarda test var oradan da anlayabiliyorsun. Ekranı farklı farklı renklendiriyor ve oradan belli olabiliyor
Yani kardeşim alırken kontrol etmek gerekiyor zaten.Ekran değişimi diyorsun yani ama su geçirmezlik falan gider en iyisi alır almaz bakmak
S6 Bekle Allah Bekle.evet 2 dk dungeon hunter oynadım isindi hemen lgler sicak bakmıyorum s5 de alasim yok note 4 alamam butceyi asiyor