Telefon Tavsiyesi Yeni telefon alacağımda bana yardim edermisin

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
Hepsiburada da renk seçeneği siyah beyaz kardeşim. Tavsiyem siyah alıp tamamını kaplayan renkli bumper kılıf alman. Muhteşem oluyor
peki kasa acikligidir pixel kaymasidir nasıl anlicam bunları

Jagu@r

Jagu@r

Üye
LG G3 Z2 dende çok ısınıyor bence ama android 5.0 ile o büyük olcude duzeltilmis diyorlar bana kalirsa z2, s5, htc one m8 ve lg g3 arasındaki 4 amiral gemisi arasında en gerideki atlı g3 ekrandan dolayi

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Bu 1000 de bir görülen bir olay bence. Öyle bişeyle denk geldiğin anda geri iade edebiliyorsun kardeşim. 4 gün içerisinde yeni telefon elinde olur. Para iadesi bile alabilirsin.

Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
subatta z2 fiyati dusermi acaba ?

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
1 ay içinde 50 lira düşecek orası kesin ama ne kadar daha düşer bilmiyorum kardeşim. z1 düştü ben aldıktan 1 ay sonra z2 aynı o da düşer

Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
isinmasi muhim dil su gecirmiyor degilmi bu z2 arkadaslar felan sicak suya atiyor gecirmiyor ama bilmemki ama z2 alicam onda karar kildim

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Ben alır almaz sürahiye attım sonra 3-5 kere yıkadım ama sonra korku girdi içime :D najanaja sürekli yıkıyor z2 telefonunu :D Su geçirmez olsa da fazla güvenme kardeşim. Boş yere suya sokup telefonu mahvetmenin gereği yok bence

Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
Ben alır almaz sürahiye attım sonra 3-5 kere yıkadım ama sonra korku girdi içime :D najanaja sürekli yıkıyor z2 telefonunu :D Su geçirmez olsa da fazla güvenme kardeşim. Boş yere suya sokup telefonu mahvetmenin gereği yok bence
kasa olarak nasil bisey bu plastik dil zaten o kesinde metalmi ?

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
arka taraf plastik cam gibi sağlam ama kenarlar metal kardeşim

Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
aldigimda kasa acikligi ve pixel kaymasini nasil anlarim
arkadas dediki kasa acikligi kenardan a4 kağıdı giriyorsa aciktir dedi pixelse dedi isikta belli olurdedi öylemi

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
aldigimda kasa acikligi ve pixel kaymasini nasil anlarim
arkadas dediki kasa acikligi kenardan a4 kağıdı giriyorsa aciktir dedi pixelse dedi isikta belli olurdedi öylemi
yani haklılar. kağıt giriyorsa açıktır ama pixel olayını ayarlarda test var oradan da anlayabiliyorsun. Ekranı farklı farklı renklendiriyor ve oradan belli olabiliyor

burak_102

burak_102

Üye
yani haklılar. kağıt giriyorsa açıktır ama pixel olayını ayarlarda test var oradan da anlayabiliyorsun. Ekranı farklı farklı renklendiriyor ve oradan belli olabiliyor
Bir piksel patlağına bile iade alıyorlar mı? sonradan görsek servis telefonu mu değiştiriyor yoksa telefonun ekranını mı değiştiriyor ya da geri mi yolluyor?

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Aldığın zaman öyle ise ederler. Ben sordum müşteri hizmetlerine bunları. Ama ileride bu sorun çıktığında anca garanti kapsamında tamir ediyorlar

burak_102

burak_102

Üye
Ekran değişimi diyorsun yani ama su geçirmezlik falan gider en iyisi alır almaz bakmak

98farom98

98farom98

Üye
Kesinlikle Z2 öneririm kullanıyorum müthiş :good:

Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
1500 butce dedim s6 cikarsa en az 2200 olur

Emre

Üye
3 GB Ram'lı Var

Invoke

Invoke

Üye
Anıl S4'ü naptın? Hala duruyorsa S4'ün; G2, G3 ya da Z2'ye gerek yok bence.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa-26